MINI Connected Upgrades - intro

MINI CONNECTED UPGRADES

HAAL MEER UIT IEDERE RIT.

Versterk de digitale beleving van jouw MINI met de MINI Connected pakketten. Een combinatie van verbeterde navigatiefuncties en apps die je naar eigen voorkeur aan je MINI kunt toevoegen.

Of kies ervoor om de assistentie- en parkeerfuncties uit te breiden voor meer gemak in het dagelijks gebruik. Met de MINI Connected Upgrades haal je het meeste uit je MINI.

DE EXTRA VOORDELEN IN EEN OOGOPSLAG.

Op ieder moment – activeer nieuwe of upgrade bestaande functies voor je MINI, wanneer jij dat wilt.

Flexibel – kies voor de boekingsperiode die bij je past.

Praktisch – voeg eenvoudig functies toe via de MINI App.

Intuïtief – eenvoudige activatie via je MINI ID.

MINI CONNECTED PAKKET

WIL JE MEER CONNECTIVITEIT?

MINI Connected Upgrades - Personal Assistant

MINI Intelligent Personal Assistant.

Met de MINI Intelligent Personal Assistant kun je functies van je MINI met je stem bedienen. Een gestileerd ‘MINI’ verschijnt dan samen met de interactie op het ronde OLED display. Als je een nog specialere visualisatie wilt, staat ‘Spike’ voor je klaar.

MINI NAVIGATIE.

Breid de MINI Navigatie uit met extra functies, zoals een aansprekende weergave in 3D van gebouwen en herkenningspunten. Bereik je bestemming nog gemakkelijker dankzij uitgebreide informatie over point-of-interests en parkeerplaatsen.

MINI Connected Upgrades - navigatie
MINI Connected Upgrades - airconsole

AIRCONSOLE GAMES.

De AirConsole technologie is nieuw en biedt je een unieke vorm van gamen in je MINI. AirConsole Games zijn direct over-the-air beschikbaar en te spelen via de smartphone, in combinatie met de MINI Interaction Unit. Zo kunnen meerdere spelers – ook de passagiers achterin – games spelen via de AirConsole App terwijl de auto stil staat. Er zijn verschillende race-, sport-, kennisquiz- en muziekquiz-games beschikbaar, evenals simulator-, strategische, jump-and-run- en puzzelgames. Het game-aanbod breidt constant verder uit.

EXTRA APPS.

Eenvoudig toegang tot je favoriete apps, van audio,& muziek, games en nieuws tot aan videostreaming. De apps zijn perfect geïntegreerd in het ronde OLED display van je MINI en het aanbod van apps groeit steeds verder.

MINI Connected Upgrades - MINI apps

MINI CONNECTED UPGRADES

UPGRADE JE MINI WANNEER JE MAAR WILT.

MINI Connected Upgrades - Driving Assistant Plus

DRIVING ASSISTANT PLUS.

Ervaar meer comfort en veiligheid met de assistentie van camera- en radartechnologie. Naast alle uitrustingen van de Driving Assistant biedt dit pakket verschillende geavanceerde systemen zoals Active Cruise Control, dat automatisch afstand houdt tot het voertuig voor je en dat zelf de gewenste snelheid aanhoudt tussen 0 en 180 km/h. Lane Departure Warning waarschuwt op een weg met rijstrookmarkeringen direct wanneer je MINI onbedoeld de rijstrook dreigt te verlaten.

MINI Connected Upgrades - High Beam Assistant

GROOTLICHT-ASSISTENT.

Zo wordt in het donker rijden nog gemakkelijker. De High Beam Assistant schakelt automatisch grootlicht in en schakelt het automatisch weer uit als er voldoende straatverlichting is. Het systeem maakt hiervoor gebruik van een lichtgevoelige sensor die is geïntegreerd in de binnenspiegel van je MINI. Zo wordt in het donker rijden nog veiliger. Bovendien herkent het systeem ook andere weggebruikers, zodat die niet worden verblind. Het systeem werkt bij snelheden vanaf 50 km/h of wanneer de geïntegreerde camera de koplampen van andere voertuigen herkent. Het grootlicht schakelt weer in zodra de weg vrij is.

MINI CONNECTED.

MINI CONNECTED BASIS MINI CONNECTED PAKKET
NAVIGATIE
3D gebouwen en herkenningspunten
✔️
Real Time Traffic Information Voor actieve routegeleiding Voor gehele kaart
Uitgebreide parkeerinformatie ✔️
Verkeerscamera-informatie ✔️
ENTERTAINMENT
Apps van derden incl. audiostreaming ✔️
AirConsole Games ✔️
PERSONALISATIE
MINI Intelligent Personal Assistant Avatar ‘MINI’ Avatar ‘MINI’ + ‘Spike’
Automated Habits
✔️
CONNECTIVITEIT
Remote Services om te verbinden met de MINI App ✔️ ✔️
Gegevensgebruik Basisconnectiviteit Connectiviteit voor alle doeleinden

Ontdek de MINI Connected Store.

Bereid je voor op een nieuw tijdperk van connectiviteit, waarin je MINI meer is dan een auto – hij wordt je digitale reisgenoot.