MINI 3-deurs Cooper SE – volledig elektrische MINI – zijaanzicht, silver MINI 3-deurs Cooper SE – volledig elektrische MINI – zijaanzicht, silver

MINI ELECTRIC.

Vanaf € 36.500

interior-side
4 zitplaatsen met dit model
power
135 kW
MINI 3-deurs Cooper SE – volledig elektrische MINI – zijaanzicht, silver

GELADEN MET PASSIE.

De volledig elektrische MINI is in alle opzichten een originele iconische MINI, maar met een aandrijving voor de wegen van morgen. Hij combineert een legendarisch go-kart gevoel, onderscheidend design en premium kwaliteit met lokaal emissievrij rijden. Hij wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh (bruto capaciteit), die onder de vloer wordt gemonteerd. Dit zorgt voor een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag verbetert, maar ook het nemen van bochten leuker maakt dan ooit. Het is MINI in zijn meest intense en meest geëvolueerde vorm.
MINI 3-deurs Cooper SE – MINI Electric – aandrijflijn

OPWINDING. GELADEN MET PASSIE. DIRECT KOPPEL. PULSERENDE PRESTATIES.

Bij verkeerslichten telt het koppel (NM) dat je tot je beschikking hebt. En de volledig elektrische MINI geeft je dat koppel, onmiddellijk én volledig. Dus zodra het licht op groen springt en jij het gaspedaal indrukt, is het koppel onmiddellijk aanwezig om een virtuoze lenigheid en zinderende acceleratie aan de dag te leggen. Het gaat erom de dingen eenvoudig te houden en te versnellen - 0-100 km/h in 7,5 seconden - zonder vertraging en zonder versnellingsonderbrekingen. Dynamisch en toch kalm, de volledig elektrische MINI biedt je een geheel nieuwe rijervaring.

CREATIEVE RUIMTEBENUTTING.

0

liter

Ruimte is essentieel. Door het omklappen van de 60/40-delige achterbank krijg je meer ruimte voor je plannen met maximaal 941 liter laadruimte – zodat je nagenoeg alles mee kunt nemen.

Ruimte is essentieel. Door het omklappen van de 60/40-delige achterbank krijg je meer ruimte voor je plannen met maximaal 941 liter laadruimte – zodat je nagenoeg alles mee kunt nemen.

Ruimte is essentieel. Door het omklappen van de 60/40-delige achterbank krijg je meer ruimte voor je plannen met maximaal 941 liter laadruimte – zodat je nagenoeg alles mee kunt nemen.

MAAK HEM DE JOUWE.

turntable

360° INTERIEURAANZICHT.

MINI 3-deurs Cooper SE – interieur – 360° aanzicht MINI 3-deurs Cooper SE – interieur – 360° aanzicht

FUNCTIEHIGHLIGHTS.

HUIDIGE SPECIALS.

MINI – speciale edities

MAAK KENNIS MET DE MINI RESOLUTE EDITION.

ONWEERSTAANBAAR. EN ZO ONTWORPEN.

Dynamische lijnen en een scherpe, strakke stijl gecombineerd met een grote spoorbreedte en korte overhangen geven de volledig elektrische MINI zijn sterke atletische uitstraling. De opvallende koplampen worden aangevuld door de nieuwe, in het oog springende side scuttles die de LED-richtingaanwijzers en het gele 'S' logo bevatten. Opvallende Energetic Yellow accenten geven je MINI een zeer individuele uitstraling op de weg. Optionele portierhandgrepen en andere nieuwe designaccenten in glanzend Piano Black geven een nog individuelere uitstraling. En het innovatieve aanbod van unieke 16" - 17" lichtmetalen wielen rondt het geheel in stijl af.

VIND DE ACCESSOIRES DIE JE ZOEKT.

MINI 3-deurs Cooper SE – accessoires – oplaadaansluiting
MINI 3-deurs Cooper SE – MINI financial services – financiering en leasing

MINI FINANCIAL SERVICES.

VERDER IN DE
VOLGENDE STAPPEN.

The all-electric MINI side view
MINI ELECTRIC
MINI 3-door Hatch side view
MINI 3-deurs
MINI 5-door Hatch side view
MINI 5-deurs
MINI Convertible side view
MINI Cabrio
MINI Clubman side view
MINI Clubman
MINI Countryman side view
MINI Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRIDE
MINI John Cooper Works side view
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo