JE FAVORIETE DEALER

MIX. MATCH. MOVE.

ORIGINELE MINI WINTER ACCESSOIRES EN SERVICES.

Een man in een gele jas speelt in de sneeuw op het platteland. Een man in een gele jas speelt in de sneeuw op het platteland.

JE MINI IS WAT JE ER ZELF VAN MAAKT.

Je hebt niet voor elke reis hetzelfde nodig. Of voor elke passagier. En zeker niet voor elk seizoen. Wij willen dat je je auto aan je persoonlijk stijl kunt aanpassen. Daarom bieden we alles aan wat je maar nodig zou kunnen hebben, van de juiste accessoires tot een allround service. Die kun je naar believen combineren, totdat deze perfect bij jou en je volgende avontuur past.
TRAVEL ESSENTIALS.

EEN PERFECTE MATCH VOOR ELK AVONTUUR.

MINI FIETSENDRAGER COMPACT.

Uitermate praktisch: De stevige, inklapbare fietsendrager is speciaal ontworpen voor MINI. Hij biedt ruimte aan twee fietsen/e-bikes, ook als hij volledig beladen is, kun je altijd bij je bagage en als hij is ingeklapt kan hij veilig worden opgeborgen in de bagageruimte.

MINI 3-deurs hatch – MINI Dakbox MINI 3-deurs hatch – MINI Dakbox

MINI PIANO BLACK EN NIGHT JACK ACCESSOIRES.

Geef je MINI nog meer stijl en charisma – ook midden in de winter – met ons scala aan goedgekeurde, stijlvolle accessoires met het nieuwe Piano Black en Night Jack ontwerp. Deze klassieke details geven een perfecte personal touch en dragen bij aan de iconische look en uitstraling van je MINI.

mini accessories – MINI side scuttles – union jack style mini accessories – MINI side scuttles – union jack style

MINI SIDE SCUTTLES.

Een trotse erfenis. De MINI Side Scuttles met het traditionele Union Jack ontwerp vormen een in het oog springend design highlight om je auto net die extra personal touch te geven. Perfect passend op de zijkanten van de MINI, vullen ze de krachtig dynamische look perfect aan.

MINI SPIEGELKAPPEN.

De MINI Spiegelkappen benadrukken op zeer stijlvolle wijze het Union Jack motief. Eenvoudig aan te brengen in plaats van de standaard spiegelkappen.
MINI Accessories – MINI Spiegelkappen – Union Jack style
MINI Accessories – MINI Zijstrepen – Piano Black

MINI ZIJSTREPEN PIANO BLACK.

Pure dynamiek, volledig zwart. De in het oog springende MINI Zijstrepen in Piano Black brengen de dynamische MINI look in de aandacht. Het spreekt voor zich dat de sticker bestand is tegen weer en wind en licht, en dat de kleur zijn diepte houdt, zelfs in de car wash. Voor een dynamische, atletische look.

MINI SPORTSTREPEN PIANO BLACK.

Dynamische racing look. De MINI Sportstrepen in Piano Black op de motorkap en achterkant zijn uit kwalitatief hoogwaardige, niet-doorzichtige folie vervaardigd. Ze stralen pure dynamiek uit, en natuurlijk zijn ze licht-, weer- en car wash bestendig.

MINI Accessories – MINI Sportstrepen – Piano Black

MINI ORIGINELE ACCESSOIRES.

MINI Accessories – Kledinghanger – MINI Travel & Comfort-systeem MINI Accessories – Kledinghanger – MINI Travel & Comfort-systeem

MINI KLEDINGHANGER VOOR TRAVEL & COMFORT SYSTEM.

Kreukels behoren tot het verleden. De kledinghanger van het Travel & Comfort System in een aantrekkelijk MINI design maakt het mogelijk om kledingstukken aan de achterkant van de rugleuning te hangen. Hij is gemakkelijk aan de basisdrager te bevestigen, crash-proof en hij kan bovendien buiten de auto worden gebruikt. 

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

De QHD en full HD camera's van de MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro nemen bij een ongeval automatisch de gebeurtenissen aan de voor- en achterzijde van de auto op.

MINI Accessoires – HD camera – MINI Advanced Car Eye 3.0 PRO

WIELEN EN BANDEN.

ORIGINELE MINI WINTERWIELEN EN -BANDEN.

Originele Complete MINI Winterwielen zijn allemaal exclusief voorzien van winterbanden met stermarkering om een kwaliteitsgarantie en 100% veiligheid te bieden. Ze zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met toonaangevende bandenfabrikanten zoals Bridgestone, Goodyear/Dunlop en Pirelli. Ze zijn streng getest om de grip van je MINI op de weg te optimaliseren en de velgen passen daarenboven ideaal bij elk individueel MINI Model.

Winterbanden worden sterk aanbevolen wanneer de temperatuur onder 7°C daalt, om er zeker van te zijn dat je auto veilig is en betere remeigenschappen en grip heeft, ongeacht de omstandigheden.

MINI COOPER COUNTRYMAN buiten in de sneeuw - achteraanzicht. MINI COOPER COUNTRYMAN buiten in de sneeuw - achteraanzicht.

MINI SNEEUWKETTINGEN.

De MINI Sneeuwkettingen zijn snel en gemakkelijk te monteren dankzij hun flexibele veerstalen beugel en automatische sluiting. Het spoorkruis-loopnet met handzame kettingelementen zorgt voor optimale tractie op sneeuw en ijs en uitstekende draaistabiliteit.

MINI SERVICE.

EEN FAMILIE WAAROP JE KUNT VERTROUWEN.

Familie gaat niet alleen over liefde, het gaat over verbinding en vertrouwen. Erop vertrouwen dat alles verzorgd wordt, zonder dat je je ergens zorgen over hoeft te maken. Zelfs niet over extra kosten. Voor ons is service een familie-aangelegenheid. En omdat jij deel uitmaakt van onze familie, kun je altijd en overal op ons vertrouwen. Want uiteindelijk is dat waar familie om draait.

MINI Service Centre. MINI Service Centre.

CAR CARE.

MINI CAR CARE.

#HereWeGo: Hartelijk dank aan de gehele MINI community voor de fantastische foto's.