MINI COUNTRYMAN.

ADD STORIES.

TREK EROP UIT

OP ONTDEKKINGSTOCHT.

De spanning stijgt wanneer je in je MINI Countryman de stad uit rijdt, met rondom je de lachende gezichten van vrienden en het ritme van de regen. Vier deuren. Zitplaats voor vijf. Ruimte te over voor al je spullen. Je geniet van het moment. Er heen rijden is al de helft van de pret. Het verhaal vertelt zichzelf. Je blijft rijden. Het avontuur begint nog maar.

AVONTUREN IN DE NATUUR.

AVONTUREN BUITEN DE KAART.

Je komt in een vallei omgeven door weelderige groene heuvels. Een oase van rust in het midden van nergens. De MINI Countryman heeft je naar een heel andere wereld gebracht. Een plek waar je nog nooit bent geweest. Op de weg. Ver van de weg af. Hij bedwingt onderweg comfortabel elk terrein. Je laat het verhaal zichzelf vertellen.

NIEUWE VERHALEN.

EN HOE WAS JE WEEKEND?

De MINI Countryman brengt je samen. Hij werd ontworpen om je avonturen vorm te geven – en je onvergetelijke herinneringen te bezorgen. Hij is de ideale wagen voor rusteloze reizigers. De MINI Countryman biedt onbegrensde mogelijkheden. Met voorzieningen van uitstekende kwaliteit om van elke rit een feest te maken. Je keert terug met een massa nieuwe verhalen. Nieuwe herinneringen om te delen.

ERVAAR ZELF DE NIEUWE COUNTRYMAN

Ontvang als eerst het laatste nieuws en aanbiedingen

Wees de eerste om een testrit aan te vragen

Oeps! Je bent vergeten een optie te selecteren.
Vul de nodige info in
Vul de nodige info in
Het e-mailadres heeft een verkeerd formaat Vul de nodige info in
Je hebt het recht om op eender welk moment het gebruik van je informatie voor marketingdoeleinden op te schorten door ons te contacteren bij MINI Belux, Lodderstraat 16 - 2880 Bornem (België) of op contact.be@mini.be.
Duid aan zodat MINI Belux en MINI AG je per e-mail mogen contacteren voor marketingdoeleinden.
Sluit
Ongeldig, probeer het nogmaals
Onverwachte fout Captcha is verplicht Captcha kan niet leeg zijn Captcha is foutief ingevoerd Captcha is verplicht
Ongeldige reactie
The sytem to process your request is currently not available. Please try again later.
Validatiefout
Validatiefout
Validatiefout

GEREGISTREERD.

Bedankt om je in te schrijven voor exclusieve informatie over de nieuwe MINI Countryman.

Dank u!

Voortgaan

VOORBIJ HET EINDE VAN DE WEG

MINI Countryman – achteraanzicht
MINI Countryman – vooraanzicht
MINI Countryman – zijaanzicht

ADD COUNTRY.

Het plezier om in de MINI Countryman ongerepte plekken te verkennen buiten de platgetreden paden is niet te evenaren. Wanneer je de weg verlaat, komt zijn rijdynamiek pas goed tot uiting – met een levendig rijgedrag en de betrouwbaarste grip op elke helling en in elke bocht. In alle omstandigheden.

cover

ALL4.

Behoud de controle, ongeacht de omstandigheden. De vierwielaandrijving verdeelt het vermogen op dynamische wijze over de voor- en achteras. Naargelang je rijstijl en de grip op de weg berekent de ALL4-vierwielaandrijving het optimale koppel voor elk wiel. In extreme situaties kan al het motorkoppel naar de achteras worden gestuurd, om het hoofd te bieden aan de moeilijkste omstandigheden.

cover

MINI PICNIC BENCH.

Klap de optionele MINI Picnic Bench uit van onder de koffervloer. Deze zachte tweezitsbank wordt geleverd met een beschermflap voor de bumper, zodat je kleren schoon blijven terwijl je geniet van een ontspannende pauze in de vrije natuur.

MINI Countryman ALL4 Optic Exterior Pack - SAVness.

MINI ALL4 Optic Exterior Pack.

Ga met je nieuwe MINI Countryman offroad zonder aan stijl in te boeten. Het optionele MINI ALL4 Optisch Exterieurpack omvat glanzend zwarte bumperelementen, zilverkleurige drempelbeschermers en een dakreling met zilverkleurige zijkanten.

