JE FAVORIETE DEALER

MINI SUPERLEGGERA VISION

dam Image

EEN FANTASTISCH CONCEPT VAN BIJ HET BEGIN.

Het beste van Groot-Brittannië mengen met het meest verfijnde Italiaanse vakmanschap en design kan niet anders dan een goed idee zijn. Dat bewijst ook de creatie van de sensationele MINI Superleggera vision. Hij heeft het allemaal: een adembenemende look, verlammende prestaties en baanbrekende technologie in één. Gelukzak...

cnt Background Image
dam Image

MINI. MAAR DAN EEN BEETJE ANDERS.

En dan nu iets totaal anders: een visie van de MINI als klassieke speedster. Een blik volstaat om te weten dat deze concept-car de essentie van rijplezier samenvat. Van de lange motorkap en lange wielbasis tot de korte overhangen... Allemaal roepen ze het geluk op dat met de klassieke Britse roadster wordt geassocieerd.Handgemaakt en gedrapeerd over een licht frame van aluminium buizen. Een vloeiende lijn leidt je blik in één keer van de neus naar de vinnen achteraan.

aig Background Image

VERLEDEN EN TOEKOMST HAND IN HAND.

De MINI Superleggera Concept is dan wel een eerbetoon aan een gouden autotijdperk, hij richt zijn blik stevig op de toekomst. Dat doet hij met baanbrekende technologieën zoals zijn elektrische hart. Binnenin gaan klassiek hout en leder op futuristische wijze hand in hand met aluminium om een uniek effect te creëren. Het MINI Information Centre is ondergebracht in een unieke en enkele aluminiumplaat. Ook de andere referenties naar het Britse auto-erfgoed worden met respect en Italiaanse flair behandeld.

cnt Background Image
dam Image