COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI NEXT

TWEEDEHANDSWAGENS VAN TOPKWALITEIT.

Ontdek alle voordelen.

ZORGELOOS GENIETEN VAN JE TWEEDEHANDS MINI.

SCHAKEL SNEL EN PROFITEER VAN 2 jaar garantie.

Alleen het beste van het beste: het MINI-kwaliteitslabel. De tweedehands-MINI's van MINI Used Car NEXT zijn onze paradepaardjes. 360°-keuring en een uitgebreid gedocumenteerd serviceverleden. Vind nu de MINI waar jij van droomt, beslis snel en geniet van 2 jaar garantie!

MINI NEXT

MINI USED CAR NEXT GARANTIE.

Je hebt tweedehandswagens en dan heb je MINI Used Car NEXT. Zorgvuldig geselecteerd na een 360°-keuring en een stevig gedocumenteerd serviceverleden. Met deze ervaren klasbakken geniet je van dezelfde zekerheid als bij een gloednieuwe MINI. Maar wel voor een zacht prijsje. En om hun topkwaliteit te benadrukken, krijg je er nu bij aankoop 2 jaar garantie bovenop. Ontdek alle beschikbare modellen bij je MINI-concessiehouder.

MINI FINANCIAL SERVICES.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze financieringsmogelijkheden. Want die zijn bij elke tweedehands-MINI vanzelfsprekend! Ontdek onze aantrekkelijke financieringsvoorwaarden bij jouw MINI-concessiehouder. Hij helpt je graag verder met een offerte op maat.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

MINI ROAD ASSIST 24/7.

MINI Road Assist 24/7 is de exclusieve MINI-mobiliteitsgarantie. Natuurlijk kan je daar ook met een MINI Used Car NEXT gebruik van maken. Zo kan je bij pech vertrouwen op bijstand in heel Europa, pechverhelping door een professionele takeldienst en taxiservice én betaling van onkosten zoals hotel, vervangwagen, trein of vliegtuig. Klik hier voor meer info over Road Assist 24/7.

MINI

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Onverwachte servicefacturen die je plannen dwarsbomen? Die kennen we niet bij MINI. Want met MINI Service Inclusive heb je je servicebudget altijd perfect zelf in de hand. Voor een vast bedrag dekt het alle* kosten voor onderhoud.

* MINI Service Inclusive Used Cars is een onderhoudscontract voor tweedehandsvoertuigen waarbij de klant, voor een bepaald voertuig, het recht gekocht heeft op de hieronder beschreven services, uit te voeren door alle aan dit programma deelnemende MINI (Service) Partners, gedurende de looptijd of, indien dat eerder bereikt wordt, de kilometrage van het afgesloten contract.
MINI Service Inclusive Used Cars omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud volgens de MINI richtlijnen inclusief inspectiewerkzaamheden en vervanging van motorolie, luchtfilter, microfilter, bougies, remvloeistof met inbegrip van bijbehorend arbeidsloon. Slijtageonderdelen, carrosseriekosten en herstellingen zijn niet inbegrepen. Bekijk de volledige voorwaarden van MINI Service Inclusive Used of informeer bij je MINI (Service) Partner.