MINI REMOTE SOFTWARE UPGRADE

HAAL HET MEESTE UIT JE MINI.

Altijd up-to-date met de MINI Remote Software Upgrade. Ontvang regelmatig gratis software-upgrades met verbeteringen en nieuwe functies, zodat jouw MINI altijd is voorzien van de nieuwste services. De upgrade is te downloaden via de MINI App of de geïntegreerde SIM kaart. Vervolgens kan je de installatie direct in de MINI of via de MINI App activeren. De upgrade-opties en -inhoud kunnen variëren, afhankelijk van land, model, uitrusting en staat van de auto.
MINI Digital experience - Remote Software Upgrade - Up to date MINI Digital experience - Remote Software Upgrade - Up to date

REMOTE SOFTWARE UPGRADE VOORDELEN

één functie – meerdere voordelen.

MINI Digital experience - Remote Software Upgrade - on-line
MINI Digital experience - Remote Software Upgrade - moeiteloos MINI Digital experience - Remote Software Upgrade - moeiteloos

moeiteloos.

Gemakkelijk, zonder stress en tijdbesparend: jij bepaalt waar en wanneer je jouw MINI eenvoudig wilt upgraden met software over-the-air.

MINI Digital experience - Remote Software Upgrade - kunst MINI Digital experience - Remote Software Upgrade - kunst

STATE-OF-THE-ART.

Houd je MINI up-to-date: met de nieuwste voertuigsoftware voor jouw MINI.

MINI Digital experience - Remote Software Upgrade - innovatief MINI Digital experience - Remote Software Upgrade - innovatief

innovatief.

Ontvang gratis nieuwe functies, upgrades en kwaliteitsverbeteringen voor jouw MINI wanneer deze beschikbaar komen.

MINI Digital experience - Remote Software Upgrade - gemakkelijk MINI Digital experience - Remote Software Upgrade - gemakkelijk

GEMAKKELIJK.

Gedetailleerde informatie is gemakkelijk te bekijken in je MINI of via de MINI App.

MINI Digital experience - Remote Software Upgrade - on-line

INSTRUCTIEVIDEO.

ZO WERKT HET.

ONTDEK MINI DIGITAL EXPERIENCE.

Veelgestelde vragen.

Ja. In jouw MINI met Operating System 9 zijn regelmatige Remote Software Upgrades zelfs zonder het MINI Connected pakket beschikbaar. Via de Remote Software Upgrades ontvangt jouw MINI kwaliteitsverbeteringen en afhankelijk van het land, het model en de uitrustingen ook nieuwe functies of functie-upgrades. Dat alles gratis en over-the-air.

Ja. Via de regelmatige Remote Software Upgrades ontvangt jouw MINI kwaliteitsverbeteringen en afhankelijk van het land, het model en de uitrustingen ook nieuwe functies of functie-upgrades. Dat alles gratis en over-the-air. Je krijgt een melding via de MINI App op je smartphone en op het centrale instrumentenpaneel (‘MINI Interaction Unit') van jouw MINI wanneer een geplande Remote Software Upgrade voor jouw MINI beschikbaar is.

Ja, de installatie van de Remote Software Upgrade kan ook worden gestart via de MINI App.

Alle modellen met MINI Operating System 9 zijn hiervoor geschikt. (De upgrade-opties en -inhoud kunnen variëren, afhankelijk van land, model, uitrusting en staat van de auto.)

Of jouw MINI geschikt is voor de MINI Remote Software Ugrade is afhankelijk van de hardware in jouw MINI. Alle modellen met MINI Operating System 9 zijn geschikt. Je kunt eenvoudig checken of jouw MINI geschikt is door in het voertuigmenu ‘Alle apps’ te selecteren en vervolgens ‘Systeeminstellingen’ en ‘Remote Software Upgrade'. Wanneer ‘Remote Software Upgrade’ wordt getoond, kun je deze functie gebruiken.

Dit is een gratis update van de voertuigsoftware, met nieuwe functies, uitgebreide functies en kwaliteitsverbeteringen. De upgrade-opties en -inhoud kunnen variëren, afhankelijk van land, model, uitrusting en staat van de auto.

Zodra er nieuw software voor jouw MINI beschikbaar is, ontvang je een melding via de MINI App (mits geïnstalleerd op je smartphone en gekoppeld aan jouw MINI) en op de MINI Interaction Unit in je MINI. In beide gevallen kun je de upgrade-melding openen en zie je wat er wordt geüpdatet of welke functies aan jouw MINI worden toegevoegd. Om de upgrade te starten moet jouw MINI veilig geparkeerd staan en de komende 20 minuten niet worden gebruikt. Volg gewoon de instructies op de MINI Interaction Unit om de upgrade te installeren.

Om de nieuwe software te downloaden biedt de MINI Remote Software Upgrade twee opties: via de MINI App of automatisch tijdens het rijden via de geïntegreerde SIM-kaart in jouw MINI. Wanneer de download compleet is, wordt gevraagd om de installatie van de nieuwe software te bevestigen en te starten.

Na het downloaden (de duur is afhankelijk van jouw internetverbinding of de netwerkdekking tijdens het rijden) duurt de volledige installatie en de upgrade slechts zo'n 20 minuten. Denk eraan dat jouw MINI tijdens de installatie niet kan rijden. Na de upgrade krijg je een melding dat de installatie succesvol is afgerond en kun je aan je volgende rit beginnen. Eventueel kun je de inhoud van de upgrade nog eens bekijken via de MINI App of in de MINI zelf.

Alle nieuwe inhoud van de MINI Remote Software Upgrade is te vinden in de zogenaamde Release Notes. Deze Release Notes geven een korte beschrijving van de nieuwe functies, uitgebreide functies en kwaliteitsverbeteringen van de Remote Software Upgrade en zijn te bekijken in jouw MINI en via de MINI App.

Nee, de installatie van de MINI Remote Software Upgrade is niet verplicht en gebeurt volledig op vrijwillige basis. Wel raden we aan om de Remote Software Upgrade uit te voeren, zodat jouw MINI altijd up-to-date is en je geen nieuwe of verbeterde functies mist.

Wanneer je een Remote Software Upgrade hebt gemist kun je gewoon de eerstvolgende Remote Software Upgrade downloaden en installeren. Die bevat altijd alle inhoud van voorgaande Remote Software Upgrades.