Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur
The all-electric MINI side view
MINI ELECTRIC
MINI Cooper 3-Door Hatch
MINI 3-DEURS
MINI Cooper 5-Door Hatch
MINI 5-DEURS
MINI Cooper Convertible
MINI CABRIO
MINI Cooper Clubman
MINI CLUBMAN
MINI Countryman side view
MINI COUNTRYMAN
MINI Countryman SE side view
MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRIDE
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Elektrische MINI – white and black – zijaanzicht Elektrische MINI – white and black – zijaanzicht
MINI Cooper SE*: Energieverbruik in kWh/100 km gecombineerd (WLTP): 15,2-16,6, brandstofverbruik in l/100 km gecombineerd: 0, CO2-emissie in g/km gecombineerd: 0. A

De MINI Electric is er.

Een coup de foudre na de eerste rit.

VANAF € 33.100,00*

MINI

MINI Saloncondities.

De MINI van je dromen op je oprit voor een straffe prijs? Bekijk nu al onze saloncondities.
MINI

Een coup de foudre na de eerste rit.

De vonk tussen jou en de MINI Electric slaat meteen over bij de eerste rit. Omarm het onverwachte. Ervaar nieuw plezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een opwindende evolutionaire stap in, waarmee de handling als een kart en het iconische MINI design worden samengebracht. Schakel om naar een nieuwe elektrische urban lifestyle.
MINI Electric FAQ
Elektrische MINI – white and black – zijaanzicht van bovenaf Elektrische MINI – white and black – zijaanzicht van bovenaf

PULSERENDE PRESTATIES.

The all-electric MINI The all-electric MINI

184 pk

en direct koppel

7.3 sec

0-100 km/h

The all-electric MINI The all-electric MINI

KARTGEVOEL. ENERGIEK.

We hebben de kenmerkende handling en assertieve sportstijl van de MINI overgenomen en een nieuwe krachtbron toegevoegd voor extra rijplezier. Op het moment dat je voor het eerst de volledig elektrische MINI door de bocht stuurt, voel je dat dit MINI op zijn meest intens is - een beleving op een geheel nieuw niveau.
Elektrische MINI – white and black – aanzicht schuin van voren

DIRECT KOPPEL.

Bij verkeerslichten telt niet alleen het vermogen (pk), maar ook het koppel (Nm) dat je tot je beschikking hebt. De volledig elektrische MINI geeft je dat volledige koppel, en wel onmiddellijk. Een benzinemotor daarentegen moet altijd eerst toeren opbouwen om koppel te genereren en vervolgens dat vermogen door de transmissie leiden voordat het bij de wielen komt.

Dus zodra het licht op groen springt en u het gaspedaal indrukt, is het koppel onmiddellijk aanwezig om een virtuoze lenigheid en zinderende acceleratie aan de dag te leggen.

ÉÉN VERSNELLING. ZONDER TE SCHAKELEN.

Vanwege het directe hoge koppel en het hoge toerental van de elektromotor heeft je volledig elektrische MINI geen koppeling nodig en kun je onmiddellijk accelereren - op elk gewenst moment en bij elke snelheid. Het gaat erom de dingen eenvoudig te houden en te versnellen - 0-100 km / u in 7.3 seconden - zonder vertraging en zonder versnellingsonderbrekingen.
Elektrische MINI – schakelhendel – knop
Elektrische MINI – achteraanzicht – accupositie

EEN ECHTE MINI.

De volledig elektrische MINI is het originele icoon, nu nieuw leven ingeblazen voor de wegen van morgen. Hij wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh (bruto capaciteit), die onder de vloer wordt gemonteerd tussen de voorzetels en onder de achterzetels. De plaatsing van de accu verschaft de volledig elektrische MINI een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en de handling verbetert, maar ook het bochtenwerk nog leuker maakt.

Je voelt de sensatie dicht bij de weg te zijn. Zijn grote spoorbreedte en strak afgestelde veersysteem houden je stevig en stabiel op de weg bij elke bocht die je aansnijdt.

Elektrische MINI – white and black – zijaanzicht Elektrische MINI – white and black – zijaanzicht

ICONISCH DESIGN.

The all-electric MINI The all-electric MINI

4 uitrustingen

voor maatstyling

4 SPAKEN

voor aerodynamisch rijden
The all-electric MINI The all-electric MINI

TIJDLOOS KLASSIEK. OPWINDEND.

Met zijn combinatie van aerodynamische lijnen en nieuwe opvallende kenmerkende details is de volledig elektrische MINI ontworpen als de perfecte aanvulling op het bruisende stadsleven - en het hoogtepunt van je rijervaring. Zelfverzekerd en toch charmant – hij omarmt tradities en belichaamt een glorieuze, opwindende toekomst.
Elektrische MINI – white and black – frontgrille

AERODYNAMISCHE FRONTGRILLE.

De slanke, fascinerende frontgrille heeft een zeer moderne interpretatie gekregen, die zowel de MINI-geschiedenis als de toekomst belichaamt. Hij is bijna volledig gesloten – wat de aerodynamica aanzienlijk verbetert. Hij is uitgerust met een opvallende gele accentbalk en een ‘MINI Electric’ badge om hem een origineel karakter te geven. Dit wordt allemaal magnifiek ondersteund door de iconische, minimalistische koplampringen.

17" MINI ELECTRIC POWER SPOKE 2-TONE.

Deze elegante, lichtmetalen velgen stralen een onverschrokken temperament en een aura van urbaan vertrouwen uit en presenteren daarmee MINI op zijn meest intens. De opvallende, asymmetrische uitvoering heeft een unieke stijl en een bijna volledig gesloten ontwerp, waardoor de aerodynamische eigenschappen van de volledig elektrische MINI verder worden verbeterd.
Elektrische MINI – velgen – Corona Spoke
Elektrische MINI – spiegelkap – geel

MINI ENERGETIC YELLOW.

De opvallende Energetic Yellow accenten maken van je volledig elektrische MINI een zeer opvallende verschijning op de weg. Ze zijn opvallend, maar subtiel, en vormen de trotse vaandeldragers van je favoriete krachtsymbool.

LED KOPLAMPEN EN ACHTERLICHTEN.

Net als de MINI overstijgt de Union Jack de tijd en staat model voor een lange en rijke geschiedenis. De LED-achterlichten van de volledig elektrische MINI vormen een tweedelig motief dat verwijst naar het iconische embleem. De complexe precisie en diepte van het ontwerp zorgen voor een extra dosis individualiteit. Aan de voorzijde passen adaptieve MINI LED-koplampen met Matrix-technologie (optioneel) automatisch de helderheid en de lichtbundel aan op specifieke omstandigheden, zoals tegenliggers, voor extra veiligheid van jou en je medeweggebruikers.
Elektrische MINI – LED-koplampen – Matrix-technologie
Elektrische MINI – interieuraanzicht Elektrische MINI – interieuraanzicht

EEN STILLE REVOLUTIE.

The all-electric MINI The all-electric MINI

1-traps

transmissie

2 niveaus

regeneratief remmen

The all-electric MINI The all-electric MINI

ZWEEF DOOR DE STAD.

Dynamisch en toch kalm, de volledig elektrische MINI biedt je een geheel nieuwe rijervaring. De bijna perfectie stilte die je beleeft neemt de stress van het rijden in de stad weg. Je kunt je dus concentreren op de essentie, zoals hoe goed je muziek klinkt op het door Harman Kardon ontworpen HiFi-systeem (optioneel).
Elektrische MINI – gaspedaal – rempedaal

MET ÉÉN PEDAAL RIJDEN IN DE STAD.

Je kunt je volledig elektrische MINI bijna volledig met slechts één pedaal rijden, zowel voor accelereren als remmen. De motor is rechtstreeks gekoppeld aan de wielen, dus wanneer je het pedaal laat opkomen werkt de motor als generator, waardoor de volledig elektrische MINI sneller vertraagt dan een benzineauto. Elke keer dat je stopt bij de verkeerslichten, lever je weer wat energie terug aan de accu.

GEEN MOTORGELUID.

De volledig elektrische MINI is zo stil, dat we een akoestisch waarschuwingssysteem voor voetgangers moesten installeren om andere weggebruikers te waarschuwen voor zijn aanwezigheid. Je motor toeren laten maken heeft geen zin en afgezien van een zwak gebrom bij het accelereren komt het enige geluid van buitenaf. En dan alleen nog op snelheid.
Elektrische MINI – elektromotor
Elektrische MINI – interieur – voorruit

MINDER GELUID. MEER KWALITEIT VAN LEVEN.

