mini concept - aceman vision

DE MINI CONCEPT ACEMAN.

*De MINI Concept Aceman is uitsluitend een conceptauto, wat betekent dat deze niet in productie en niet te koop is. Daarom kan er niet mee op de openbare weg worden gereden en is deze niet in overeenstemming met de verkeersregels. Het filmen vond plaats op een afgesloten weg/studio zonder toegang tot het verkeer.

DE EMOTIE VAN (E-)MOTION.

De MINI Concept Aceman vertegenwoordigt een nieuw tijdperk van duurzamere, connected auto's en combineert technologische vooruitgang met charismatische eenvoud en rijplezier.

Onze eerste volledig elektrische MINI Crossover SAV combineert de kenmerkende wendbaarheid van MINI met innovatief design, en biedt tegelijkertijd een betrouwbare rijpositie. Het laat zien wat een MINI maakt: spannende proporties, onderscheidende lijnen en slimme functionaliteit. Wendbaar en krachtig, maar met een gevoel van tijdloze verfijning, is De MINI Concept Aceman de start van een nieuw avontuur.

mini concept - aceman - highlights

DE ESTHETIEK VAN SPONTANITEIT.

  • Inspirerende volledig elektrische rijprestaties en de nieuwste innovaties in elektrische technologie.
  • Volledig nieuwe intelligente architectuur, die vorm, flexibiliteit en functionaliteit biedt.
  • Innovatieve interactieve technologie en multiscreen infotainment verbinden passagiers met een ongekende gebruikerservaring.
  • Chroom- en ledervrij materiaal integreert bekledingsoppervlakken en textiel gemaakt van gerecycleerde materialen.

DE TOEKOMST VAN TRADITIONEEL DESIGN.

De MINI Concept Aceman is een moderne interpretatie van de SAV, maar dan in een wendbare MINI vorm. Zijn duidelijk afgelijnde contouren en strakke randen maken een overtuigende indrukt.

INTERIEUR STIJL - EEN NIEUW MINIMALISME.

Het interieur van De MINI Concept Aceman combineert klassieke en sportieve MINI designelementen met elegante handgemaakte accenten. De ruime open ruimtes rond de deuren en de zachte oppervlakken zorgen voor warmte en een gevoel van welbehagen, en het panoramische dak laat het licht naar binnen stromen.

ONTWORPEN OM HOOFDEN TE LATEN DRAAIEN.

De dwingende lichte turkooistint draagt bij tot het gevoel van opwinding. Afhankelijk van de lichtinval lijkt de kleur helderder of donkerder, waardoor de oppervlakken en randen een subtiele driedimensionaliteit krijgen. De dakdrager is uitgevoerd in British Racing Green en dankzij het kameleoneffect van de PVD-coating glinstert hij in verschillende tinten blauw, paars, groen, turkoois en roze.

mini concept - aceman - exterieur - highlight
mini concept - aceman - interieur - highlight

EEN STAP IN DE DUURZAME TOEKOMST. 

De duurzame materialen zijn gemaakt van gerecyclede kunststoffen en zijn vervaardigd met de grootste aandacht voor detail en kwaliteit. In combinatie met de kleurnuances levert een verbluffend samenspel van contrasten een uiterst emotionele rijervaring op.

HIGHLIGHTS.

RIJ JE KEUZE - ERVAAR DE MODES.

Dompel jezelf onder in verschillende werelden binnenin De MINI Concept Aceman. Drie nieuwe ervaringsmodi tonen verschillende manieren om de displays die tot je beschikking staan te bedienen en ervan te genieten. Dus verwen jezelf en breng je interieur tot leven.

PERSOONLIJKE MODE.

Hier draait alles om het personaliseren van de displays. Je kan kiezen uit een reeks subtiel geanimeerde achtergrondbeelden die ook op het dashboard worden geprojecteerd en vergezeld gaan van aangepaste geluiden. Enkele voorbeelden zijn wolken die bewegen in de lucht, golven die breken op de kust en glinsterend water dat beweegt in een zwembad.

mini concept - aceman - modes - personal
mini concept - aceman - modes - pop-up

POP-UP MODE.

De Pop-Up-modus is de eerste ervaringsgerichte navigatie die in een MINI wordt aangeboden - hij bevat zelfs het verrassingselement. Je kan beslissen waar je heen wilt door een ervaringscategorie te selecteren, zoals uit eten gaan, evenementen, trends of een geanimeerd rad van fortuin draaien.

VIVID MODE.

De Vivid Mode van De MINI Concept Aceman maakt elke rit speelser, interactiever en leuker. In deze modus kan je een geheel nieuw interactief ontwerp maken voor het gehele weergavegebied wanneer het voertuig stilstaat.

mini concept - aceman - modes - vivid
mini concept - aceman - model range

VIND DE JUISTE MINI VOOR JOU.

Al onze MINI's waren ooit concepten in hun leven. Bekijk de huidige reeks nieuwe en opwindende MINI's die beschikbaar zijn en kies de juiste voor jou.

VERDER IN DE VOLGENDE STAPPEN.