MINI Countryman hoge zitpositie - SAVness

HOGE ZITPOSITIE.

Beheers de weg. De verhoogde zetels van de MINI Countryman geven je een duidelijk overzicht over het verkeer of over het terrein wanneer je het asfalt hebt verlaten.

ONTDEK EEN HEEL NIEUWE DIMENSIE.

MINI Countryman: ADD SPACE.
MINI Countryman: ADD CONVENIENCE.

ADD SPACE.

Geniet van een nieuw concept van de ruimtelijke vormgeving, dat nog meer comfort en veelzijdigheid biedt. Waar je ook heen gaat, de nieuwe MINI Countryman biedt royaal ruimte voor jou, je vrienden en je spullen.

cover

RUIMTE VOOR VIJF.

Onze meest veelzijdige MINI kan op heel wat bijval rekenen. Het ruime en luxueuze interieur biedt plaats aan vijf volwassenen die voortaan nog meer beenruimte genieten, zodat zelfs de grootste passagiers comfortabel de benen kunnen strekken. ***

MINI Countryman boot volume - SIZE.

KOFFERVOLUME.

Deze koffer werd ontworpen om te reizen. Met een inhoud van 1.390 liter is de ruime koffer van de nieuwe MINI Countryman je uitvalsbasis voor eindeloze mogelijkheden, van citytrips tot plattelandsweekendjes.

MINI Countryman variable rear seats - SIZE.

VEELZIJDIGE ACHTERBANK.

Comfortabel plaats bieden aan drie volwassenen of de al aanzienlijke kofferruimte verder uitbreiden? De mogelijkheden van de neerklapbare achterbank zijn eindeloos. Schuif ze naar achteren voor wel 13 centimeter extra beenruimte, klap ze neer in drie delen (40/20/40) of verstel ze in de lengte (60/40) – dat zijn maar enkele van de vele mogelijkheden om plaats te maken voor je vrienden, bagage of beide.

HANDSFREE ACHTERKLEPBEDIENING.

Jouw MINI Countryman opent heel gemakkelijk zijn grote bagageruimte voor je. Kies voor de optie Comfort Access en Automatische bediening van de achterklep: dankzij Easy Opener* volstaat een voetzwaai onder de achterbumper om de klep automatisch omhoog te laten zwaaien. Beweeg nog een keer je voet onder de auto en de klep sluit weer. Heel handig als je volle handen hebt of je spullen niet eerst op de grond wil zetten.

BELEEF DE VOLLEDIGE -ERVARING

Countryman Interior
Countryman Interior
Countryman Interior

ADD SUBSTANCE.

Met het vakmanschap en de functionaliteit van MINI werd het interieur van de MINI Countryman ontworpen met het oog op je actieve levensstijl. Bewonder het interieur in het 360°-aanzicht – ontdek het kwaliteitsvolle, ruime interieur en de bekleding van voorzetels en achterbank.

MINI Countryman aanraakschermfunctie - SUBSTANTIE.

AANRAAKSCHERMFUNCTIE.

Met het optionele aanraakscherm kun je je telefoon, navigatiesysteem, multimedia en andere functies bedienen met een eenvoudige aanraking.

MINI Countryman – Verlichte interieurstijlen – SUBSTANTIE.

VERLICHTE INTERIEURSTIJLEN.

Wanneer de zon het laat afweten, geeft de MINI Countryman je een goed humeur met de subtiele, warme gloed van het langs achteren verlichte dashboard, dat de lichtkleur van het interieur overneemt.

cover

SUPERIEURE MATERIAALKWALITEIT.

Omring jezelf met het beste dat het luxe-interieur van de nieuwe MINI Countryman te bieden heeft. Leun achteruit in het hoogwaardige leder van de optionele MINI Yours Lounge-zetels of laat je hand over het zacht aanvoelende dashboard glijden. Met zoveel opties worden alle zintuigen verwend. ***

HOU HET VEILIG ONDERWEG.

VEILIGHEID VOOR ALLES.

Het belangrijkste element in elke MINI is zijn bestuurder. Daarom reageren de intelligente rijhulpsystemen voor er zich een botsing kan voordoen. Veiligheid is zijn topprioriteit.

MINI Countryman – Elektrische parkeerrem – VEILIGHEID.

STOP. AND GO.

