DON’T WORRY, DRIVE HAPPY. MINI SERVICE INCLUSIVE.

Het onderhoudsprogramma voor jouw MINI.

MINI

MINI Used Car Next Service Inclusive.

Voel je die opwinding? Da's perfect normaal, want binnenkort word jij wellicht de trotse bestuurder van een knappe MINI met MINI Used Car NEXT-label. En natuurlijk wil je die MINI de komende jaren in topvorm houden. Daarom is er MINI Service Inclusive voor jou. Daarmee zijn alle kosten voor onderhoud gedekt.

 

 

JOUW VOORDELEN:

Vaste prijzen

Aangezien je het onderhoud vooraf hebt betaald, weet je al hoeveel je voor je onderhoud zal betalen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Premium Service

Bij een erkende MINI Service Partner kan je steeds op je beide oren slapen dat je MINI met heel veel zorg onderhouden wordt en dat je steeds kan rekenen op een premium service.

Je wagen blijft 100% MINI

Je MINI Service partner gebruikt bij het onderhoud en de herstellingen van je MINI de nieuwste technologieën en originele MINI Onderdelen. Zo blijft jouw MINI 100% MINI.

Road Assist

Levenslang gratis bijstand bij ongeval of pech over heel Europa? Check! Met slechts één contactnummer of via de MINI app kan jij 24/7 rekenen op snelle en volledige bijstand onderweg in heel Europa.

Op elk moment boekbaar

Je kan het contract op eender welk moment afsluiten ongeacht de leeftijd en de kilometerstand van je MINI. Bovendien begint je contract pas te lopen wanneer je voor de eerste keer op onderhoud gaat!

Hogere verkoopwaarde

Verkoop je je tweedehandswagen vooraleer het contract afloopt, dan kan je het overdragen aan de koper. Hierdoor is je MINI meer waard.

 

 

Zowel voor particulieren, bedrijven als leasingmaatschappijen.

 

 

 

MINI Service Inclusive Used Cars is een onderhoudscontract voor tweedehandsvoertuigen waarbij de klant, voor een bepaald voertuig, het recht gekocht heeft op de hieronder beschreven services, uit te voeren door alle aan dit programma deelnemende MINI (Service) Partners, gedurende de looptijd of, indien dat eerder bereikt wordt, de kilometrage van het afgesloten contract.


MINI Service Inclusive Used Cars omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud volgens de MINI richtlijnen inclusief inspectiewerkzaamheden en vervanging van motorolie, luchtfilter, microfilter, bougies, remvloeistof met inbegrip van bijbehorend arbeidsloon. Slijtageonderdelen, carrosseriekosten en herstellingen zijn niet inbegrepen. Bekijk de volledige voorwaarden van MINI Service Inclusive Used of informeer bij je MINI (Service) Partner.