Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

JE FAVORIETE DEALER

The all-electric MINI side view
MINI ELECTRIC
MINI Cooper 3-Door Hatch
MINI 3-DEURS
MINI Cooper 5-Door Hatch
MINI 5-DEURS
MINI Cooper Convertible
MINI CABRIO
MINI Cooper Clubman
MINI CLUBMAN
MINI Countryman side view
MINI COUNTRYMAN
MINI Countryman SE side view
MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRIDE
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
THE NEW MINI COUNTRYMAN SE – side view THE NEW MINI COUNTRYMAN SE – side view

DE NIEUWE MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4.

VANAF € 41.000,00 *

MINI

MINI Saloncondities.

De MINI van je dromen op je oprit voor een straffe prijs? Bekijk nu al onze saloncondities.
MINI

MODELSPECIFICATIES VAN DE NIEUWE MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4.

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS
57 - 55 km (i)
BRANDSTOFVERBRUIK
2,1 - 2,0 l/100 km (i)
ELEKTRISCH VERBRUIK
15.9 - 14.7 KWH/100 KM (I)
UITSTOOT
47 - 39 G/KM (I)
VERMOGEN
220 pk (162 kW)

(i) WLTP. De vermelde waarden van brandstofverbruik, CO2 uitstoot en energieverbruik zijn al gebaseerd op de nieuwe WLTP testcyclus en vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening (EC) 715/2007. De waarden hebben betrekking op een voertuig met een standaard configuratie en de getoonde variaties geven verschillende maten van de geselecteerde wielen en banden aan evenals optionele uitrustingsmogelijkheden en kunnen verschillen gedurende de configuratie. Meer info over de overgang van NEDC naar WLTP testprocedures is hier te vinden: https://www.mini.be/nl_BE/home/footer/consumptionandemissions.html. Met betrekking tot deze voertuigen, voor voertuig gerelateerde belastingen of andere heffingen gebaseerd op (onder andere) CO2 uitstoot, de CO2 waarden kunnen verschillen ten opzichte van de vermelde waarden afhankelijk van lokale wet- en regelgeving. Ze verwijzen niet naar een specifiek voertuig, noch zijn ze onderdeel van enig gedaan aanbod, maar ze zijn bedoeld om verschillende soorten voertuigen te vergelijken.Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot, het energieverbruik en de brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de Gids CO2, die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel) en op de website www.schoneauto.be.

MINI Electric logo – Elogo – lijn MINI Electric logo – Elogo – lijn

MINI PLUG-IN HYBRIDE.
VOOR EEN GELADEN RIT.

Omarm het uitzonderlijke. De nieuwe MINI Cooper SE Countryman ALL4 beteugelt de kracht van elektriciteit voor een spannende, maar duurzame rij-ervaring. Met zijn doordachte ontwerp en nauwkeurige engineering is hij in staat alles wat je dacht te weten over hybride rijden in twijfel te trekken. Hij zorgt voor de perfecte verdeling tussen kracht en efficiëntie zodat jij profiteert van de voordelen van beide aandrijvingen.

VLIEG NAAR JE WERK MET NUL UITSTOOT.

MINI COUNTRYMAN ELEKTRISCHE ACTIERADIUS. TOT WEL 57 KM.

De accu van de laatste generatie in de nieuwe MINI Cooper SE Countryman ALL4 heeft een vergrote capaciteit van 10,0 kWh – waardoor je tot wel 57 km puur elektrisch kunt rijden. Dat betekent dat je je dagelijkse gebruikskosten kunt reduceren. En dat niet alleen, je krijgt korting op je motorrijtuigenbelasting en je hoeft in steden waar dat van toepassing is geen congestiekosten te betalen. De perfecte allrounder voor stad en platteland voorziet in een puur elektrische optie – wat betekent dat je lokaal van uitstootvrije mobiliteit kunt genieten.

MINI Countryman hybride– accu opladen – hoe op te lade
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – thuis opladen – accu

LAAD JE MINI PLUG-in HYBRIDE THUIS OP.