Of je nu geparkeerd staat, vertrekt op een helling of in stop-startverkeer rijdt, met de elektrische parkeerrem rolt je MINI nooit achteruit wanneer je dat niet wilt. Schakel ze in en uit met een druk op de knop.

MINI Countryman – Park Assist – VEILIGHEID.

PARKING ASSISTANT.

In de MINI Countryman wil je steeds de perfecte entree maken. Daarom meet Park Assist de beschikbare parkeerplaatsen alvorens het stuur van je over te nemen. Zo wordt parkeren zelfs in kleine plaatsjes kinderspel. Het enige wat je nog moet doen, is gas geven en remmen.

MINI Countryman – Driving Assistant Pack – VEILIGHEID.

DRIVING ASSISTANT.

Weet steeds wat er komt met het optionele Driving Assistant Pack. Het Forward Collision Warning-systeem helpt ongevallen te voorkomen door je te waarschuwen wanneer het snelheidsverschil tussen je MINI en je voorligger te groot wordt of de afstand tussen beide te klein wordt. Het bereidt de remmen voor op een snellere respons en kortere remafstanden als de behoefte zich plots voordoet. City Collision Mitigation anticipeert op plotse snelheidswijzigingen in het stadsverkeer en vertraagt de auto wanneer nodig. En zelfs als je een moment verstrooid bent, is de nieuwe MINI dat niet.

OPPEPPENDE UITSTAPJES.

AT THE EDGE OF THE WORLD.

Om nieuwe horizonten te verkennen, dien je de platgetreden paden te verlaten. Dat is precies wat de befaamde filmregisseur Lisa Gunning deed. Ze keerde terug met fascinerende foto's die twee contrasterende werelden samenbrachten: de stad en het platteland. Voorgesteld door de nieuwe MINI Countryman ALL4.

THE ALLURE OF THE COAST.

Vrijheid draait om bewegingsruimte. Vertrek voor een inspirerende reis door glooiende landschappen. Geregisseerd door de internationaal gevierde regisseur Lisa Gunning en voorgesteld door de nieuwe, ruime MINI Countryman.

GETTING YOU CLOSER.

Fysieke sensaties creëren krachtige emoties. Filmmaker Lisa Gunning gebruikt haar oog voor detail om te onthullen waarom sommige dingen ons meer raken dan andere. Voorgesteld door de nieuwe MINI Countryman met een interieur boordevol merkbaar superieure materialen.

DE OPWINDING IS VANAF NU WEDERZIJDS.

MINI Countryman plug-in hybrid 3/4

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE.

De nieuwe MINI Countryman plug-in hybrid paart dagelijks gebruiksgemak aan moeiteloze lange ritten in één meeslepend pakket. Rijd lokaal emissievrij in de elektrische rijmodi. Ervaar acceleraties op het niveau van de MINI Cooper S wanneer de verbrandingsmotor wordt ondersteund door de e-boost. Geniet van de ruimte en veelzijdigheid die nagenoeg gelijk zijn aan die van de klassiek aangedreven MINI Countryman. Benut de voordelen van beide aandrijvingen en de elektrische ALL4-functionaliteit. En met een elektrisch rijbereik tot 40 km, een brandstofverbruik van 2,1 l/100km en een CO2-uitstoot van 49 g/km (gecombineerd)** stelt de MINI Countryman plug-in hybrid geen enkele grens aan je reisplannen.

OP WELKE MINI HEB JE JE OOG LATEN VALLEN?

Kies de MINI Countryman die aansluit bij je stijl. Hier zijn enkele suggesties om je inspiratie te geven en je hartslag op te drijven.

VERHALEN BEGINNEN WAAR WEGEN EINDIGEN.

De ultieme allrounder, klaar om het platteland, de wildernis of zelfs de stadsjungle te verkennen.

MINI Countryman – 19" lichtmetalen velgen Edge Spoke – PLATTELAND.

19" LICHTMETALEN VELGEN EDGE SPOKE.

Zet de stads- en plattelandswegen naar je hand met de uit de kluiten gewassen 19" lichtmetalen velgen Edge Spoke (optie).

MINI ALL4 EXTERIOR PACK.

Til de offroaduitstraling van je MINI Countryman naar een nog hoger niveau. Dit pakket omvat glanzend zwarte bumperelementen en zilverkleurige drempelbeschermers.

MINI PICNIC BENCH.

