MINI Used Car Next. 2 jaar garantie op een tweedehands MINI.

  

PERFECTE CONDITIES VOOR EEN NIEUWE START.

Alleen het beste van het beste: het MINI kwaliteitslabel. De tweedehands MINI's van MINI Used Car NEXT zijn onze paradepaardjes. 360°-keuring en een uitgebreid gedocumenteerd serviceverleden. Met een MINI Used Car NEXT geniet u van absolute topkwaliteit met een garantie van niet minder dan 2 jaar.

 

MINI USED CAR NEXT GARANTIE.

 

Een MINIrakel, zo kan je de tweedehandswagens van MINI Used Car NEXT het best beschrijven. Want deze ervaren klasbakken zijn hun topkwaliteit nog lang niet kwijtgespeeld. Met een 360°-keuring en een stevig gedocumenteerd serviceverleden, geniet je van dezelfde zekerheid als bij een gloednieuwe MINI. Maar wel voor een zachtgekookt prijsje. Daarom krijg je bij aankoop er 2 jaar garantie bovenop. Ontdek alle beschikbare modellen bij je MINI-concessiehouder.

 

MINI FINANCIAL SERVICES.

 

En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze financieringsmogelijkheden. Want die zijn bij elke tweedehands MINI vanzelfsprekend! Ontdek onze aantrekkelijke financieringsvoorwaarden bij jouw MINI-concessiehouder. Hij helpt je graag verder met een offerte op maat.

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELd.

MINI ROAD ASSIST 24/7.

 

MINI Road Assist 24/7 is de MINI mobiliteitsgarantie 24/7. Natuurlijk kan je daar ook met een MINI Used Car NEXT gebruik van maken. Zo kan je bij pech vertrouwen op bijstand in heel Europa, pechverhelping door een professionele takeldienst en taxiservice én betaling van onkosten zoals hotel, vervangwagen, trein of vliegtuig. Klik hier voor meer info over Road Assist 24/7.