MINI ACTIES

AANBIEDINGEN.

4 JAAR GARANTIE OP JOUW TWEEDEHANDS MINI.

Kies snel de MINI van jouw dromen, momenteel met 4 jaar garantie!

Omdat ze langs alle kanten gecontroleerd zijn, krijg je op tweedehands MINI’s van MINI Used Cars NEXT sowieso 2 jaar garantie, ondersteund door een volledige en perfect gedocumenteerde onderhoudshistoriek. Je geniet dus van precies dezelfde gemoedsrust als bij een gloednieuwe MINI, maar dan voor een voordeligere prijs. Nu hebben we nog een aantrekkelijkere deal voor jou: vandaag bieden we 2 extra jaar garantie op al onze tweedehands MINI’s, dus in totaal 4 jaar

Vind nu jouw ideale MINI en profiteer momenteel van 4 jaar zorgeloos rijden!1

MINI MUCN

Profiteer van verlengde Salondeals.

Bij MINI gaan de wintermaanden hand in hand met geweldige Salondeals. Trakteer jezelf op een gloednieuwe MINI tegen een onklopbare prijs. Welke MINI je ook wilt, onze Salondeals gelden voor alle modellen in het gamma: de nieuwe MINI-familie én de snel beschikbare modellen. 

Dit is een unieke kans om onze MINI's van de nieuwe generatie te ontdekken: de nieuwe superavontuurlijke MINI Countryman, de nieuwe sportieve MINI Cooper Electric en de nieuwe MINI Countryman Electric voor elektriserend rijplezier. 

Tenzij je liever de iconische wagens wilt (her)ontdekken die aan de basis liggen van de MINI legende, zoals de John Cooper Works, de Clubman of Cabrio-modellen. 

Vraag nu een offerte aan voor het MINI-model van jouw keuze en geniet van voordelige voorwaarden, geldig vanaf december 2023.

PROFITEZ DE NOS CONDITIONS SALON.

NU 30% KORTING OP MINI WINTERWIELEN.

MINI Winterwielen

Zin in nieuwe avonturen met jouw MINI, regen of geen regen? Met MINI Winterwielen houdt niets jou tegen.

Eens de temperatuur onder de 7°C duikt, zijn MINI Winterwielen een absolute must. Maar ook als het regent, verhogen ze jouw comfort en veiligheid. Dat betekent: extra grip op de baan, een meer gecontroleerde acceleratie en een kortere remafstand. En al helemaal als je elektrisch rijdt. 

Wil je een snelle en vlotte wielenwissel? Kies dan voor Originele MINI Winterwielensets. Mooi meegenomen: geef je MINI een nieuwe look met stijlvolle MINI Velgen die passen bij jouw persoonlijkheid. Geniet nu van 30% korting2 op MINI Winterwielen!

NU 15% KORTING OP MINI WINTERACCESSOIRES.

MINI Winteraccessories

Maak ook van je reis een feest!

Vertrek met al jouw vertrouwde spullen dankzij de praktische MINI Dakboxen, MINI Dakdragers en MINI Ski- en Snowboarddragers en creëer zo extra ruimte binnenin voor een comfy rit richting de sneeuw. Met de makkelijk te monteren MINI Sneeuwkettingen rij je moeiteloos de bergen op terwijl de MINI Vloer- en Koffermatten jouw MINI perfect beschermen. Geniet nu van 15% korting3 op alle MINI Winteraccessoires.

 

1Je MINI Partner biedt je een MINI Used Car NEXT garantie die uitgebreider is dan de wettelijke garantietermijn. Voor meer informatie, ga naar www.mininext.be/nl/ of je deelnemende MINI NEXT Partner. Actie geldig van 01/03/2024 t.e.m. 31/03/2024.

2Actie geldig van 01/12/2023 t.e.m. 05/03/2024 op alle MINI Lichtmetalen Winterwielen set bij de aankoop van een nieuwe wagen zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Excl. montage. Onder voorbehoud van wijzigingen.

3Actie geldig van 01/12/2023 t.e.m. 05/03/2024 op alle MINI Dakboxen, MINI Ski- en snowboardhouder uittrekbaar, MINI Dakdragers, MINI Sneeuwkettingen en MINI Allweather Vloermatten zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Excl. montage. Onder voorbehoud van wijzigingen.