Loader

Your browser is not up to date and may not be compatible with our website.

Please switch to a different browser e.g. Google Chrome or Mozilla Firefox.

Close

Je eigen, unieke, MINI, Klaar om af te spelen.

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

Vraag een offerte aan

Boek een proefrit

Oeps, dat is er eentje teveel!
MINI Convertible open top profile

STAY OPEN.

De nieuwe MINI Cabrio is terug en heeft nog meer sensaties in petto. Met zijn meer gestroomlijnde design, zijn kartwegligging en zijn intelligente technologie staat hij te trappelen om je avonturen in open lucht naar een hoger niveau te tillen.

MINI Convertible front-diagonal profile

HOU JE OPTIES OPEN.

Waarom zou je het mooie weer niet naar binnen brengen? Het snelle en stille elektrische kapmechanisme is nieuw en laat zich – zelfs tijdens het rijden – in nauwelijks 15 seconden openen om je een prachtig zicht op de hemel te bieden. De stoffen kap biedt bovendien tal van mogelijkheden, zeker nu je ze ook kunt laten uitvoeren in het MINI Yours Union Jack-design. Deze 3-in-1-kap kan niet alleen gesloten of geopend worden, maar kan ook een opening van ongeveer 40 centimeter creëren om frisse lucht binnen te laten.

MINI Convertible front profile

VEILIGHEID VOOR ALLES.

Avonturiers zijn altijd op alles voorbereid. Daarom komt veiligheid op de eerste plaats in de nieuwe MINI Cabrio. Een nieuwe, onzichtbare koprolbescherming is de jongste toevoeging aan een reeks voorzieningen om jou en je passagiers te beschermen. Zo kun je ten volle genieten van het moment.

MINI Convertible rain warner app.

APP REGENMELDER.

Doorweekt maakt nooit een goede indruk. Wees de bui te snel af met de nieuwe regenmelder-functie, die deel uitmaakt van de MINI Connected XL Journey Mate. Dat is de slimste bescherming tegen de weersomstandigheden.

MINI Convertible logo projection

LOGOPROJECTIE.

Elke superheld heeft er een. De optionele MINI logoprojectie geeft een lichtstraal vanaf de buitenspiegel aan bestuurderszijde wanneer je de wagen instapt. Beschouw ze als je 'call for action'.

MINI Convertible MINI Connected XL Journey Mate

ALWAYS OPEN TIMER.

Hoe meet je plezier? Met de optionele Always Open Timer van de MINI Cabrio natuurlijk. Hij geeft de tijd aan dat je met de kap open hebt gereden en werpt zich dus op als je feel-good-meter.

MINI Convertible rollover protection

ONZICHTBAAR ROLBEUGELSYSTEEM.

De nieuwe onzichtbare koprolbescherming in de gordelhouders – verborgen onder sierlijke matzwarte kappen – gaat in noodsituaties in een fractie van een seconde open om de passagiers te beschermen. Een verborgen redder in nood.

MINI Convertible Driving Assistant package,  City Collision Mitigation system

DRIVING ASSISTANT.

Je weet steeds wat er komt met het optionele Driving Assistant-pakket. Het Forward Collision Warning-systeem helpt ongevallen te voorkomen door je te waarschuwen wanneer het snelheidsverschil tussen je MINI en je voorligger te groot wordt of de afstand tussen beide te klein wordt. Het bereidt de remmen voor op een snellere respons en kortere remafstanden als de behoefte zich plots voordoet. City Collision Mitigation anticipeert op plotse snelheidswijzigingen in het stadsverkeer en vertraagt de auto wanneer nodig. En zelfs als je een moment verstrooid bent, is de nieuwe MINI dat niet.

MINI Convertible silhoutte

ACTIEVE VOETGANGERSBESCHERMING.

De actieve voetgangersbescherming beperkt letsels bij voetgangers als je ooit met een voetganger botst op straat. Bij de impact komt de motorkap omhoog om letsels bij de voetganger tegen te gaan.

MINI Convertible open-boot rear profile

MINI CONNECTED.

Baanbrekende technologieën en MINI geest hand in hand: dit is de ideale sidekick voor al je rijavonturen. Dankzij het optionele MINI Connected-pack maak je verbinding met al je sociale netwerken, online muziek, rijgegevens, auto-apps en nog veel meer.

