MINI Financial Services- insurance - Stage

ZORGELOOS DE BAAN OP MET JOUW
VERZEKERDE MINI.

We care about you and your MINI. Dat échte MINI lovers liever geen risico's nemen, dat snappen we helemaal. 

Dankzij de verzekeringsoplossingen van MINI Financial Services hoef jij jou niet langer zorgen te maken wanneer je over die ene put in de baan zoeft. MINI Financial Services got you covered.

DE BASIS OP EEN RIJTJE.

MINI Protection

- Voor professionele klanten met een Financiële Renting of SWITCH contract bij MINI Financial Services

- Voor particuliere klanten met een Private Lease Flex contract

MINI Insurance

- De eigenaars van een aangekochte MINI

- De particuliere klant met een Select contract bij MINI Financial Services

MINI Insurance – Solutions

MINI VERZEKERINGSOPLOSSINGEN, MAXI BESCHERMING.

Name it, we've got it. We bieden jou een pakket verzekeringsproducten aan, volledig samengesteld op basis van jouw behoeften.  Zo kan jij  focussen op wat er echt toe doet: genieten van jouw MINI. Zowel op de baan als daarnaast.

Mini Financial Services - Insurance - assistance

NUTTIGE INFO

EVERYTHING YOU NEED TO KNOW.

Mini Financial Services - Insurance - service

CONTACT

WE'RE HERE TO HELP.

Zit je nog met een vraag over je contract, het einde ervan of het onderhoud van je MINI?  We horen het graag! Leave it to us, we've got you covered.

(1)MINI Protection houdt in dat BMW Financial Services Belgium NV, in geval van bepaalde schade aan de MINI, afstand doet van haar recht van verhaal overeenkomstig de contractuele voorwaarden.

(2)MINI Financial Services treedt op als verbonden verzekeringsagent (ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 16.500A) van Allianz Benelux NV, Verzekeringsmaatschappij erkend door de BNB (Nationale Bank van België) en geïdentificeerd onder nummer 0403.258.197 voor de uitoefening van de verzekeringsbranches "Leven" en "Niet-Leven". Allianz Benelux NV is de verzekeraar van de verzekeringsproducten. Merk op dat BMW Financial Services niet adviseert op grond van een verplichting tot een onpartijdige analyse. Indien u klachten heeft met betrekking tot de verzekeringsbemiddelingsdiensten van BMW Financial Services Belgium NV, u kan elke klacht over de uitvoering van het contract richten aan de dienst Klachtenbeheer van Allianz Benelux: Koning Albert II-laan 32, 1000 Brussel, tel. 02/214.77.36, fax 02/214.61.71, klachten@allianz.be, www.allianz.be of u kan  contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, tel. 02/547.58.71, fax 02/547.59.75, info@ombudsman-insurance.be, www.ombudsman-insurance.be.

Bij de aanbieding van de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de bestuurdersverzekering en/of de rechtsbijstandsverzekering treedt MINI Financial Services op als verbonden verzekeringsagent (ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 16.500 A) van Allianz Benelux NV, verzekeringsonderneming erkend onder FSMA-nummer 0097. Merk op dat BMW Financial Services niet adviseert op grond van een verplichting tot een onpartijdige analyse. Indien u klachten heeft met betrekking tot de verzekeringsbemiddelingsdiensten van MINI Financial Services Belgium NV, kan u zich wenden tot de Ombudsman voor de Verzekeringen (de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, Tel: +32 (2) 547 58 71; Fax: +32 (2) 547 59 75; E-mail: info@ombudsman.as). MINI Financial Services doet afstand van haar recht van verhaal overeenkomstig de contractuele voorwaarden.

Bij de aanbieding van de GAP verzekering, burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de bestuurdersverzekering en/of de rechtsbijstandsverzekering treedt BMW Financial Services op als verzekeringsagent (ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 16.500 A) van Allianz Benelux NV, verzekeringsonderneming erkend onder FSMA-nummer 0097. BMW Financial Services Belgium NV is dus niet contractueel verplicht om uitsluitend met voormelde verzekeringsonderneming zaken te doen. Merk op dat BMW Financial Services niet adviseert op grond van een verplichting tot een onpartijdige analyse. Indien u klachten heeft met betrekking tot de verzekeringsbemiddelingsdiensten van BMW Financial Services Belgium NV, kan u zich wenden tot de Ombudsman voor de Verzekeringen (de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, Tel: +32 (2) 547 58 71; Fax: +32 (2) 547 59 75; E-mail: info@ombudsman.as). De offerte is enkel geldig voor zover:De bestuurder geen lichamelijk gebrek of ziekte heeft die een vermindering van zijn geschiktheid tot sturen met zich meebrengt, geen enkele bestuurder veroordeeld werd voor dronkenschap, alcoholintoxicatie, weigeren van de bloedproef, vluchtmisdrijfHet rijbewijs van geen enkele bestuurder ingetrokken werd* de huidige verzekeraar geen voorstel tot sanering gedaan heeft of het contract verbroken heeftDe bestuurder maximum twee ongevallen BA in fout veroorzaakt heeft de voorbije 5 jaar.