Hoe graag je dat ook zou willen, je kunt niet eeuwig blijven rijden. Dus kies het perfecte plaatsje voor een pauze, klap de MINI Picnic Bench uit de koffer en geniet van het panorama.

NAVIGATIESYSTEEM PROFESSIONAL.

Verlies de tijd uit het oog maar niet de weg. Met dit hypergeavanceerde navigatiesysteem weet je altijd precies waar je heen rijdt.

DAKRAILS.

De praktische dakrails bieden plaats aan optionele uitrusting zoals een skibox, zodat je tijdens je plattelandstrip op alles voorbereid bent. De dakrails zijn steeds voorzien van zilverkleurige zijkanten voor het ultieme offroad-design.

MAAK PLAATS VOOR AVONTUUR.

Met de uitermate flexibele interieurruimte is er voldoende plaats voor boodschappen voor al je reizen.

MINI Countryman Easy Opener - CITY.

EASY OPENER.

Laat je bijstaan door je MINI Countryman met de upgrade Comforttoegang, Automatische achterklep en Easy Opener. Druk gewoon op de knop van de afstandsbediening om de koffer automatisch te openen.

KOETSWERKKLEUR CHESTNUT.

Creëer een natuurlijke look met de warme koetswerkkleur Chestnut.

MINI Countryman variable rear seats - CITY.

VEELZIJDIGE ACHTERBANK.

Verplaats de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, klap ze neer in drie delen (40/20/40) of verstel ze in de lengte (60:40) om je vrienden, bagage of beide meer plaats te geven.

MINI Countryman rear carrier preparation - CITY.

VOORBEREIDING TREKHAAK.

Wil je toch meer meenemen dan de ruime MINI Countryman kan vervoeren, opteer dan voor de MINI trekhaak.

MINI Countryman Wired package - CITY.

WIRED-PAKKET.

Maak verbinding met de rest van de wereld via het grote 8,8"-scherm met aanraakbediening en controller. Beheer het navigatiesysteem en diverse infotainmentvoorzieningen snel en eenvoudig met de Touch Controller op de middenconsole.

MINI Countryman - hero DESIGN.

COMFORT OP DE EERSTE PLAATS.

De hoogwaardige materialen, geavanceerde technologie en sfeerverlichting omgeven je met een hoog niveau van kwaliteit en comfort.

MINI Countryman body colour lapisluxury blue - DESIGN.

MINI YOURS LAPISLUXURY BLUE.

Maak je stijl kenbaar met deze exclusieve, diepblauwe tint. Geïnspireerd door de azuurblauwe pigmenten die in het gesteente lapis lazuli worden aangetroffen, hebben wij de meest intense blauwe tint die ooit voor het koetswerk van een MINI werd gecreëerd, nog geperfectioneerd.

MINI Countryman MINI Yours Leather Lounge - DESIGN.

MINI YOURS LEDER LOUNGE CARBON BLACK.

Nestel je comfortabel in het soepele leder van deze verfijnde bekleding, met een gestikte Britse vlag in leder/Dinamica op de achterkant van de hoofdsteun.

MINI Countryman MINI Yours piano black illuminated interior - DESIGN.

MINI YOURS INTERIOR STYLE PIANO BLACK LED.

De verlichte decoratieve lijsten in Piano Black lichten de cockpit op in de kleur van je keuze, getooid met fijne streepjes. Echte racers verkiezen echter de rode stand.

MINI Countryman 19" light allowy wheels MINI Yours masterpiece - DESIGN.

19" MINI YOURS LICHTMETALEN VELGEN MASTERPIECE.

De nauwkeurig verdonkerde buitenring benadrukt de grootte van de velgen terwijl de tint Dark Spectre Grey een exclusieve toets toevoegt. En dan zwijgen we nog over het driedimensionale design met negen spaken en geavanceerde look die de unieke uitstraling van deze set verzekert.

MINI Countryman MINI Yours leather steering wheel - DESIGN.

MINI YOURS LEDEREN STUUR.

Houd de hoogwaardige kwaliteit van de nieuwe MINI Countryman in de palm van je hand. Streel het handgestikte stuur in Walknappa-leder met spaken getooid met glanzende oppervlakken in Piano Black.

MINI Countryman - hero SPORT

KLAAR VOOR HET ONVERWACHTE?

Een sprint door de stad of eindeloze bergwegen? Die keuze hoef je in de MINI met John Cooper Works Chili-uitrustingsniveau alvast niet te maken. Met zoveel rijplezier aan je vingertoppen loopt de ideale weg van A naar B via Z.

