MINI Countryman – stage MINI Countryman – stage MINI Countryman – stage

DE NIEUWE
MINI COUNTRYMAN.

305€/MAAND EXCL. BTW ¹ disclaimer

Vanaf € 38.250

interior-side
5 zitplaatsen met dit model 5 zitplaatsen met dit model
luggage-l
450 - 1450 l bagageruimte 450 - 1450 max. liters bagageruimte
power
170 ch (125 kW) – 300 ch (221kW) 170 ch (125 kW) – 300 ch (221kW)
interior-side
5 zitplaatsen met dit model 5 zitplaatsen met dit model
luggage-l
450 - 1450 l bagageruimte 450 - 1450 max. liters bagageruimte
power
170 ch (125 kW) – 300 ch (221kW) 170 ch (125 kW) – 300 ch (221kW)

OUDE WAGEN INLEVEREN?

PROFITEER Nu VAN een inruilpremie tot € 2.000.

ALLE DETAILS

ALLE REDEN VOOR EEN MINI.

AFMETINGEN

RUIMTE IS VAN GROOT BELANG.

0

liter

Ruimte is van groot belang. Als je de achterbank in de verhouding 40/20/40 neerklapt ontstaat er nog meer ruimte voor al je plannen. Met tot 1.390 liter bagageruimte kan je bijna alles meenemen.

BEKIJK DE OPTIES

WAT IS VOOR JOU DE JUISTE OPTIE?

Kies uit onze speciaal samengestelde stijlcollecties. Kies je prestatieniveau. Stel dan het model samen dat het best bij jou past.

MINI FINANCIAL SERVICES

MET GEMAK EEN EIGEN MINI.

MINI Countryman - Financial Services - teaser

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN KAN VAN JOU ZIJN. EERDER DAN JE DENKT.

JOHN COOPER WORKS

MINI sensaties. Turbocharged.

Onze ingenieurs houden van uitdagingen. Ze treden graag uit hun comfort zone. De MINI John Cooper Works Countryman belichaamt een rijk autosporterfgoed dat meer dan vijf decennia teruggaat. Zijn 2,0-liter viercilinder-in-lijn turbomotor levert indrukwekkend sterke prestaties. Want genoeg is nooit genoeg.

DUURZAAMHEID

DE VOETAFDRUK VAN MINI.
DE WEG NAAR BETEKENISVOLLE VERANDERING.

MINI Countryman - uitvoeringen

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE?

De nieuwe MINI Countryman biedt twee vermogensvarianten en vier aansprekende uitvoeringen. Ze zijn zo ontworpen dat jij je ideale MINI Go-Kart feeling vindt.

ELEKTRIFICEER JE AVONTUREN.

De opwindendste avonturen krijgen nu een kleinere CO2-voetafdruk. De nieuwe MINI Countryman is nu voor het eerst ook met volledig elektrische aandrijving leverbaar. Krijg een voorproefje van de toekomst van autorijden.

MINI Countryman Electric - elektrificeer je avonturen
MINI electric - teaser - Zakelijke Klanten

OP ZOEK NAAR EEN AUTO VAN DE ZAAK?

Meld je aan voor het MINI programma voor zakelijke klanten en geef je bedrijf een boost met een perfect wagenpark

Veelgestelde vragen.

Het is een "MINI SUV", of een compacte cross-over – net als grotere SUV's ontwikkeld voor offroad gebruik met ALL4 vierwielaandrijving. Je zou kunnen zeggen dat de MINI Countryman een grote kleine SUV is. Dankzij het creatieve gebruik van ruimte wordt iedere centimeter benut. Het hoge dak biedt zelfs lange bestuurders genoeg hoofdruimte, er is veel beenruimte en het brede interieur biedt alle inzittenden alle ruimte om hun plek te vinden. Ook achterin is hij een van de grootste kleine SUV's, met comfortabel plaats voor twee volwassenen op de achterbank, ook als er volwassenen voorin zitten. De achterbank is neerklapbaar voor extra bagageruimte tot 1.390 liter in totaal, of naar achteren te schuiven voor meer beenruimte. Het is een praktische gezinsauto met een premium uitstraling, maar nog steeds robuust en veelzijdig genoeg voor serieus offroad plezier.

