Aftermovie ia 2024

MINI Lanceerde Baanbrekende AI-Activatie.

MINI, de pionier in stijlvolle en innovatieve mobiliteit, onthulde met trots een unieke AI-activatie die op zeven opmerkelijke locaties in België en Luxemburg plaatsvond. Van 8 december tot 23 december bood MINI autoliefhebbers de kans om de nieuwste MINI Cooper Electric op een geheel nieuwe manier te ervaren.

Verken de Toekomst van Elektrische Mobiliteit met MINI's AI-Activatie

MINI Zoute Prix

MINI zette een grote stap in de toekomst van elektrische mobiliteit door middel van een innovatieve AI-activatie. Op elk van de zeven locaties konden bezoekers zich voor een camera positioneren en hun ervaring verrijken met de nieuwste technologieën.

MINI AI

Hoe werkt het?

Stap voor de camera en ontdek een nieuwe dimensie van interactie met de MINI Cooper Electric. Op een groot scherm zie je niet alleen jezelf, maar ook de iconische elektrische MINI naast je. Maar dat is nog niet alles. Kies uit verschillende opwindende achtergronden om de perfecte setting voor jezelf te creëren.

CAPTURE THE MOMENT – LETTERLIJK!

Na het vastleggen van het moment voor de camera, biedt MINI een unieke mogelijkheid om jouw gecreëerde herinneringen mee naar huis te nemen. Gebruik de QR-code om jouw foto's direct naar je telefoon te downloaden en te delen met vrienden en familie.

DATUMS EN LOCATIES:

  • Rive Gauche, Charleroi: 8 december
  • Waasland Shooping Center, Sint-Niklaas: 9 en 10 december  
  • Kinepolis, Antwerpen: 15 december    
  • Dockx, Brussel: 16 december  
  • Kinepolis, Kortrijk: 17 december   
  • Kinepolis, Luik: 22 december
  • Kinepolis Kirchberg, Luxemburg: 23 december

 

Beleef de Toekomst, Ervaar MINI's Innovatie

MINI nodigde iedereen uit om de toekomst van elektrische mobiliteit te verkennen en deel te nemen aan deze unieke AI-activatie. Ze ontdekten de kracht van innovatie en design terwijl ze een onvergetelijke ervaring deelden met MINI.