MINI Cooper 5-Deurs - zijaanzicht - Icy Sunshine MINI Cooper 5-Deurs - zijaanzicht - Icy Sunshine MINI Cooper 5-Deurs - zijaanzicht - Icy Sunshine

De nieuwe
MINI Cooper 5-DEURS.


220€/MAAND EXCL. BTW ¹ HUUR VOOR PROFESSIONELEN.* disclaimer

Vanaf € 28.900

interior-side
5 zitplaatsen met dit model 5 zitplaatsen met dit model
luggage-l
275 - 925 l bagageruimte 275 - 925 max. liters bagageruimte
power
184 pk (135 kW) - 218 pk (160 kW) 184 pk (135 kW) - 218 pk (160 kW)
interior-side
5 zitplaatsen met dit model 5 zitplaatsen met dit model
luggage-l
275 - 925 l bagageruimte 275 - 925 max. liters bagageruimte
power
184 pk (135 kW) - 218 pk (160 kW) 184 pk (135 kW) - 218 pk (160 kW)

ZIE WAAR ALLE
FUN OM DRAAIT.

Puur Cooper charisma in zijn meest veelzijdige vorm.

OUDE WAGEN INLEVEREN?

PROFITEER Nu VAN een inruilpremie tot € 2.000.

HIGHLIGHTS EXTERIEUR

HET VENIJN ZIT IN DE MINI DETAILS.

HIGHLIGHTS INTERIEUR

STAP IN EN KIJK OM JE HEEN.

MINI Cooper 5-Deurs - interieur highlights MINI Cooper 5-Deurs - interieur highlights

OUDE WAGEN INLEVEREN?

PROFITEER Nu VAN een inruilpremie tot € 2.000.

START HET ONTDEKKEN

DE ALL-ROUNDER IN DE STAD.

AFMETINGEN

CREATIEF GEBRUIK VAN RUIMTE.

0

liter

Ruimte is van groot belang. Als je de achterbank in de verhouding 60/40 neerklapt, ontstaat er nog meer ruimte voor al je plannen. Met tot 925 liter bagageruimte kun je bijna alles meenemen.

BEKIJK DE OPTIES

WAT IS VOOR JOU DE JUISTE OPTIE?

Kies uit onze speciaal samengestelde stijlcollecties. Kies je prestatieniveau. Stel dan het model samen dat het best bij jou past.

MINI FINANCIAL SERVICES

MET GEMAK EEN EIGEN MINI.

MINI Cooper 5-Deurs - Financial Services - operational en financial lease

DE NIEUWE MINI COOPER 5-DEURS KAN VAN JOU ZIJN, EERDER DAN JE DENKT.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE?

De nieuwe MINI Cooper 5-deurs is er in twee vermogensvarianten en is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, zodat je de MINI kunt vinden die bij je past.

MINI Cooper 5-Deurs - teaser - uitvoeringen en prijzen
MINI Cooper 5-Deurs - zakelijke klanten – MINI fleet

OP ZOEK NAAR EEN AUTO VAN DE ZAAK?

Meld je aan voor het MINI programma voor zakelijke klanten en geef je bedrijf een boost met een perfect wagenpark.

Veelgestelde vragen.

Jazeker! Je kunt je MINI Cooper 5-deurs naar smaak aanpassen dankzij een grote keuze aan carrosseriekleuren. Je kunt ook met een van de speciale verloopkleuren voor het dak je MINI Cooper verder personaliseren. Verder kun je met talloze opties je auto aan je eigen lifestyle aanpassen. De uitvoeringen van de MINI Cooper 5-deurs bieden speciaal samengestelde uitrustingspakketten waarmee je je MINI nog meer op je eigen smaak kunt afstemmen. De uitvoering Essential is de standaarduitvoering. Je kunt je elektrische MINI Cooper 5-deurs personaliseren op het gebied van comfort, sportiviteit en stijl met de uitvoeringen Essential, Classic, Favoured en JCW.

De MINI Cooper 5-deurs heeft het comfort van een groter formaat stadsauto maar met behoud van de legendarische MINI Go-Kart Feeling. Het is in essentie de grotere broer van de MINI Cooper. Hij biedt hetzelfde iconische retro-moderne silhouet en een compacte body, maar met meer ruimte. Er is plek voor vier inzittenden, waarmee hij ideaal is voor uitstapjes met vrienden of familie.

De MINI Cooper 5-deurs is hoogst veelzijdig met zijn vijf deuren en ruimere interieur. Behalve voor dagelijks woon-werkverkeer is hij ook een goede optie voor jonge gezinnen. De 5-deurs configuratie maakt dit model bijzonder goed toegankelijk, zeker voor wie achter instapt, en biedt meer mogelijkheden voor het meenemen van bagage. Bovendien heeft hij de opwindende Go-Kart rijbeleving die je wellicht kent van de kleinere MINI Cooper.

De MINI Cooper 5-deurs blinkt uit door rijdynamiek met een veel feedback-gevende wegligging en een prestatieniveau dat is gelijk is aan dat van zijn 3-deurs broer. Met zijn TwinPower Turbo motor reageert hij ook gretig op het gaspedaal. En dat alles gaat samen met meer efficiëntie, wat zich vertaalt in een gunstig brandstofverbruik. 

Ja. In jouw MINI met Operating System 9 kun je met Android Auto of Apple CarPlay de apps van je gekoppelde smartphone weergeven en bedienen op het centrale instrument (“MINI Interaction Unit”).
De MINI App is je metgezel voor allerlei relevante voertuigfuncties en functionaliteiten. Hij verbindt jou met je MINI en biedt je direct toegang tot de status van je MINI. Je kunt ook zien wanneer de volgende servicebeurt nodig is, de elektrische actieradius en de laadstatus checken en zelfs de MINI App gebruiken als een Digital Key. Zoek met Remote Services naar je voertuig op bijvoorbeeld een grote parkeerplaats, ver- en ontgrendel de deuren en pas op afstand de klimaatregeling aan. Ook heb je rechtstreeks toegang tot je MINI servicecenter.