MINI JCW Zolder video

MINI JCW CLUBMAN SAFETY CAR EN ZOLDER :
DE SAMENWERKING GAAT DOOR.

NIEUWE LOOK, DEZELFDE ALLURE.

MINI JCW CIRCUIT ZOLDER

De MINI John Cooper Works Clubman zal in 2023 opnieuw schitteren op het circuit van Zolder, voorzien van een nieuwe wrapping in de John Cooper Works kleuren die zijn dynamiek en sportiviteit onderstrepen. De MINI Safety Car zal opnieuw opvallen door zijn superieure weggedrag, wat de weergoden ook in petto hebben op het circuit. Eén ding is zeker: het is alvast niét onze MINI John Cooper Works Clubman Safety Car die je uit de fameuze Bolderbergbocht zal zien vliegen, nu bekend als de... MINI bocht!

FANS VAN EXCLUSIVITEIT.

Circuit zolder

Ook dit jaar organiseert MINI in samenwerking met Petrolhead maar liefst 8 halve ontdekkingsdagen op het circuit van Zolder. Tijdens deze exclusieve evenementen krijgen fans de kans krijgen om de MINI John Cooper Works Track Experience te beleven. Op het programma: prestatiestests met de JCW-modellen op het circuit, eerst als bestuurder en vervolgens als passagier. Deze beleving gaat gepaard met een ontspannen lunch in de exclusief gereserveerde loungebar, het ideale moment om de opgedane emoties met elkaar te delen.

Zin om het rubber op het asfalt te laten smelten?

Haal je sportiefste outfit boven en schrijf je snel in.

DE ECHTE MINI-SPIRIT.

MINI JCW CIRCUIT ZOLDER

Geïnspireerd door een legende belichaamt de MINI Clubman John Cooper Works, net als alle JCW-modellen, de essentie van de autosportspirit. Hij biedt dan ook het neusje van de zalm op het vlak van prestaties en techniek. Met een vermogen dat perfect over alle vier de wielen wordt verdeeld dankzij de MINI ALL4 vierwielaandrijving, biedt hij een voorbeeldige controle, stabiliteit en rijprecisie. 306 pk, een topsnelheid van 250 km/u, van 0 naar 100 km/u in 4,9 seconden: de cijfers spreken voor zich. De MINI spirit op zijn best.