MINI 5-deurs Hatchback – voorzijaanzicht – blauw en wit MINI 5-deurs Hatchback – voorzijaanzicht – blauw en wit
MINI 5-deurs Hatchback – voorzijaanzicht – blauw en wit

ALLES WAT JE LEUK VINDT AAN MINI. EN MEER.

Het draait allemaal om het maximaliseren van MINIficatie. En met meer ruimte voor passagiers en bagage kun je meer in je betrouwbare MINI 5-deurs opbergen – en eruit halen. Maar je geniet onverminderd van dezelfde sportieve prestaties en rijeigenschappen waar MINI zo bekend om is. Zijn lage zwaartepunt en compacte afmetingen maken hem perfect voor het sturen op smalle rijstroken en in krappe parkeerplaatsen. En met het brede scala aan beschikbare aanpassingsopties kun jij hem onmiskenbaar een eigen uitstraling geven. Het eigenzinnige icoon voor maximaal rijplezier omvat alles wat je leuk vindt aan MINI. En nog veel meer.
MINI 5-deurs Hatchback – ruimte achterin – laden

MEER RUIMTE VOOR GROTERE PLANNEN.

Creatieve benutting van de ruimte vormt de kern van de MINI-filosofie. Met zijn baanbrekend ontwerp biedt onze compacte, maar verrassend ruime 5-deurs jou de mogelijkheden die passen bij je persoonlijke stijl en bij elke gelegenheid. Hij biedt comfortabel plaats aan drie passagiers achterin door zijn extra hoofdruimte, beenruimte en bewegingsruimte.

CREATIEVE RUIMTEBENUTTING.

0

liter

Ruimte is essentieel. Door het omklappen van de 60/40-delige achterbank krijg je meer ruimte voor je plannen met maximaal 941 liter laadruimte – zodat je nagenoeg alles mee kunt nemen.

MAAK HEM DE JOUWE.

turntable

*Let op: mogelijk zijn niet alle combinaties en configuraties beschikbaar in uw regio. Ga naar de configurator om de beschikbaarheid te controleren.

360° INTERIEURAANZICHT.

MINI 5-deurs Hatchback – interieur – 360° aanzicht MINI 5-deurs Hatchback – interieur – 360° aanzicht

FUNCTIEHIGHLIGHTS.

ONWEERSTAANBAAR. EN ZO ONTWORPEN.

Dynamische lijnen en een scherpe, strakke stijl gecombineerd met een grote spoorbreedte en korte overhangen geven de MINI 5-deurs zijn sterke atletische uitstraling. De opvallende koplampen worden perfect aangevuld door de nieuwe, in het oog springende side scuttles die de LED-richtingaanwijzers bevatten. Optionele portierhandgrepen, brandstofklep en andere nieuwe designaccenten in glanzend Piano Black geven de MINI 5-deurs een nog individuelere uitstraling. En het innovatieve aanbod van unieke lichtmetalen wielen rondt het geheel af.

VIND DE ACCESSOIRES DIE JE ZOEKT.

MINI 5-deurs Hatchback –
MINI 5-deurs Hatchback – grijs en zwart – vooraanzicht

MINI Financial Services.

VERDER IN DE
VOLGENDE STAPPEN.