MINI Countryman JCW sport seats leather dinamica - SPORT.

JOHN COOPER WORKS SPORTZETELS IN LEDER EN DINAMICA CARBON BLACK.

Rijg scherpe bochten comfortabel aan elkaar. De John Cooper Works sportzetels dekken je – letterlijk – in de rug.

MINI Countryman 19" light alloy wheels JCW course spoke - SPORT.

19" JOHN COOPER WORKS LICHTMETALEN VELGEN COURSE SPOKE.

Trakteer jezelf op een set robuuste 19" John Cooper Works lichtmetalen velgen Course Spoke.

MINI Countryman JCW chili trim level - SPORT.

UITRUSTINGSNIVEAU JOHN COOPER WORKS CHILI.

Voeg accenten in racing red toe aan je MINI Countryman met dit op de rallywereld geïnspireerde uitrustingsniveau.

MINI Countryman JCW interior package - SPORT.

JOHN COOPER WORKS INTERIEURPAKKET.

Plaats jezelf steeds weer in polepositie, waar je ook gaat met dit pakket dat het interieur omvormt tot een racecockpit.

MINI Countryman JCW Aerodynamic kit - SPORT.

JOHN COOPER WORKS AERODYNAMICAPAKKET.

Luchtkanalen in de voorschort, een expressieve diffusor in de achterbumper en een omhoog gerichte dakspoiler om al die kracht te controleren.

MINI Countryman - hero ELECTRIC.

POWER TRIP.

Zoem elektrisch naar het werk en ontsnap aan de stad in het weekend. Met dank aan de gloednieuwe MINI plug-in-hybridemotor. Duurzaam rijden was nog nooit zo leuk.

MINI Countryman electric driving - ELECTRIC.

ELEKTRISCH RIJDEN.

Met de volledig nieuwe eDrive Mode-schakelaar kun je kiezen tussen drie verschillende elektrische rijmodi: profiteer van de efficiëntste combinatie van elektromotor en benzinemotor met AUTO eDrive, trakteer jezelf op zuiver elektrische snelheden tot 120 km/u met de MAX eDrive-modus of laat de benzinemotor al het werk doen in de stand SAVE BATTERY zodat je op een later tijdstip in je rit kunt overschakelen naar de elektrische modus. Kies de modus die het best bij je behoeften of humeur past en je kunt vertrekken.

MINI Countryman eboost - ELECTRIC

EBOOST.

Zelfs wanneer de benzinemotor als hoofdmotor fungeert, steekt de elektromotor een tandje bij om de prestaties een boost te geven. Wanneer je hard accelereert of net wat meer grip nodig hebt in de bochten bijvoorbeeld.

MINI Countryman charging - ELECTRIC

OPLADEN.

Je kunt de accu van je MINI Countryman plug-in hybrid opladen met behulp van een klassiek huishoudstopcontact van 230 V of een specifieke Wallbox voor elektrische wagens. Je vindt de laadpoort achter een klep op de linkerflank vooraan.

MINI Countryman body colour melting silver - ELECTRIC.

KOETSWERKKLEUR MELTING SILVER.

Tooi je MINI Countryman plug-in hybrid met deze meeslepende koetswerkkleur.

MINI Countryman 18" light alloy wheels black pin spoke - ELECTRIC.

18" LICHTMETALEN VELGEN BLACK PIN SPOKE.

Stralend, net als de elektrische MINI die ze dragen. De 18" lichtmetalen velgen Black Pin Spoke geven de auto een elegant aura.

KIES JE MINI COUNTRYMAN.

Bekijk de volledige reeks van de veelzijdige MINI Countryman avonturiers om samen onversaagde ontdekkingstochten te maken. Vind het model dat perfect aan je behoeften beantwoordt – en bereid je voor op de opwindende verhalen die elke kilometer oplevert.

benzine Diesel
2WD 4WD

ONE

 • Begin hier je MINI Countryman avontuur
 • MINI TwinPower Turbo 3-cilinder benzinemotor van 1,5 l (102 pk / 75 kW)
 • Buitenspiegelkappen in Black matt

VANAF € 24.350

ONE

11.8 s 0 - 100 km/u disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie B
126 g/km disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie B