Je kunt je MINI Cooper SE Countryman ALL4 eenvoudig en comfortabel opladen met een standaard 230 volt stopcontact thuis (SchuKo). Het is de goedkoopste manier om je MINI op te laden – en na 5 uur is hij volledig opgeladen. Er zijn geen complexe installaties of extra's noodzakelijk. Je MINI wordt geleverd met een eenfase (level 1) oplaadkabel voor eenvoudig thuis opladen.

LAAD JE MINI plug-in HYBRIDE BUITEN.

Je kunt je ontspannen; of je nu een weekend weggaat of in een andere plaats op familiebezoek gaat. Je kunt genieten van de rit. En heb je zorgen over de actieradius, openbare laadnetwerken groeien snel. Daarnaast heeft de MINI Cooper SE Countryman ALL4 een totale actieradius van wel 500 km – er is dus geen plek waar de MINI Cooper SE Countryman ALL4 je niet naar toe kan brengen. Neem contact op met je MINI dealer voor meer informatie. 

MINI Hybride – accu opladen – openbare netwerken
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – plug-in hybride rijden – benzine en elektrisch

SCHAKEL OVER EN BEGIN HET AVONTUUR.

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4 - VIERWIELAANDRIJVING. ALTIJD.

Rij na de wekelijkse boodschappen naar de bergen of de kust – dankzij de krachtige plug-in hybride motor. Hij is dankzij de elektrische All4 vierwielaandrijving net zo thuis in de stad als op bergwegen. Met een totale actieradius van wel 500 km is er dus geen plek waar hij je niet naartoe kan brengen.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – zilver – vooraanzicht MINI Cooper SE Countryman ALL4 – zilver – vooraanzicht

VOOR ALLES EN IEDEREEN.

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4. MEER BAGAGERUIMTE.

Geen compromis noodzakelijk. Je kunt alles wat je nodig hebt met je meenemen. De nieuwe MINI Cooper SE Countryman ALL4 is een onverschrokken avonturier met het vertrouwen overal naar toe te gaan. Hij heeft alle ruimte voor vijf mensen, bagage en alle herinneringen die je onderweg wilt opdoen.

  EEN LEVENSGROTE BAGAGERUIMTE.

TOT 1.275 L BAGAGERUIMTE.

Wat neem je dit weekend mee? De robuuste MINI trekt altijd publiek. Dan is het maar goed dat het publiek er ook in kan – met ook meer dan genoeg been-, hoofd- en elleboogruimte voor je passagiers achterin. 

MINI f60 hybride – bagageruimte – binnenruimte
MINI F60 Hybrid – interior – seats

FLEXIBELE AANTREKKINGSKRACHT.

VARIABELE ZETELS.

De overvloedige bagageruimte geeft je alle ruimte voor je plannen. En met de achterste zetels omgeklapt in de 40/20/40 configuratie kan de nieuwe MINI Cooper SE Countryman ALL4 lange, hoge, brede en gewoon grote bagage meenemen. 

WAAR KRACHT STIJL ONTMOET.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE EXTERIEURDESIGN.

Door onderscheidende, stoere looks en mannelijke verhoudingen te combineren met een avontuurlijke geest, hebben we een allrounder gecreëerd wiens natuurlijke habitat zowel de moderne stadsstraat als de landweg is. Hij is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren die met subtiele elektrische accenten worden benadrukt. Creëer hier je eigen ontwerp? Kleuren. Velgen. En ook andere exterieuropties. Zoals het contrasterende dak, de motorkapstrepen en de buitenspiegelkappen. 

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Swipe voor de kleur

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE INTERIEURDESIGN.

INSPIRERENDE BINNENZIJDE.

De nieuwe MINI Countryman Plug-In Hybride zit vol slimme details die het rijden nog plezieriger maken. Wanneer je voor een MINI kiest, kies je voor keuze. Kom binnen, kijk rond – en word geïnspireerd. 

MINI Cooper Hybride – cockpit en stuurwiel – bruin leder MINI Cooper Hybride – cockpit en stuurwiel – bruin leder

ZOVEEL TE ONTDEKKEN.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE. ACCESSOIRES.

MINI hybride – uitrustingsniveaus – pakketten

UITRUSTINGSNIVEAUPAKKETTEN.