ALL4 is de MINI vierwielaandrijving. Het ALL4 systeem is een elektrisch-hydraulische vierwielaandrijving, die gebruikmaakt van een elektronisch aangestuurde hydraulische pomp op de achteras, die het koppel verdeelt tussen de voor- en achterwielen. Het motorvermogen wordt effectief verdeeld over de voor- en achterwielen. Standaard met een 50/50 verdeling, maar indien gewenst met tot 100% van het vermogen naar de voorwielen. Dat zorgt voor volle controle op alle wegen en in alle seizoenen.

De bodemvrijheid of rijhoogte van een auto is de kleinste afstand tussen het laagste punt van de carrosserie (of chassis) en het wegdek. Het is dus het laagste punt van je MINI ten opzichte van de grond. De bodemvrijheid van de MINI Countryman zonder belading is 165 mm. Dat is ideaal wanneer je veel op slechte wegen of andere ongelijke ondergrond rijdt.

Onze elegante of sportieve lichtmetalen wielen in de maten 17-20" (tot 21" als accessoire) geven je MINI Countryman een uitgesproken, individuele uitstraling. Selecteer de vermogensvariant en kies vervolgens uit de selectie van bijbehorende zomer- en winterbanden. Als algemene wielmaat zijn 16" wielen het meest veelzijdig. Maar de keuze voor de wielmaat is subjectief en afhankelijk van je voorkeuren op gebied van design en je prioriteiten. Vraag de MINI dealer van je voorkeur om meer informatie – en maak eventueel een proefrit om het verschil tussen wielmaten te ervaren.

Ja, je kunt heel gemakkelijk een fietsenrek achter op de MINI bevestigen. Met de MINI fietsendrager kun je meerdere fietsen meenemen. Hij is licht en robuust, voorzien van simpele klikbevestigingen en is kantelbaar voor toegang tot de bagageruimte.

Als je reserveert, ben je verzekerd van een van de eerste auto's uit de New MINI Family met de configuratie van jouw voorkeur. Vanaf 1 januari 2024 wordt er contact met je opgenomen om je bestelling af te ronden.
Met een reservering verzeker je je van je MINI uit de New MINI Family voordat hij op de markt komt. Je kan je reservering op elk moment annuleren. Neem gewoon contact op met de klantenservice bij jou in de buurt en zij zullen de annulering verwerken en ervoor zorgen dat je aanbetaling wordt terugbetaald.
Met een reservering kan je je ideale configuratie van je nieuwe MINI uit de New MINI Family vastleggen voordat de officiële verkoop in je markt van start gaat. We nemen contact met je op wanneer je reservering klaar is voor afronding (vanaf 1 januari 2024).
Ja! Als je wijzigingen wilt aanbrengen in je reservering wanneer de verkoop begint in januari 2024, zullen onze medewerkers je helpen.
Vanaf 1 januari 2024 kun je je MINI van je dromen direct online of offline bestellen uit de New MINI Family. Als je een voorbestelling hebt geplaatst, wordt er een shortlist gemaakt en contact met je opgenomen om je definitieve bestelling te plaatsen.
Afspraken zijn niet nodig. Je kunt je nieuwe MINI 24/7, altijd en overal online reserveren bij de New MINI Family. Na 1 januari 2024 kun je je bestelling definitief maken.
Er is geen verschil in de aangeboden prijs. De prijzen zijn gelijk, of je nu online reserveert of met ondersteuning van onze experts bij een van onze MINI Partners (dealers).
Bij MINI krijg je het beste van twee werelden. Bijvoorbeeld: Doe je onderzoek online en begin je configuratie. Als je vragen hebt of liever persoonlijke hulp wilt, kan je terecht bij een van je plaatselijke MINI Partners. Je kan je reservering bij een van onze MINI Partners of online afronden.
Ja! Je kunt nu al bij je MINI Partner reserveren. Bestel dan vanaf 1 januari 2024 in de MINI wereldwinkel. Bij je MINI Partner krijg je deskundig advies en kun je het design, de kleuren, de materialen en de functies van de auto bekijken.