MINI CONNECTED BASIS

RIJDEN IN JE MINI MET SLIMME INNOVATIES.

Je MINI is al voorzien van veel slimme functies, zoals de MINI Navigatie met altijd de nieuwste kaart- en verkeersgegevens, of Remote Services waarmee je bepaalde functies van je MINI op afstand kunt bedienen. Ervaar naadloze connectiviteit en een nieuwe manier van rijden met MINI – innovatie op de weg.

MINI Connected basis - intro

WAT ZIT ER VOOR JOU IN?

MINI Connected is een suite van intelligente functies, apps en services, waaronder de MINI app, die jou en jouw inzittenden verbindt met je MINI voor een veilige en naadloze koppeling met de wereld om je heen. Hiermee wordt je dagelijkse leven een stukje makkelijker. En autorijden veiliger – en leuker.

Intelligent Personal Assistant.

De MINI Intelligent Personal Assistant bedient essentiële functies van je MINI, zoals het navigatiesysteem, telefonie of radio en regelt zelfs de temperatuur. Misschien is er iets wat je wilt weten tijdens je reis. Het weer. Of heb je een specifiek verzoek. Zelfs als je alleen maar even wilt babbelen, of een grap horen.
MINI Connected basis - Personal Assistant
MINI Connected basis - Navigatie

MINI NAVIGATIE.

Het nieuwe, op cloud-gegevens gebaseerde MINI Navigatie heeft een bijzonder snelle en nauwkeurige routeberekening. De nieuwste kaart- en verkeersgegevens worden altijd live opgehaald, zodat je veilig en snel op je bestemming aankomt. De routeberekening houdt zelfs rekening met volledig elektrische MINI modellen, zodat je ook daarmee gerust onderweg bent. Het systeem  voegt automatisch ideale laadstops aan lange routes toe en past deze indien nodig aan.

Remote Software Upgrades.

MINI modellen krijgen voortaan regelmatig gratis verbeteringen via over-the-air software-updates. Afhankelijk van land, model, uitrusting en staat van de auto kun je zelfs in aanmerking komen voor aanvullende nieuwe functies en verbeteringen – gratis.

MINI Connected basis - Remote Service Upgrades
MINI Connected basis - Smartphone-integratie

SMARTPHONE-INTEGRATIE.

Met smartphone-integratie heb je in je MINI eenvoudig en draadloos toegang tot je favoriete apps, via Android Auto of Apple CarPlay. Navigatie-aanwijzingen van ondersteunde navigatie-apps worden getoond op de MINI Interaction Unit en het head-up display van je MINI. Zo kun je zelfs tijdens het rijden veilig gebruikmaken van alle apps op je smartphone.

MINI CONNECTED UPGRADES.

Ontdek een nieuwe dimensie van het rijden met het verbeterde MINI Connected. Integreer je digitale leven naadloos in iedere reis.