MINI Countryman – zijaanzicht – groen en zwart MINI Countryman – zijaanzicht – groen en zwart

MINI COUNTRYMAN.

Vanaf € 35.850

interior-side
5 zitplaatsen met dit model
luggage-l
405 - 1,390 bagageruimte 1,390 max. liters bagageruimte
power
136 PS (100 kW) - 306 PS (225 kW) 306 max. PS vermogen
MINI Countryman – zijaanzicht – groen en zwart

BIGGER. BADDER.TOUGHER THAN EVER.

De grootste, ruimste, meest avontuurlijke MINI werd ontworpen om alles aan te kunnen wat je tijdens je rit tegenkomt. Zijn krachtige MINI Twin Power Turbomotor – met ALL4 vierwielaandrijving – zorgt ervoor dat alles moeiteloos verloopt. Hij levert soepele, krachtige prestaties, zodat je van een grotere betrouwbaarheid en een beter reactievermogen kunt genieten. En elk carrosserie-oppervlak creëert een opvallende visuele energie. Van het kenmerkende design van de voorbumper en de luchtinlaten tot de opvallende koplampen; alles straalt comfort en kracht uit. En hij biedt voldoende ruimte voor vijf mensen, bagage en alle herinneringen die je onderweg zult opdoen. Kom erachter waar je inspiratie je heen zal voeren.
MINI Countryman – front view – green and black

MAAK RUIMTE VOOR MEER AVONTUREN.

Het traditionele oog voor detail van MINI is de drijvende kracht achter het design van het interieur. Comfort staat op de eerste plaats, met een uitgebreid aanbod aan materialen van uitstekende kwaliteit, met zacht leder beklede stoelen en een gevoel van welbehagen. Het premium cockpitontwerp maakt je rijbeleving net zo veelzijdig en geraffineerd als deze spannend is. Het middelpunt wordt gevormd door de middenconsole, met zijn schitterende 8,8" display. Het vormt het perfecte thuis voor je MINI Connected in-car navigatie en infotainment hub. Het kanaliseert het volledige vermogen van je MINI naar een intuïtief bedieningscentrum met een reeks innovatieve technologische opties. Allemaal op maat gemaakt voor jouw plezier, zodat zelfs het meest ruige terrein comfortabel, aangenaam en stijlvol kan worden bedwongen.

CREATIEF GEBRUIK VAN RUIMTE.

0

liter

De MINI Countryman is gebouwd voor alle ritten in de stad of naar het platteland. De achterstoelen kunnen omklappen voor extra bagageruimte of beenruimte – daarmee heb je snel en eenvoudig toegang tot maximaal 1.390 liter ruimte voor de spullen voor elk avontuur.

MAAK HEM DE JOUWE.

*Let op: mogelijk zijn niet alle combinaties en configuraties beschikbaar in uw regio. Ga naar de configurator om de beschikbaarheid te controleren.

360° INTERIEURAANZICHT.

MINI Countryman – interieur – 360°-aanzicht MINI Countryman – interieur – 360°-aanzicht

BEKIJK HIGHLIGHTS.

HUIDIGE SPECIALS.

MINI Countryman – speciale edities

MAAK KENNIS MET DE MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDITION.

FASCINEREND. EN ZO ONTWORPEN.

Door onderscheidende, stoere looks en mannelijke verhoudingen te combineren met een avontuurlijke geest, hebben we een allrounder gecreëerd wiens natuurlijke habitat zowel de moderne stadsstraat als de landweg is. Hij is verkrijgbaar in 9 kleuren en met een reeks aantrekkelijke en contrasterende dakkleuren. En met een reeks premium materialen om uit te kiezen biedt hij de perfecte gelegenheid om je persoonlijkheid uit te drukken – van binnen en van buiten.

VIND DE ACCESSOIRES WAAR JE NAAR ZOEKT.

MINI Countryman – accessories – bike rack
MINI Countryman  – green and black – front view

MINI FINANCIAL SERVICES.

VERDER IN DE
VOLGENDE STAPPEN.

The all-electric MINI side view
MINI ELECTRIC
MINI 3-door Hatch side view
MINI 3-deurs
MINI 5-door Hatch side view
MINI 5-deurs
MINI Convertible side view
MINI Cabrio
MINI Clubman side view
MINI Clubman
MINI Countryman side view
MINI Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRIDE
MINI John Cooper Works side view
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo