JE FAVORIETE DEALER

MINI JOHN COOPER WORKS CONCEPT

dam Image

THE WORKS.

MINI en John Cooper Works hebben het concept van de pocket rocket als het ware uitgevonden. De jongste concept-car tilt het vermogen naar een niveau dat de wetten van de fysica tart. Nog voor je er daadwerkelijk mee gereden hebt, brengen de aanblik en klank van de MINI John Cooper Works Concept je zintuigen in vervoering. Eerst hoor je de fantastische soundtrack. Daarna kun je de handgepolijste, heldere afwerking in de legendarische John Cooper Works-kleuren bekijken. En tot slot vallen details zoals de Sport Stripes, de rode velgaccenten en de flappen op de indrukwekkende dakspoiler op.

cnt Background Image
dam Image

VERTREKKENSKLAAR.

Met zijn waanzinnige kartwegligging ligt de MINI John Cooper Works steviger op de weg dan welke andere auto ook, terwijl de nieuw ontwikkelde 18" lichtmetalen John Cooper Works-velgen hem helpen om de weg nog nauwkeuriger te volgen. Ze bieden plaats aan de opvallende remzadels van de voorste remmen die het extra vermogen in goede banen leiden. Overal waar je komt, zien ze er prachtig uit.

aig Background Image

HOGER OCTAANGEHALTE.

De MINI John Cooper Works Concept heeft een langere wielbasis, bredere sporen en een aerodynamisch geoptimaliseerd koetswerk in vergelijking met het vorige model, met een ultraperformante aandrijflijn en chassistechnologie. En omdat hij alles verenigt in een praktische MINI kan elke dag een circuitdag zijn.

cnt Background Image
dam Image