MINI

Klaar om de MINI Clubman te ontdekken?

Welkom in onze virtuele showroom. Start de video en maak kennis met onze MINI Product Expert Christophe. Hij zal je de MINI Clubman voorstellen. Een wagen waarin elk detail telt, meteen ook de reden waarom de MINI Clubman zo bijzonder is.

Video na video duik je verder in de wereld van deze stadswagen en ontdek je al zijn bijzonderheden. Benieuwd? Start de video, Christophe vertelt je er alles over.

WAAROM DE MINI CLUBMAN ZO BIJZONDER IS.

Het verhaal van de MINI Clubman begint in 1969 met de MINI Clubman Classic. Een spraakmakende wagen met 4 deuren. Later kwam de eerste generatie van de MINI Clubman maar met 5 deuren. Sinds 2015 zie je de tweede generatie van de MINI Clubman in het straatbeeld rijden, met 6 deuren. Dat is ook het model dat je vandaag zal ontdekken, weliswaar met de flinke facelift die hij in 2019 kreeg.

De MINI Clubman verschilt op een aantal punten van de andere modellen uit het MINI-gamma. De wagen maakt deel uit van het zogenaamde ‘Golf’-segment, maar onderscheidt zich door het atypische dak dat plat is, in plaats van hellend. De MINI Clubman is ook de enige in zijn categorie die 6 deuren heeft, wat zoveel handiger is! Waarom die 6 deuren de MINI Clubman zo bijzonder maakt? Je ontdekt het in deze video.

ONTDEK ALLES OVER DE MINI CLUBMAN.

De MINI Clubman is 9 cm breder dan een MINI met 3 of 5 deuren. Die extra centimeters creëren binnen veel extra ruimte zodat je echt van een familiewagen kan spreken. De bredere wielbasis zorgt ook voor een zeer aangenaam rijcomfort. De ideale wagen voor een weekendje uit in stijl!

Op zoek naar een sportievere versie? Ontdek de MINI Clubman JCW, of anders gezegd: de snelste MINI aller tijden.

EEN MINI CLUBMAN VOOR JE DEUR?

Blijkbaar duurt het maar zeven seconden om verliefd te worden. Christophe geeft je er zes. Eén voor elke deur.