Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur
MINI
MINI Cooper 3-DEURS
Islington Pack
MINI
MINI Cooper 5-DEURS
Islington Pack

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI 3-DEURS MINI 3-DEURS

MINI COOPER 3-DEURS met ISLINGTON PACK

Nu voor €23.486.(2)

Afgebeeld model: MINI Cooper S 3-deurs (141-158 g/km WLTP) met opties.

MINI

Alle opties die je nodig hebt:

  • Solid of metaalkleur
  • 16" Lichtmetalen velgen
  • MINI Navigatie met 6,5" touch screen
  • LED kop & mistlampen
  • Park Distance Control achteraan
  • Automatische 2-zone airconditioning
  • Cruise Control
  • Automatische regen- en lichtsensor
  • Lederen multifunctioneel sportstuur

Volledige optielijst onderaan.

MINI MINI

(1) Inclusief individuele optieprijzen en waarde van bijkomende uitrusting. 
(2) Actie geldig tot 30/06/2020. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.

MINI FINANCIAL SERVICES HELPT JE OP WEG.

Ontdek onze interessante formules zónder voorschot hieronder.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

MINI

MINI Financiële Renting

De meest flexibele huurformule voor professionelen? Dat is Financiële Renting! Je bepaalt zelf het voorschot en de restwaarde van je MINI. Zo heb je de keuze om op het einde van je contract de restwaarde te betalen en je MINI te houden, of je wagen terug te brengen en een gloednieuw model te kiezen. Je kiest of je onderhoud en verzekering wil toevoegen aan de formule. Bovendien beschik je met deze formule over je MINI zonder je bedrijfskapitaal te investeren.

(3) Maandelijkse huurprijs van een MINI Financiële Renting berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een MINI Cooper Islington 3-deurs met een verkoopprijs van € 19409,91 excl. BTW (€ 19409,91 incl. BTW), mits een voorschot van € 0 excl. BTW en een restwaarde van € 8780,18 excl. BTW. Deze publiciteit richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/05/2020 tot en met 30/06/2020. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen.

Om je goed te informeren over onze maandprijzen tonen wij je graag een representatief voorbeeld van een financieel product. Op die manier krijg je een beeld van hoe de financiering van je MINI verloopt.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

MINI MINI
MINI

Optie 1: MINI Select

De meest voordelige formule voor particulieren? Dat is MINI Select. Hiermee betaal je een maandelijkse aflossing. En dat op basis van een formule die rekening houdt met de waarde van je MINI op het einde van je contract. De prijs van deze MINI Select is zonder voorschot. Het betalen van een voorschot verlaagt het maandelijkse bedrag. Is je contract afgelopen? Dan betaal je ofwel het openstaande saldo en hou je je MINI ofwel breng je je wagen terug en kies je een gloednieuw model.
MINI

Optie 2: MINI Private Lease Flex

Huur, onderhoud, herstelling, verzekering en taks. Alles voor jouw MINI in één contract. Dat is Private Lease Flex. Zo krijg je nooit te maken met onverwachte kosten. Én je betaalt geen grote eenmalige kost, want alles zit in de maandprijs.

(4) MINI Cooper Islington 3-deurs Contante prijs: € 23485,99 Voorschot: € 0. Kredietbedrag: € 23485,99. Duurtijd van 48 maanden. Maandelijks termijnbedrag: € 299,64. Laatste verhoogde termijnbedrag: € 10759,41. Totaal door de consument te betalen bedrag, excl. voorschot: € 24842,32. Maximum 60.000 km. MINI Select is een verkoop op afbetaling met een laatste verhoogde termijnbedrag voorbehouden aan particulieren en met, indien individueel bedongen en onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheid tot overname van het voertuig door uw MINI concessiehouder, bemiddelaar in consumentenkrediet (agent in nevenfunctie). Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, kredietgever (BE 0451.453.242 – RPR Mechelen). Het verstrekken van bijkomende waarborgen of het sluiten van andere overeenkomsten kan vereist worden. Alle prijzen en jaarlijks kostenpercentage zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen.

(5) Maandelijkse huurprijs van een MINI Private Lease Flex berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een MINI Cooper Islington 3-deurs met een verkoopprijs van € 23486 incl. BTW. Volgende diensten zijn inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, bestuurdersverzekering en rechtsbijstandsverzekering afgesloten bij Allianz Benelux NV en de door MINI Financial Services Belgium NV geleverde diensten MINI Protection en onderhoud en herstellingen. De maandelijkse huurprijs moet betaald worden via domiciliëring. Indien u meer informatie wenst omtrent de voorwaarden van de MINI Private Lease Flex, dan kan u terecht bij uw plaatselijke verdeler. MINI Private Lease Flex richt zich uitsluitend tot particuliere klanten die niet optreden in het kader van hun beroepswerkzaamheden. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem. Alle prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen. In geval van vragen kan de klant contact opnemen met MINI Financial Services. Bij de aanbieding van de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de bestuurdersverzekering en/of de rechtsbijstandsverzekering treedt MINI Financial Services op als verbonden verzekeringsagent (ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 16.500 A) van Allianz Benelux NV, verzekeringsonderneming erkend onder FSMA-nummer 0097. Merk op dat MINI Financial Services niet adviseert op grond van een verplichting tot een onpartijdige analyse. Indien u klachten heeft met betrekking tot de verzekeringsbemiddelingsdiensten van MINI Financial Services Belgium NV, kan u zich wenden tot de Ombudsman voor de Verzekeringen (de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, Tel: +32 (2) 547 58 71; Fax: +32 (2) 547 59 75; E-mail: info@ombudsman.as). MINI Protection: MINI Financial Services doet afstand van haar recht van verhaal overeenkomstig de contractuele voorwaarden. Dienst onderhoud en herstelling: onder voorbehoud van de contractuele beperkingen. Publiciteit geldig van 01/05/2020 tot en met 30/06/2020.Rekeningnummer: BE69 8260 0066 5778

MINI

Ook beschikbaar als 5-deurs.

De MINI Cooper 5-deurs met Islington Pack voor €24.426. Meer moet dat niet zijn.
MINI

Volledige uitrusting van dit aanbod.

Standaard
Islington Pack

De op deze website vermelde uitzonderlijke voorwaarden zijn niet cumuleerbaar met andere acties of promoties van MINI Belux of met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een MINI ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. De aanbiedingen zijn aanbevolen en geldig op elke nieuwe MINI besteld en gekocht van 01/05/2020 tot en met 30/06/2020 bij de deelnemende MINI concessiehouders in België en geleverd en gefactureerd voor 30/11/2020. De getoonde wagens zijn afgebeeld met opties en vormen geen contractueel engagement. Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve indien anders vermeld, en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen of vergissingen.

MINI