MINI Convertible mini connected display

MINI CONNECTED XL JOURNEY MATE.

Journey Mate is een reisplanner, reisgids en kalender in één en staat je in elke fase van je reis bij. Plan je reis vanuit de rust en het comfort van je woning en ontvang alle informatie die je nodig hebt wanneer je onderweg bent: verkeers- en weersinformatie, parkeerplaatsen, enz.

MINI Convertible mini connected display

MUZIEK. ONBEPERKTE KLANKEN.

De muziek stopt nooit in een MINI. Maak verbinding met de playlists op je smartphone, ontdek nieuwe muziek via toonaangevende MINI Connected Ready Apps zoals Spotify, Deezer en Amazon Music en luister naar duizenden radiozenders uit de hele wereld met TuneIn Radio.

MINI Convertible, MINI Centre instrument display

MINI CONNECTED READY APPS.

Je hebt het goed gehoord: je kunt je GoPro bedienen vanuit de cockpit van je MINI. Monteer hem gewoon op of in je MINI en neem vanop afstand op via het MINI Centre Instrument. Alle GoPro Hero HD-modellen met wifi worden ondersteund. Ook video, foto, fotoreeks en time lapse worden ondersteund. Je kunt zelfs de instellingenlijst bekijken om het filmen af te stemmen op elk rijscenario.

MINI Convertible rain warner app.

REGEN OP KOMST.

Doorweekt maakt nooit een goede indruk. Wees de bui te snel af met de nieuwe regenmelder-functie, die deel uitmaakt van de MINI Connected XL Journey Mate. Dat is de slimste bescherming tegen de weersomstandigheden.

MINI Convertible mini connected display, online search

VERTREK OP REIS.

Je bent dus vertrokken, zonder eindbestemming als doel. Maar misschien krijg je onderweg honger. Misschien ben je vergeten iemand een cadeautje te kopen of misschien beslissen jij en je passagier plots om naar de bioscoop te rijden. Geen probleem. Met Online Search vind je alles wat je nodig hebt vanuit het comfort van je MINI.

MINI Convertible Driving Excitement display

EEN KICK BIJ ELKE RIT.

Met Driving Excitement beschik je over heel wat middelen om de adrenaline te laten stromen – het sluit perfect aan op de befaamde kartwegligging van MINI. Bekijk een analyse van je rijstijl en zie welke krachten je opwekt op weg naar je volgende avontuur.

DESIGN IN DETAIL.

Bekijk de nieuwe MINI van dichtbij. Kijken mag. Aanraken ook...

MINI Convertible side profile

GESTROOMLIJNDE WENDBAARHEID.

Het lijdt geen twijfel: de nieuwe MINI Cabrio ziet er knap uit. De iets grotere en toch wendbare proporties creëren een gestroomlijnd silhouet dat wordt benadrukt door een nauwkeurig gekozen daklijn. Het oogt vloeiend vanuit elke hoek.

MINI Convertible rollover protection

VEILIGHEID. GEDEKT.

Zo subtiel dat je het gemakkelijk over het hoofd ziet, maar het is goed om te weten dat de onzichtbare koprolbescherming wel degelijk aanwezig is. Waar? Alleen de elegant ontworpen matzwarte afdekkingen met geïntegreerde gordelgeleiders verwijzen discreet naar deze geruststellende veiligheidsvoorziening.

MINI Convertible Union Jack roof, front-diagonal view

DESIGNPRIMEUR.

Geen dak zoals alle andere. Introductie van de allereerste designkap in de autosector: de MINI Yours Union Jack. De iconische Britse vlag, gedrukt in zwart/grijs op een geweven stof, is als optie verkrijgbaar voor de nieuwe MINI Cabrio. Een echte blikvanger bij het openen en sluiten van de kap.

MINI Convertible front-diagonal profile

ZUIVERE HEMELS.

Geen enkele cabrio kan wedijveren met dit uitzicht. De steile voorruit van de nieuwe MINI Cabrio torent niet boven je uit en creëert zo een grote, luchtige ruimte en het gevoel onder de blote hemel te rijden.