We hebben enkele opwindende uitrustingsniveaus samengesteld waarmee je je MINI kan verpersoonlijken. Dit zijn speciale uitrustingen en functieconfiguraties die je reis aanzienlijk opwaarderen – evenals de waarde van je MINI.

mini countryman plug-in hybride – connectiviteit – infotainment

MINI CONNECTED.

MINI Connected brengt connectiviteit op het hoogste niveau naar je MINI met een breed scala aan intelligente services en apps. Deze biedt vele opties voor navigeren, communiceren en het afspelen van muziek – dat alles met een schitterend display en intelligente, handenvrije stemaansturing. Er zijn twee pakketten leverbaar. Bekijk welke het beste bij je past. 

mini countryman phev – originele onderdelen – accessoires

MINI ORIGINELE ONDERDELEN & ACCESSOIRES.

Ontdek het ruime aanbod originele onderdelen en accessoires om je MINI nog verder te verpersoonlijken – van lichtmetalen wielen van hoge kwaliteit, unieke exterieuruitrusting tot ons aanbod van coole stickers en strepen.

GA NAAR DE CONFIGURATOR.

 
MINI Cooper SE All 4 – white silver – front and side view

Cooper SE All 4

2.1 - 1.7 l/100 km disclaimer
47 - 39
g/km disclaimer
52 - 44 km Elektrisch rijbereik
15.9 - 14.7 kWh/100km

Beschikbare motoren en opties

Vermogen
220 PS (162 kW)
Brandstoftype
Plug-in hybride
VERBRUIK
2.1 - 1.7 l/100 km disclaimer
EMISSIES
47 - 39 g/km disclaimer
versnellingsbak
Automaat
aandrijving
4x4

Basiskenmerken

Kleur

Je gekozen optie is niet beschikbaar. Deze werd vervangen door:  White Silver

Velgen

Je gekozen optie is niet beschikbaar. Deze werd vervangen door: Alu velgen Black Pin Spoke,18",runflat

MOTORKAPSTRIPING

Motorkapstrepen beschikbaar in 3 verschillende kleuren

DAKKLEUR

3 dakkleuren

SPIEGELKAPPEN

3 kleuren voor de spiegelkappen

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Cooper SE All 4

Kies brandstof:

Plug-in hybride

220 PS

162 kW

  • Automaat
Selecteer

Cooper SE All 4

Kies versnellingsbak:

Automaat

Selecteer

Cooper SE All 4

Kies aandrijving:

Jouw selectie

MINI Cooper SE All 4 – white silver – front and side view

Cooper SE ALL4

220 PS (162 kW) Combined System Power
220 PS (162 kW) Combustion Engine Power
70 kW Piek elektrisch vermogen
Plug-in hybride
Automaat
4x4
44 - 52 km Elektrisch rijbereik
14.7 - 15.9 Electric power usage
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
2.1 - 1.7 l/100 km (gecombineerd)
47 - 39 g/km CO2 (gecombineerd)

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Select your MINI

Plug-in hybride

220 PS (162 kW) / 3 Cylinders

Cooper SE ALL4

Automaat, Automatische versnellingsbak Steptronic

4x4

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
2.1 - 1.7 l/100 km (gecombineerd)
47 - 39 g/km CO2 (gecombineerd)
Selecteer

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
NIEUWE MINI COUNTRYMAN – groen en zwart – zijaanzicht NIEUWE MINI COUNTRYMAN – groen en zwart – zijaanzicht

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN.

De nieuwe MINI Countryman is er – ruiger en stoerder dan ooit tevoren. Het is de ultieme allrounder met een nieuw ontwerp en vierwielaandrijving. Of je nu rijdt over een onverharde kustweg of door de stadsjungle navigeert, met de nieuwe MINI Countryman heb je een rij-ervaring waar je altijd naar uitkijkt. Geniet van de vrijheid en de flexibiliteit om overal naartoe te rijden.

MINI Electric logo – Elogo – line
The all-electric MINI side view
MINI ELECTRIC
MINI Cooper 3-Door Hatch
MINI 3-DEURS
MINI Cooper 5-Door Hatch
MINI 5-DEURS
MINI Cooper Convertible
MINI CABRIO
MINI Cooper Clubman
MINI CLUBMAN
MINI Countryman side view
MINI COUNTRYMAN
MINI Countryman SE side view
MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRIDE
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.