JE FAVORIETE DEALER

Tweedehandswagens van topkwaliteit.

Nu met 4 jaar garantie.

dam Image

  

4 JAAR GARANTIE OP EEN TWEEDEHANDS MINI.

PERFECTE CONDITIES VOOR EEN NIEUWE START.

Alleen het beste van het beste: het MINI kwaliteitslabel. De tweedehands MINI's van MINI Used Car NEXT zijn onze paradepaardjes. 360°-keuring en een uitgebreid gedocumenteerd serviceverleden. Vind nu de MINI waar jij van droomt en krijg niet alleen tijdelijk 4 jaar garantie maar ook 50% korting op een set winter- of zomerwielen!

MINI.

MINI USED CAR NEXT GARANTIE.

 

Een MINIrakel, zo kan je de tweedehandswagens van MINI Used Car NEXT het best beschrijven. Want deze ervaren klasbakken zijn hun topkwaliteit nog lang niet kwijtgespeeld. Met een 360°-keuring en een stevig gedocumenteerd serviceverleden, geniet je van dezelfde zekerheid als bij een gloednieuwe MINI. Maar wel voor een zachtgekookt prijsje. Daarom krijg je bij aankoop er 4 jaar garantie bovenop. Ontdek alle beschikbare modellen bij je MINI-concessiehouder.

 

MINI FINANCIAL SERVICES.

 

En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze financieringsmogelijkheden. Want die zijn bij elke tweedehands MINI vanzelfsprekend! Ontdek onze aantrek

kelijke financieringsvoorwaarden bij jouw MINI-concessiehouder. Hij helpt je graag verder met een offerte op maat.

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELd.

MINI ROAD ASSIST 24/7.

 

MINI Road Assist 24/7 is de MINI mobiliteitsgarantie 24/7. Natuurlijk kan je daar ook met een MINI Used Car NEXT gebruik van maken. Zo kan je bij pech vertrouwen op bijstand in heel Europa, pechverhelping door een professionele takeldienst en taxiservice én betaling van onkosten zoals hotel, vervangwagen, trein of vliegtuig. Klik hier voor meer info over Road Assist 24/7.

Teasers

MINI USED CAR NEXT SERENITY.

MINI USED CAR NEXT Service Inclusive.
HOU JE TWEEDEHANDS MINI JARENLANG ALS NIEUW.

ONDERHOUD INCL. VOOR MAAR € 40/MAAND? CHECK!

Voel je die opwinding? Da’s perfect normaal, want binnenkort word jij wellicht de trotse bestuurder van een knappe MINI met MINI Used Car NEXT label. En natuurlijk wil je die MINI de komende jaren in topvorm houden. Daarom is MINI Service Inclusive een echte aanrader voor jou.

Voor slechts € 40/maand zijn alle kosten voor onderhoud, herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen gedekt. Resultaat? 5 jaar lang of 60.000 km genieten zonder zorgen van je MINI.

MINI Service Inclusive. Met de ‘S’ van ‘slapen op beide oren’.