MINI NEXT Used Car. Twee jaar garantie op een tweedehands MINI.

  

PERFECTE CONDITIES VOOR EEN NIEUWE START.

Alleen het beste van het beste: het MINI kwaliteitslabel. De tweedehands MINI's van MINI NEXT Used Car zijn onze paradepaardjes. 360°-keuring en een uitgebreid gedocumenteerd serviceverleden. Met een MINI NEXT Used Car geniet u van absolute topkwaliteit met een MINI NEXT Used Car garantie van niet minder dan 2 jaar.

 

MINI NEXT USED CAR GARANTIE.

 

Een MINIrakel, zo kan je de tweedehandswagens van MINI NEXT Used Car het best beschrijven. Want deze ervaren klasbakken zijn hun topkwaliteit nog lang niet kwijtgespeeld. Met een 360°-keuring en een stevig gedocumenteerd serviceverleden, geniet je van dezelfde zekerheid als bij een gloednieuwe MINI. Maar wel voor een zachtgekookt prijsje. Daarom krijg je bij aankoop er 2 jaar garantie bovenop. Ontdek alle beschikbare modellen bij je MINI-concessiehouder.

 

MINI FINANCIAL SERVICES.

 

En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze financieringsmogelijkheden. Want die zijn bij elke tweedehands MINI vanzelfsprekend! Ontdek onze aantrekkelijke financieringsvoorwaarden bij jouw MINI-concessiehouder. Hij helpt je graag verder met een offerte op maat.

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELd.

MOBILE CARE.

 

MINI Mobile Care is de MINI mobiliteitsgarantie 24/7. Natuurlijk kan je daar ook met een MINI NEXT Used Car gebruik van maken. Zo kan je bij pech vertrouwen op bijstand in heel Europa, pechverhelping door een professionele takeldienst en taxiservice én betaling van onkosten zoals hotel, vervangwagen, trein of vliegtuig.

 

SERENITY ESSENTIAL.

 

Serenity Essential is allesbehalve een klein onderhoud. Kom je langs met je MINI NEXT Used Car dan zorgen wij met Serenity Essential voor een kwaliteitscheck, het verversen van de olie, tussentijdse olietoevoegingen en checken we steeds of de oliefilter, microfilter, brandstoffilter, luchtfilter of remvloeistof moeten vervangen worden. Check, check, dubbelcheck!

 

 

 

 

 • Veel gestelde vragen over MINI NEXT.
 • FINANCIERING

  Leasing of financiering? Ook voor u maken we graag een offerte op maat.

  LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

 • SERVICEVERLEDEN

  We hebben geen geheimen: met MINI NEXT Used Car bent u zeker van een volledig serviceverleden.

 • Service Card

  Met de MINI Service Card kunt u een jaar lang genieten van uitgebreide dienstverlening bij pech, ongeval of diefstal.

 • Proefrit

  Geen kat in de zak: uw favoriete MINI NEXT Used Car staat klaar voor een proefrit.

 • 360°-CHECK-UP.

  Iedere auto wordt tijdens de 360°-check van top tot teen, van binnen en natuurlijk ook van buiten helemaal gekeurd.

 • WE WANT YOUR MINI.

  Het einde van een mooie vriendschap? Jij en jouw MINI zijn zonder twijfel onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar misschien vraag je je af "stel je eens voor dat..."? Hoe klinkt een andere MINI bijvoorbeeld, een paar pk meer, of één van die leuke nieuwe kleuren? Een tweedehandswagen in topvorm uit het MINI NEXT Used Car programma kan dus precies de juiste keuze voor jou zijn. Neem contact op met je MINI dealer om alles eens vrijblijvend te bespreken. Hij gaat je beslist een aanbod maken dat je nooit van je leven wilt afslaan!