COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI

WELCOME TO THE FAMILY.

IS JE MINI 5 JAAR OF OUDER?

Je trouwe MINI? Die staat garant voor dat typische MINI plezier, onderweg met vrienden of op vakantie met de familie, je MINI laat je nooit in de steek. Hij verdient dan ook de beste zorgen. Het beste nieuws: bij MINI is zorg dragen gelijk aan kosten besparen.

Nu je de eigenaar bent van een MINI die minstens 5 jaar oud is, komen de MINI 5 Year Plus Services als geroepen. Het tarief is dé garantie om ook de volgende jaren blindelings te kunnen vertrouwen op je MINI. Het is volledig transparant en komt de levensduur van je geliefde MINI ten goede.

We zetten graag de 4 grootste voordelen op een rijtje:

  • Voordelige onderhoudstarieven* voor scherpe prijzen met 15% korting op, batterij vervanging, olieservice en remmenservice.
  • Gratis MINI Road Assist 24/7, de unieke bijstandsformule ter waarde van 240 euro die je verder helpt bij pech of ongeval in Europa, geldig tot en met je volgende onderhoud**.
  • Je MINI wordt verzorgd door een erkend MINI Service Partner, zo ben je écht deel van de MINI Family.
  • Je MINI krijgt uitsluitend Originele MINI Onderdelen.

Resultaat: een langere levensduur en hogere restwaarde voor je MINI.

Veilig onderweg, altijd en overal, vertrouwend op je MINI? Zoek niet verder!

Ontdek hier de voordelige onderhoudstarieven voor je MINI.

* De MINI 5 Year Plus Services onderhoudstarieven worden enkel aangeboden bij de deelnemende MINI Service Partners en is geldig op alle MINI modellen ouder dan 5 jaar met uitzondering van MINI John Cooper Works en MINI Classic wagens.
** Meer info op mini.be/roadassist. Jouw recht op het MINI Road Assist 24/7 programma vervalt wanneer een olieservice of onderhoud niet is uitgevoerd door een erkend MINI Servicepartner in België of Groothertogdom Luxemburg of wanneer het onderhoudsinterval overschreden werd volgens de info in de boordcomputer van de wagen en in de systemen van BMW Group.

MINI