MINI - Keep your drive

Keep your drive.

Time flies when you’re having MINI.

Dat het woelige tijden zijn, daar is iedereen het over eens. Zeker voor een MINI driver als jij die niets liever doet dan out there op avontuur gaan. Plezant is anders. Het lijkt wel alsof je in een doodlopend straatje rijdt en nergens heen kan. Of toch?

Hier doen wij er in ieder geval alles aan om je even te laten ontsnappen tijdens deze vervelende lockdown. Met bakken inspiratie, ongeziene content en coole acties waardoor de tijd vliegt. En jij je drive niet kwijtspeelt.

Stay tuned dus. Maar vooral stay safe.
#KeepYourDrive

1. May the MINI be with you!

Een filmpje meepikken in je favoriete cinemazaal zit er vandaag helaas nog niet in. Maar dat hoeft daarom nog niet The End te betekenen. Wij hebben immers een pak ingeblikte MINI roadmovies voor je klaar- gestoomd waar je even mee zoet zal zijn. Haal je pizza erbij, ontsnap even aan die ellendige lockdown en laat je carjacken naar betere oorden. Ver voorbij de afgesloten grenzen.

Veel kijkplezier! En oh ja, nog één ding. Als het té spannend wordt, kijk dan even weg. Kwestie van niet op je nagels te bijten van de stress. Safety first!

2. Can’t live in a living room? Met deze playlist zing je de lockdown zonder problemen helemaal uit!

Buiten gaan cruisen? Daar zal je nog even op moeten wachten. Je zou voor minder over je toeren raken. Maar gelukkig kan je ook binnen je vier muren total loss gaan dankzij onze Spotify playlist boordevol straffe schijven. Schraap je keel, verwittig je buren maar neem wel anderhalve meter afstand. Geen enkele track is trouwens lukraak gekozen. Elke artiest is namelijk ooit gespot in een MINI.

Check 'm hier

MINI

3. Operatie: propere handen. Én banden!

MINI

Dag in dag uit worden we erop gewezen: was grondig je handen. Maar waarom zou je dat gewoon droogweg onder de kraan doen als je voor ’t zelfde geld ook je go-cart een spetterende carwashbeurt kan geven? Zo staat hij al knap te blinken tegen dat jullie straks weer samen kunnen gaan cruisen.

4. Doe eens een photoshoot met een topmodel!

En? Hoe staat jouw MINI erbij in tijden van lockdown? Zit hij net als jij veilig binnen? Of staat hij buiten ongeduldig te popelen en snuift hij alvast een stevige portie lentekriebels op? Maak gauw een foto van jullie samen als souvenir voor later! Want deze periode zal sowieso in je geheugen gegrift staan.

MINI

5. Gaan je kids over de rooie? MINI fleurt ze op.

Het zijn geen rooskleurige tijden. Ook niet voor de kleinsten onder ons. Want de verveling slaat toe. En de inspiratie is zoek. Tijd om hen wat op te vrolijken in deze grijze quarantainedagen met een coole MINI kleurplaat. Benieuwd welke look jullie ‘m geven. Gewoon downloaden en inkleuren maar. Buiten de lijntjes kleuren is trouwens toegestaan. Ook wij doen niet liever.

Deel je resultaat gerust met ons via Facebook of Instagram! #designyourmini

MINI

6. Get lost in the MINI Heritage. But not in translation.

Laat de zee van tijd die je nu hebt, geen wasted time zijn. Steek iets op. Iets over de geschiedenis van je MINI bijvoorbeeld. En schaaf tegelijkertijd je Engelse talenknobbel wat bij. Tenzij daarmee nothing on the hand is natuurlijk.

Terug naar het nieuwsoverzicht