MINI

Alle kanten van de MINI Electric in 4 video’s.

De eerste volledig elektrische MINI, die wil je sowieso vanbinnen en vanbuiten goed bekijken. In deze video’s tonen we alle kanten van de MINI Electric en geven we een antwoord op de belangrijkste vragen. Daarna is het aan jou. Ervaar de nieuwe elektrische urban lifestyle. De vonk slaat sowieso meteen over bij de eerste rit.

Is de elektrische MINI anders dan de gewone MINI?

motion
Of er verschillen zijn tussen de MINI Electric en de gewone MINI? Uiteraard. Zo heeft hij een laadklep in plaats van een tankklep. Logisch. Maar er zijn ook veel gelijkenissen. Zoals het iconische design dat we behouden hebben. Bekijk de volledige video en ontdek ze allemaal.

Hoe ziet de MINI Electric er langs binnen uit?

MINI
In deze video zie je van dichtbij hoe de elektrische MINI er vanbinnen uitziet. Bewonder het nieuwe, digitale dashboard of ontdek hoe het geluid klinkt wanneer je hem opstart.

Alles over de elektrische batterij.

MINI
De MINI Electric heeft een fantastische batterij waar je maar liefst 8 jaar garantie op krijgt. Die zit onderaan de auto. Zo neemt hij geen plaats in in de koffer. Wil je weten hoe je de batterij oplaadt en welke voordelen er nog aan verbonden zijn? Dat zie je allemaal in deze video.

Alle cijfers op een rijtje.

MINI
In het vierde en laatste deel van onze reeks over de MINI Electric hebben we het over cijfers. Het aantal pk, het aantal seconden van 0 naar 100 en natuurlijk… de prijs.