ONE D

 • Begin hier je MINI Countryman avontuur
 • MINI TwinPower Turbo 3-cilinder dieselmotor van 1,5 l (116 pk / 85 kW)
 • Hoogglanzend zwarte afwerking voor de spijlen van het radiatorrooster, de Side Scuttles en de handgreep van de achterklep

VANAF € 26.100

ONE D

10.9 s 0 - 100 km/u disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie A
109 g/km disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie A

COOPER

 • Een knappe mengeling van pit en efficiëntie
 • MINI TwinPower Turbo 3-cilinder benzinemotor van 1,5 l (136 pk / 100 kW)
 • Uitlaatpijp met chroomafwerking

VANAF € 26.290

COOPER

9.6 s 0 - 100 km/u disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie B
126 g/km disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie B

COOPER ALL4

 • Een knappe mengeling van pit en efficiëntie
 • Met MINI ALL4-vierwielaandrijving optimale tractie op elk wegdek
 • MINI TwinPower Turbo 3-cilinder benzinemotor van 1,5 l (136 pk / 100 kW)

VANAF € 28.290

COOPER ALL4

9.8 s 0 - 100 km/u disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie C
139 g/km disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie C

COOPER D

 • Een knappe mengeling van pit en efficiëntie
 • MINI TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor van 2,0 l (150 pk / 110 kW)
 • Uitlaatpijp met chroomafwerking

VANAF € 28.240

COOPER D

8.9 s 0 - 100 km/u disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie A
113 g/km disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie A

COOPER D ALL4

 • Een knappe mengeling van pit en zuinigheid Met MINI ALL4-vierwielaandrijving optimale tractie op elk wegdek
 • MINI TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor van 2,0 l (150 pk / 110 kW)
 • MINI contrasterende kleur voor het dak en de buitenspiegelbehuizingen.

VANAF € 30.240

COOPER D ALL4

8.8 s 0 - 100 km/u disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie B
127 g/km disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie B

COOPER S

 • Beter, sneller en sterker – nog meer power
 • MINI TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor van 2,0 l (192 pk / 141 kW)
 • Netvormige inzetstukken met chroomrand in radiatorrooster en Side Scuttles.

VANAF € 30.850

COOPER S

7.5 s 0 - 100 km/u disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie C
141 g/km disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie C

COOPER S ALL4

 • Beter, sneller en sterker: nog meer power
 • MINI ALL4-vierwielaandrijving optimale tractie op elk wegdek
 • MINI TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor van 2,0 l (192 pk / 141 kW)

VANAF € 32.850

COOPER S ALL4

7.3 s 0 - 100 km/u disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie D
159 g/km disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie D

COOPER SD

 • Beter, sneller en sterker: nog meer power
 • MINI TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor van 2,0 l (190 pk / 140 kW)
 • Netvormige inzetstukken met chroomrand in radiatorrooster en Side Scuttles.

VANAF € 34.650

COOPER SD

7.7 s 0 - 100 km/u disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie A
121 g/km disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie A

COOPER SD ALL 4

 • Beter, sneller en sterker: nog meer power
 • Met MINI ALL4-vierwielaandrijving optimale tractie op elk wegdek
 • MINI TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor van 2,0 l (190 pk / 140 kW)

VANAF € 36.680

COOPER SD ALL 4

7.4 s 0 - 100 km/u disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie B
129 g/km disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie B

COOPER S E ALL4

 • Slimme combinatie van dynamisch en duurzaam rijden
 • 3-cilinder benzinemotor (136 pk / 100 kW) vooraan met een elektromotor van 88 pk / 65 kW op de achteras
 • Geel MINI E logo op de Side Scuttles en de achterkant

VANAF € 37.350

COOPER S E ALL4

6.8 s 0 - 100 km/u disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie A+
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie A+

JOHN COOPER WORKS

 • De snelste en meest gedurfde
 • Met MINI ALL4-vierwielaandrijving optimale tractie op elk wegdek
 • MINI Twin Power Turbo 4-cilinder benzinemotor van 2,0 l (231 pk / 170 kW)

VANAF € 39.450

JOHN COOPER WORKS

6.5 s 0 - 100 km/u disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie D
169 g/km disclaimer
 1. A++
 2. A+
 3. A
 4. B
 5. C
 6. D
 7. E
 8. F
 9. G
 10. H
C02 emissie D