De negatieve effecten van te veel geluid gaan veel verder dan het gehoor alleen. Het kan leiden tot stress en ons vermogen verzwakken om ons te focussen en te concentreren. Je volledig elektrische MINI is het summum van kalmte en rust en biedt je een toevluchtsoord voor ontspanning en reflectie.
Elektrische MINI – services – digitale ervaring Elektrische MINI – services – digitale ervaring

MEESLEPENDE DIGITALE ERVARING.

The all-electric MINI The all-electric MINI

eDRIVE SERVICES

connectiviteit voor een opwindende lifestyle

REMOTE SERVICES

totale controle op afstand

The all-electric MINI The all-electric MINI

LAAGDREMPELIGE MOBILITEIT MET MINI CONNECTED.

Naadloze verbinding tussen jou en je volledig elektrische MINI.
Elektrische MINI – stuurwiel – touchscreen en instrumenten

DE COCKPIT.

De premium cockpit-technologie maakt rijden net zo eenvoudig als opwindend. Speciaal ontwikkeld voor de volledig elektrische MINI is het nieuwe digitale instrumentenpaneel. Het bestaat uit een subliem 5,5-inch kleurenscherm met een luxueus Black Panel-design, dat stijlvol achter het stuurwiel is aangebracht.

De perfecte aanvulling hierop vormt het hoge resolutie-touchscreen in het midden van het dashboard, van waaruit je interactie hebt met je MINI. Het zit boordevol innovatieve MINI Connected-apps en -services die specifiek zijn gericht op elektromobiliteit om jou de volledige supervisie te geven.

EDRIVE SERVICES.

MINI eDrive Services zijn speciaal ontwikkeld voor de nieuwe volledig elektrische MINI en maken elektromobiliteit bijzonder eenvoudig en makkelijk in het gebruik. Ze bieden bijvoorbeeld nuttige details zoals de beschikbare actieradius, de laadstatus en het dichtstbijzijnde laadstation.

Je krijgt ook te zien hoe je je huidige actieradius kunt vergroten door rekening te houden met je individuele rijstijl voor de meest efficiënte route. Dus of je nu sportief wilt rijden of wilt cruisen voor een groter rijbereik, jij bepaalt wat er gebeurt.

Elektrische MINI – cockpit – eDrive scherm
Elektrische MINI – MINI Connected – remote services

ALTIJD TOT JE DIENST.

Ongeacht waar je bent, je kunt altijd genieten van een naadloze verbinding met je volledig elektrische MINI via de MINI Connected-app. Functies zoals temperatuurconditionering van het interieur en vergrendeling/ontgrendeling van de portieren kunnen op afstand worden geactiveerd. Je kunt de laadtoestand van de accu en de actieradius controleren vanaf je smartphone. En je kunt zelfs de laadprocedure regelen wanneer je MINI is aangesloten op het stroomnet.

De app biedt ook verkeersinformatie, weersvoorspellingen, dichtstbijzijnde laadpalen en algemene bezienswaardigheden. Je kunt je reis plannen met inachtneming van de verkeersinformatie en je bestemming versturen naar het navigatiesysteem van je volledig elektrische MINI.

Electric MINI – MINI Ownership

ELEKTRISCH PAST BIJ JE RIJSTIJL.

MINI Countryman Plug-in Hybrid – laden – vooraanzicht

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Met zijn MINI TwinPower Turbo-motor van wereldklasse en geavanceerde aandrijflijn biedt de indrukwekkende MINI Countryman Plug-in Hybrid je het beste van beide energiewerelden. Hij beschikt ook over enkele serieuze off-road capaciteiten.
MINI Cooper SE Countryman ALL4 brandstofverbruik (gecombineerd): 2,5 – 2,4 l/100 km Co2-emissie (gecombineerd): 56 - 55 g/km
The all-electric MINI side view
MINI ELECTRIC
MINI Cooper 3-Door Hatch
MINI 3-DEURS
MINI Cooper 5-Door Hatch
MINI 5-DEURS
MINI Cooper Convertible
MINI CABRIO
MINI Cooper Clubman
MINI CLUBMAN
MINI Countryman side view
MINI COUNTRYMAN
MINI Countryman SE side view
MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRIDE
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo