DON’T WORRY, DRIVE HAPPY. MINI SERVICE INCLUSIVE. Het onderhoudsprogramma voor je MINI.

MINI

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Het onderhoudsprogramma voor je MINI.

Verwen jezelf, droom gerust even weg. Je wagen is in goede handen met MINI Service Inclusive. Je hebt de keuze uit een ruim gamma onderhouds- en herstellingsprogramma’s. Of je nu enkel een regulier onderhoud wil, of ook herstellingen wil dekken, je kiest wat bij je past. Je hebt de keuze uit 4 MINI Service Inclusive pakketten. Vanaf Comfort kan je je betalingen zelfs spreiden. Welke verkies je? 

 

Voordelen.

Je wagen blijft 100% MINI.

Je MINI Partner onderhoudt en herstelt je wagen met zorg. Hij gebruikt hierbij de nieuwste technologieën en Originele MINI Onderdelen.

Hoge herverkoopwaarde.

Je MINI Service Inclusive programma is overdraagbaar en blijft lopen tot de kilometer- of looptijdlimiet is bereikt. Hierdoor stijgt de waarde van je MINI bij herverkoop aanzienlijk.

Geen onvoorziene facturen.

Je kiest zelf wanneer je betaalt bij MINI Service Inclusive: maandelijks via domiciliëring of één keer bij aflevering van je MINI. Enkel bij de Basic formule betaal je een vast bedrag bij het afsluiten van het contract.

In geval van een ongeval.

In geval van een ongeval loopt je programma probleemloos verder wanneer je MINI Partner je wagen na een ongeval herstelt. De kosten van het ongeval worden niet gedekt door MINI Service Inclusive.

 

 

Geldig voor zowel voor particulieren als bedrijven.

 

MINI Service Inclusive is een onderhoudscontract voor nieuwe wagens waarbij de klant, voor een bepaald voertuig, het recht gekocht heeft op de hieronder beschreven services, uit te voeren door alle aan dit programma deelnemende MINI (Service) Partners, gedurende de looptijd of, indien dat eerder bereikt wordt, de kilometrage van het afgesloten contract.

 

Intekenen op MINI Service Inclusive Basic kan op elk moment gebeuren ongeacht de 1ste inschrijving van uw wagen.  Het contract wordt geactiveerd en de contractueel bepaalde looptijd en kilometrage beginnen te lopen vanaf de datum van het contract. MINI Service Inclusive Basic omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud volgens de MINI richtlijnen inclusief inspectiewerkzaamheden en vervanging van motorolie, luchtfilter, microfilter, bougies, remvloeistof met inbegrip van bijbehorend arbeidsloon. Slijtageonderdelen, carrosseriekosten en herstellingen zijn niet inbegrepen.  Klik hier voor de volledige voorwaarden van MINI Service Inclusive Basic of informeer bij uw MINI (Service) Partner.

 

Intekenen op MINI Service Inclusive Comfort, Advanced & Ultimate  kan tot 3 maanden na datum 1ste inschrijving van uw wagen (op voorwaarde dat er nog geen onderhoud heeft plaatsgevonden). Prijzen worden berekend op basis van zelf te kiezen factoren en zijn afhankelijk van het model, de motorisatie, de gekozen looptijd en het aantal kilometers. Prijzen zijn geldig vanaf 01/03/2022 (21% btwi). MINI Service Inclusive Comfort, Advanced & Ultimate omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud volgens de MINI richtlijnen inclusief inspectiewerkzaamheden en vervanging van motorolie, luchtfilter, microfilter, bougies, remvloeistof met inbegrip van bijbehorend arbeidsloon. Slijtageonderdelen zijn niet inbegrepen bij pakket Comfort,  Kosten voor carrosserie- en lakherstellingen zijn niet inbegrepen. Bandenkosten zijn niet inbegrepen in de MINI Service Inclusive pakketten Comfort & Advanced. Het contract loopt automatisch af van zodra de maximale kilometerstand of duurtijd van het contract bereikt wordt. Bij het vroegtijdig bereiken van de maximale kilometerstand, dient de klant, die voor gespreide betalingen gekozen heeft, in één keer de resterende bedragen te betalen.

 

MINI Service Inclusive contracten kunnen afgesloten worden bij de deelnemende MINI Partners in België.  Aangezien specificaties en prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen zijn, houden wij het recht voor de inhoud van deze publicatie zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen. Onder voorbehoud van de contractuele beperkingen. Contractueel niet bindend document.