JE FAVORIETE DEALER

MINI VISION NEXT 100.

dam Image

DE VORM VAN WAT KOMT.

Inventief denken is ingebed in het DNA van MINI. Maar wat als we nog een stap verder konden gaan? Wat als de MINI van morgen een unieke, gepersonaliseerde rijervaring kan bieden, gecombineerd met car sharing? Om al een idee te geven van de mogelijkheden die de toekomst ons zal brengen, hebben we ons ingebeeld hoe de toekomstige mobiliteit in de stad er zou kunnen uitzien.

cnt Background Image
dam Image

ELKE MINI IS JOUW MINI.

In een toekomst waar iedereen een enkele MINI met elkaar kan delen, kan de wagen er met technologie van de nieuwe generatie altijd uitzien en aanvoelen als je eigen wagen. Delen van de exterieuroppervlakken passen zich aan je eigen voorkeur aan en heten je persoonlijk welkom zodra je dichterbij komt. De Cooperizer is een gekleurd doorschijnend rond instrument in het midden van de wagen en vormt het hart en de geest van de MINI VISION NEXT 100 – dat door middel van dynamische kleurveranderingen met de bestuurder communiceert.

aig Background Image

MINI OPNIEUW UITGEVONDEN.

De MINI VISION NEXT 100 is een eerbetoon aan het iconische design van MINI doordat de wielen voor een optimale wegligging en een uitstekend rijgevoel in de uithoeken van de conceptwagen zijn geplaatst. De Cooperizer biedt ook de mogelijkheid om de persoonlijke rijmodus van anderen uit te proberen, zoals vrienden, familie, beroemdheden en zelfs creatieve ontwerpers. Tussen de ritten door zal de conceptwagen zelfstandig naar een servicecentrum rijden, waar hij gewassen en opnieuw opgeladen wordt, voordat hij weer naar een andere bestuurder zoeft.