Loader

Je eigen, unieke, MINI, Klaar om af te spelen.

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

Vraag een offerte aan

Boek een proefrit

Oeps, dat is er eentje teveel!

Zie het groots.

Ongekende proporties en toch onmiddellijk herkenbaar als een MINI: de MINI Countryman daagt de conventies uit. Hij is gebouwd om stad en platteland te veroveren en biedt genoeg ruimte voor een heel leger aan avonturiers.

VIP-zetels.

Met een zee aan ruimte voor vijf personen heb je het gevoel in eerste klasse te vliegen in een vliegtuig. En omdat de MINI Countryman als enige MINI langer is dan vier meter, heb je plaats genoeg om de benen te strekken. De zetels kunnen zelfs over 13 centimeter naar achteren worden geschoven om nog meer beenruimte vrij te maken.

Veiligheid in detail.

Veiligheid staat centraal in deze tankachtige MINI. Intelligente sensoren elimineren het giswerk uit moeilijke situaties terwijl de uitgebreide designuitrusting je beschermt bij aanrijdingen.

arrow-down-wide

Geavanceerde remsystemen.

De geavanceerde remtechnologie geeft je een maximale controle. De jongste generatie van het antiblokkeerremsysteem brengt je snel tot stilstand op gladde wegen terwijl de elektronische remkrachtverdeling (EBD) de remkracht over de wielen verdeelt op basis van de rijomstandigheden. Cornering Brake Control (CBC) verbetert de stabiliteit in snel genomen bochten, en Brake Assist versnelt het remproces en kort zo de remafstand in.

arrow-down-wide

Briljante koplampen.

Een optimale verlichting, zowel op rechte stukken als in bochten, dankzij de optionele bi-xenonkoplampen die meedraaien met de stuurrichting. De optionele led-mistlichten (met dagrijlichten) kunnen ook een stevige plaats in de voorbumper krijgen, zodat je zelfs bij het slechtste weer alles helder en duidelijk ziet.

arrow-down-wide

Zes snelle airbags.

De MINI Countryman heeft maar liefst zes airbags standaard. De bestuurders- en passagiersairbags beschermen het hoofd en bovenlichaam bij frontale aanrijdingen. De zij- en gordijnairbags beperken het risico op letsels aan hoofd, borstkas en bekken bij zijdelingse impacts.

Design in detail.

Bekijk de MINI Countryman van dichtbij.

arrow-down-wide

Krachtige voorzijde.

Met zijn verhoogde bodemvrijheid, zijn bredere sporen en zijn lichtjes naar achteren getrokken koplampen, oogt het krachtige gezicht van de MINI Countryman vrij onconventioneel terwijl hij toch onmiddellijk herkenbaar is als een MINI. Ontdek het gloednieuwe radiatorrooster vooraan en de optionele MINI ALL4-koetswerkstijl (standaard met de ALL4-vierwielaandrijving): hij oogt en voelt als een echte terreinwagen.

arrow-down-wide

Klassiek dashboard. Hoogwaardige aanraakkwaliteit.

Retro chic: de ronde wijzerplaten en centrale snelheidsmeter domineren het dashboard en verwijzen naar de klassieke Mini. Ze werden hertekend voor een hoogwaardiger uitzicht: de wijzerplaten zijn in Anthracite uitgevoerd en de knoppen in chroom. De snelheidsmeter kan ook de entertainment- en navigatiefuncties bevatten.

arrow-down-wide

Oogverblindende koplampen.

Verleden en toekomst hand in hand. De klassiek gelijnde koplampen van de MINI Countryman zijn lichtjes naar achteren gekanteld waardoor ze er zelfzekerder uitzien. Optionele bi-xenonkoplampen helpen je om beter in de bochten te kijken in het donker door mee te sturen met het verloop van de weg. Ze kregen ook een aerodynamische glasafdekking en chroomrand om hun look op te waarderen. De optionele led-mistlichten (met dagrijlichten) kunnen ook een stevige plaats in de voorbumper krijgen, zodat je zelfs bij het slechtste weer alles helder en duidelijk ziet.

arrow-down-wide

Koetswerkkleuren.

Maak je keuze uit de standaardkleur Light White en de optionele metaalkleuren Blazing Red, Jungle Green, Crystal Silver, Brilliant Copper, Starlight Blue, Absolute Black, Midnight Grey en Cosmic Blue. Of, opteer voor Chili Red in combinatie met de John Cooper Works pakketten en modellen.

arrow-down-wide

Klik het vast.

Een verbazingwekkend handige voorziening is de Center Rail die tussen de voorzetels door het midden van de auto loopt en waarop je voorwerpen zoals bekers en mobiele telefoons kunt vastklikken en voorwaarts of achterwaarts kunt schuiven. Een beetje zoals een cowboy die een drankje over de bar laat glijden, maar dan veel eenvoudiger.

arrow-down-wide

Design van de bekleding en inleg.

Je zetel in de auto is als je zetel thuis: het is de jouwe en hij zit precies goed. We nemen enkel genoegen met de beste materialen. Kies stof, leder of een combinatie van beide voor het ultieme rijgevoel en comfort op maat. De optionele kleurinleg voegt bovendien een kleurrijke toets toe aan de deurbekleding en de Center Rail en vult de gekozen bekleding perfect aan.

MINI Countryman

MEET THE MINI FAMILY.

MINI Countryman
Vermogen
Emissie
g/km CO2 disclaimer
Brandstof
l/100 km disclaimer
Acceleratie
s 0-62 mph (0-100 km) disclaimer
One Vanaf € 21.270
98
5.7, 5.7,
One D Vanaf € 22.890
90
4.2, 4.2,
Cooper Vanaf € 23.270
122
5.9, 5.9,
Cooper ALL4 Vanaf € 25.070
122
6.7, 6.7,
Cooper D Vanaf € 25.050
112
4.2, 4.2,
Cooper D ALL4 Vanaf € 26.850
112
4.7, 4.7,
Cooper S Vanaf € 28.890
190
6, 6.0,
Cooper S ALL4 Vanaf € 30.690
190
6.4, 6.4,
Cooper SD Vanaf € 29.890
143
4.5, 4.5,
Cooper SD ALL4 Vanaf € 31.690
143
4.8, 4.8,
John Cooper Works Vanaf € 37.090
218
7.1, 7.1,

Overwin elk terrein.

Blijf niet steken in de modder. Overwin elk terrein met de optionele ALL4-vierwielaandrijving die ook in de stad de grip verbetert als je hem de sporen geeft. De opgekrikte ophanging, die de rijhoogte verhoogt, geeft je een perfect zicht over de weg en een uitzonderlijke bodemvrijheid. Of je je nu op de betonnen jungle of rotsachtige terreinen stort, de Countryman deinst nergens voor terug.

Breed open.

De 350 liter grote koffer kan worden uitgebreid tot een kolossale 1.170 liter door de zetels neer te klappen. Zo vervoer je met gemak een fiets of kinderwagen. De zetels kunnen bovendien 13 centimeter naar voren worden geschoven om nog meer ruimte vrij te maken. En er is zelfs een dubbele kofferbodem om hogere voorwerpen te vervoeren of waardevolle voorwerpen te verbergen. Of die flutroman waarvoor je je een beetje schaamt.