Loader

Je eigen, unieke, MINI, Klaar om af te spelen.

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

Vraag een offerte aan

Boek een proefrit

Oeps, dat is er eentje teveel!

De originele rebel. Herboren.

Kartwegligging, iconisch design en tot de nok gevuld met de technologie van morgen. De nieuwe MINI werd heruitgevonden om je hoofd opnieuw op hol te brengen.

In een oogopslag.

2
4
211 liter

Turbokracht.

Alles draait om de rijervaring. De nieuwe MINI heeft een gloednieuwe TwinPower Turbo motor in het vooronder, die sneller en tegelijk zuiniger is. Dubbele pret met andere woorden. We hebben bovendien de kartwegligging verbeterd door de sporen te verbreden, de ophanging stugger te maken en het zwaartepunt laag te houden. Rijg de bochten aan elkaar en jaag hem over de rechte stukken. Hij werd ervoor gemaakt.

Cool of meeslepend?

Kleur je rit. De rijmodi van MINI passen de prestaties aan je humeur aan. Draai de ring rond de versnellingspook om het rijgedrag en de responsiviteit te wijzigen. Een ontspannen zondagnamiddag? Kies dan GREEN voor een zachtere ervaring, geoptimaliseerd voor een laag verbruik. Zin in wat actie? Selecteer SPORT met een ultraresponsieve stuurinrichting, forse acceleraties en een stuggere ophanging.

GLOW-KART.

De nacht wordt nog mooier in een MINI. Laat het hele interieur schitteren met led-sfeerverlichting. Kies uit een waaier van 225 verschillende kleuren en stem het licht af op je humeur. Felle lichten, grote stad, jouw MINI.

Blijf aandachtig.

Houd je blik steeds op de weg gericht met het MINI Head-Up Display. Een transparant paneel rijst op voor de voorruit en projecteert rijgegevens net onder je gezichtsveld. Nooit eerder waren gegevens zoals je snelheid of navigatieaanwijzingen zo vlot afleesbaar.

Veiligheid in elk detail.

De nieuwe MINI beschikt over een hele waaier aan nieuwe veiligheidsvoorzieningen. Intelligente sensoren elimineren het giswerk uit moeilijke situaties terwijl de uitgebreide uitrusting je beschermt bij aanrijdingen. Zo is hij veiliger dan ooit, zonder te raken aan het befaamde rijplezier.

Alle systemen actief.

Het MINI Centre Instrument geeft je toegang tot een wereld van hoogtechnologische voorzieningen en online diensten. De befaamde snelheidsmeter die vroeger op het Centre Instrument stond, werd verplaatst naar het dashboard achter het stuur, maar niet getreurd: de iconische cirkelvormige interface is nu een schitterend hogeresolutiescherm in kleur.

Het kristalheldere scherm bedient elk aspect van het entertainment- en navigatiesysteem, maar ook van de geavanceerde MINI Connected-technologie. Denk aan muziek, streams van sociale netwerken, satellietnavigatie, rij-informatie en auto-apps. Rond de rand van het scherm loopt een led-ring die in verschillende kleuren knippert om diverse boodschappen over te brengen. Dit is het kloppende hart van de MINI.

MINI 3-DEURS

MEET THE MINI FAMILY.

MINI 3-DEURS
Vermogen
Emissie
g/km CO2 disclaimer
Brandstof
l/100 km disclaimer
Acceleratie
s 0-62 mph (0-100 km) disclaimer
One First Vanaf € 16.330
75
5.2, 5.2,
One Vanaf € 17.430
102
4.7, 4.7,
Cooper Vanaf € 20.260
136
4.5, 4.5,
One D Vanaf € 19.080
95
3.4, 3.4,
Cooper D Vanaf € 22.060
116
3.5, 3.5,
Cooper S Vanaf € 25.460
192
5.7, 5.7,
Cooper SD Vanaf € 27.010
170
4, 4.0,
John Cooper Works Vanaf € 31.510
231
6.3, 6.3,