MINI Convertible MINI Yours interior

PERSONALISEERBAAR INTERIEUR.

Perfectionistische stijl. Het interieur van je MINI laat zich op meer manieren personaliseren dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Er zijn interieuroppervlakken zoals MINI Yours Dark Cottonwood en MINI Yours Fibre Alloy en je kunt het instrumentenbord en de structuurelementen tooien met de gewenste Colour Line en Chrome Line voor het interieur.

MINI Convertible available colours

KOETSWERKKLEUREN.

Maak je keuze uit een brede waaier aan MINI specifieke kleuren. Behalve de standaardkleur Moonwalk Grey bieden we nog twaalf optionele kleuren: Pepper White, Volcanic Orange, Blazing Red, Midnight Black, British Racing Green, Deep Blue, Thunder Grey, Melting Silver, White Silver, Electric Blue, Caribbean Aqua en Chili Red, alsook de erg diepe en sterk gepigmenteerde speciale kleur MINI Yours Lapisluxury Blue.

MINI Convertible rear profile

MOOIE ACHTERKANT.

Achteraan gezien oogt de nieuwe MINI Cabrio dynamisch en gepolijst. De achterlichten staan verder uit elkaar en kregen een fijne chroomrand. De Cooper S- en John Cooper Works-modellen doen er bovendien niet één maar twee uitlaten bovenop. Bestuurders die je proberen bij te houden, kunnen dus alleszins genieten van een schitterend uitzicht.

MINI Convertible back seats

VOORIN OF ACHTERIN? COMFORT VERZEKERD.

De nieuwe MINI Cabrio verwent je met een hoogstaand comfort, zelfs achterin. De hertekende achterbank creëert een loungesfeer en toont zich bovendien erg functioneel. Voorin worden standaard omhullende sportzetels voorzien. Maak je keuze uit een reeks van bekledingen, waaronder stof/kunstleder Black Pearl, MINI Yours leder Lounge in Carbon Black of het nieuwe leder Chester in Malt Brown.

MINI Convertible 18" Cup Spoke 2-Tone wheels

SPORTVELGEN.

Je houdt van MINI's met een sportieve toets? Opteer dan voor de nieuwe, tweekleurige 18"-velgen Cup Spoke.

John Cooper Works Chili.

Je MINI nog warmer maken?

Gekruide buitenzijde.

Ga voor het John Cooper Works Chili pakket, met zwarte 17" John Cooper Works lichtmetalen velgen en de JCW Aerodynamic Bodykit met inbegrepen JCW bumpers, sideskirts en een speciale JCW achterspoiler.

Het racegevoel komt van binnenuit.

Scheur door de straten met het adembenemende John Cooper Works Chili interieur. Je bent onstopbaar met het JCW stuurwiel, de roestvrije pedalen en veel meer.

Stap in en raak opgewonden.

Alles begint bij het instappen in je MINI 5-deurs. De instaplijsten geven een voorsmaakje van wat komt, terwijl de stoflederen Diamond Carbon Black sportzetels voor een perfecte racepositie zorgen.

John Cooper Works

Laat je gaan.

Meer vermogen. Nog meer exclusieve details. En meer rijplezier. De John Cooper Works modellen stammen rechtstreeks af van de legendarische rallywagens van John Cooper en tonen zich nog steeds even indrukwekkend als de circuitkampioenen van weleer. Als je de sensaties en exclusiviteit van jouw MINI naar een hoger niveau wilt tillen, ben je hier aan het juiste adres.

MINI Cabrio

hmclight.intro.text

MINI Convertible family
MINI Cabrio
Vermogen
Emissie
g/km CO2 disclaimer
Brandstof
l/100 km disclaimer
Acceleratie
s 0-62 mph (0-100 km) disclaimer
One Vanaf € 22.380
102
5.0, 5.0,
Cooper Vanaf € 25.280
136
4.9, 4.9,
Cooper D Vanaf € 26.980
116
3.8, 3.8,
Cooper S Vanaf € 30.650
192
6.0, 6.0,
Cooper SD Vanaf € 34.230
170
4.3, 4.3,
John Cooper Works Vanaf € 36.770
231
6.5, 6.5,