MINI Zoute prix

MINI nam voor de eerste keer deel aan Zoute Grand Prix.

Een terugblik.

MINI Zoute Prix

MINI tekende present op het meest prestigieuze auto-event van het jaar: Zoute Grand Prix. De kleurrijke MINI stand in de tent van Zoute Gallery, op het strand van Knokke-Heist, was een succes. Je ontdekte er de nieuwste MINI modellen: de gloednieuwe MINI Cooper Electric en de gloednieuwe MINI Countryman. Alsook een MINI Classic uit 1964 geïnspireerd op het Monte Carlo model en een MINI Classic gesigneerd door David Bowie.

NIEUWE MODELLEN EN KLASSIEKERS OP DE MINI STAND.

MINI Zoute Prix

De gloednieuwe MINI Cooper Electric en MINI Countryman waren de onbetwiste sterren op de MINI stand tijdens Zoute Grand Prix. De nieuwe MINI Cooper Electric, een stadsicoon in wording, overtuigend met haar pittige karakter en onweerstaanbare design. De nieuwe MINI Countryman stond helemaal in het teken van avontuur met een hoofdletter A en beloofde onvergetelijke momenten. De MINI Classic, geïnspireerd op het Monte Carlo model, en de MINI Classic David Bowie riepen herinneringen op aan een legendarisch verleden en dompelden je onder in de grootse en mooie geschiedenis van MINI. Een reis tussen verleden en toekomst op de MINI stand.

DE GLOEDNIEUWE MINI COUNTRYMAN.

MINI Clubman

De MINI Countryman is gebouwd om je bloed te laten kolken, al voordat je de motor start. Er is minder spreekwoordelijke ballast en meer sportief DNA dankzij het minimalistische ontwerp dat is geïnspireerd op het rijke autosporterfgoed van MINI. Alle instrumenten die je nodig hebt voor een spannende rit vind je op het OLED display; verder zijn er vijf tuimelschakelaars. Kies de Go-Kart Mode en draai het volume omhoog – het geluid van de aandrijflijn is opwindend.