motion

BIG LOVE VOOR HET ONBEKENDE!

MINI bestemming X

BIG LOVE voor het onbekende, MINI op zoek naar Bestemming X.

De MINI Countryman maakt het mooie weer in ‘Bestemming X’, een gloednieuw avontuurlijk VTM programma dat midden februari van start ging. In deze inventieve reeks trekken tien onbekende Vlamingen op spectaculaire wijze door Europa. Doelstelling? Zoveel mogelijk tips verzamelen door middel van inventieve proeven om te raden waar ze zich precies bevinden. Bekend of onbekend terrein, het zal niemand verbazen dat de reislustige MINI Countryman zich in ‘Bestemming X’ helemaal in zijn sas voelt. Heb jij ‘m zien schitteren? En kon je de bestemming van de eerste aflevering raden? Kijk en sluit je aan bij onze avonturen in ‘Bestemming X’ want ook in de komende afleveringen zal je MINI nog kunnen spotten.

MINI Countryman. Wat is jouw volgende bestemming?

Net zoals jij is de MINI Countryman belust op avontuur. Zin om de stad achter jou te laten en nieuwe uitdagingen op te zoeken? De grootste en ruimste MINI voelt zich thuis op elk terrein en biedt jou alle vrijheid en flexibiliteit om te gaan waar jouw inspiratie jou heenvoert. Ontdek de MINI Countryman en maak van deze allrounder jouw perfecte metgezel tijdens al jouw avontuurlijke ritten.

Mini bestemming X

Ruimte voor al jouw plannen.

Uitgerust met een krachtige MINI Twin Power Turbomotor met ALL4 vierwielaandrijving staat er geen rem op jouw plannen. Soepele, krachtige prestaties maken van elke rit een moeiteloze beleving terwijl het hoogwaardig afgewerkte interieur zorgt voor een ongekend gevoel van welbehagen. In de cockpit valt jouw oog meteen op het prachtige 8,8” display met slimme functies voor een intuïtieve bediening van jouw favoriete infotainment. Bovendien biedt de MINI Countryman tot 1.390 liter ruimte: meer dan genoeg voor 5 personen, bagage en alle inspiratie die je tijdens je avonturen hebt opgedaan.
MINI bestemming X

MINI Accessoires voor jouw MINI Countryman.

Maak jouw MINI Countryman klaar voor het avontuur dankzij de Originele MINI Accessoires. Van zomer- en winterwielensets en dashcams tot koelboxen en dakdragers, in ons gamma MINI Accessoires vind je alles om jouw MINI Countryman helemaal naar je hand te zetten. Ontdek ons volledige aanbod en creëer de MINI Countryman van jouw dromen.