MINI SPRING

AANBIEDINGEN.

Nu 15% korting op alle MINI dakboxen.

Zin om nieuwe summer vibes te beleven aan boord van jouw MINI?

Met een handige MINI Dakbox ben je klaar voor een comfortabele rit naar de zon. Snorkels, zwemvliezen, unicorn... Met een inhoud van 320 liter neem je al jouw vertrouwde vakantiespullen gewoon mee op vakantie. Geniet nu van 15% korting1 op alle MINI Dakboxen!

Je wilt dat jouw MINI al even uniek oogt als jij? Tip: laat jouw MINI Dakbox spuiten in één van de onweerstaanbare MINI kleuren. Of waarom niet, in dezelfde kleur als jouw MINI! Contacteer jouw MINI Service Partner en creëer de perfecte match!

MINI SPRING

MINI VAKANTIECHECK VOOR SLECHTS €55.

De zomer kan voor jou niet snel genoeg beginnen?

Met een grondige MINI Vakantiecheck ben je zeker dat jouw zomeravonturen rimpelloos verlopen. Voor amper €552 wordt je auto grondig gecontroleerd, de bandenspanning gecheckt, de airco nagekeken en zoveel meer. Zo is jouw MINI perfect afgesteld voor een zorgeloze, onvergetelijke zomer. Bovendien krijg je bovenop jouw MINI Vakantiecheck een gratis MINI Glasreiniger2.

MINI SPRING

20% korting op MINI car care producten.

Je wilt dat jouw MINI altijd naar nieuw ruikt?

Probeer dan de verzorgingsproducten van MINI Car Care! Van de MINI Autoshampoo en MINI Velgenreiniger tot de MINI Interieurreiniger, in ons aanbod vind je alles om jouw MINI een hele zomer lang te laten stralen. 

Probeer ook MINI Natural Air. Dit exclusieve geursysteem, speciaal ontwikkeld voor jouw MINI, creëert met vijf inspirerende geuren een verfrissende geurbeleving in jouw interieur. Al wat je hoeft te doen, is de geurhouder op het ventilatierooster te monteren! Je kan de geurstick in 1-2-3 vervangen en de geurintensiteit naar wens regelen. 

Bij aankoop van minstens 3 MINI Car Care producten geniet je tot 31 augustus van 20% korting3.

MINI SPRING

1Actie geldig van 01/06/2023 t.e.m. 31/08/2023 op de MINI Dakbox zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties en is excl. montage. Onder voorbehoud van wijzigingen. Dakdragers niet inbegrepen. Vraag meer info bij je MINI Partner.

2Actie geldig van 01/06/2023 t.e.m. 31/08/2023 bij deelnemende MINI Partners. Gratis MINI Glasreiniger zolang de voorraad strekt. Vermelde prijzen zijn 21% BTWi. Vraag meer info bij je MINI Partner.

3Actie geldig van 01/06/2023 t.e.m. 31/08/2023 op alle MINI Car Care producten zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Onder voorbehoud van wijzigingen.