MINI CLUBMAN FINAL EDITION
MINI CLUBMAN FINAL EDITION
MINI Clubman Final Edition - main stage teaser MINI Clubman Final Edition - main stage teaser

MINI CLUBMAN FINAL EDITION.

455€/MAAND EXCL. BTW, HUUR VOOR PROFESSIONELEN.* disclaimer

THE LAST OF ITS KIND.

Een verbazingwekkende combinatie van prestaties, uitstraling en praktisch gebruiksgemak. De MINI Clubman Final Edition presteert op ieder gebied. Strak en slim voor de stad – ruim en veelzijdig voor langere reizen.  De Clubman Final Edition is geïnspireerd door de eerste Clubman uit 1969 en zowel een eerbetoon als een viering. Met slechts 1.969 exemplaren wereldwijd is hij voorbehouden aan de liefhebbers van ingetogen stijl en robuust vakmanschap.

Plaatsnemen achter het stuur? Wees er maar snel bij.

Bestel die van jou nu het nog kan.

ALLES EROP EN ERAAN.

De MINI Clubman Final Edition beschikt over een zeer rijkelijke standaarduitrusting. We hebben het uiterste potentieel van verfijning benut. Er is niets meer aan toe te voegen. Dit model biedt alles dat je nodig hebt. Neem plaats. Maak het je gemakkelijk en open de weg naar nieuwe ervaringen.

MINI Clubman Final Edition - teaser - extra uitrustingen

ALLE DETAILS.

MINI Clubman Final Edition - modellen

MINI CLUBMAN FINAL EDITION.

Vanaf € 38.300

VOOR JOU EN JE MINI.

AANTREKKELIJKE ACCESSOIRES EN FINANCIERINGSAANBIEDINGEN.

VIND DE ACCESOIRES WAARNAAR JE OP ZOEK BENT.

MINI Clubman Final Edition - accessoires
MINI Clubman Final Edition - financial services

MINI FINANCIAL SERVICES.

ONTDEK WAT ER MOGELJK IS.

Disclaimer:

De getoonde waarden van brandstofverbruik, CO₂ emissies, energieverbruik en bereik, zijn vastgesteld op basis van de versie van de Europese Verordening (EC) 715/2007 die van toepassing is ten tijde van de typegoedkeuring. De cijfers verwijzen naar de WLTP testcyclus conform Richtlijn (EC) 1151 / 2017 en kunnen variëren afhankelijk van de geselecteerde opties. Het getoonde bereik is gebaseerd op verschillende configuraties van het geselecteerde model en is geen onderdeel van enig uitgebracht voorstel, ze zijn enkel bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigmodellen. Naast de efficiëntie van een auto zijn ook het rijgedrag en andere, niet-technische factoren bepalend voor het energieverbruik en de CO₂ uitstoot van een auto. Voor voertuig gerelateerde belastingen of andere heffingen gebaseerd op (in ieder geval onder andere) CO₂ uitstoot kunnen de CO₂ waarden verschillen met de hier weergegeven waarden. De CO₂ efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke versie van de Richtlijn 1999/94/EC en het Besluit van 3 november 2000, houdende regels inzake de etikettering van het energiegebruik van personenauto's (Besluit etikettering energiegebruik personenauto’s). De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO₂ waarden, energie consumpties en bereik volgens de WLTP cyclus voor de classificatie. Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO₂ emissie van nieuwe personenauto’s kan worden verkregen uit het "handboek brandstofverbruik, de CO₂ emissie en het energieverbruik van nieuwe personenauto’s", dat verkrijgbaar is bij verkooppunten en bij het RDW. Alle prijzen zijn adviesprijzen van de fabrikant (incl. btw, excl. transportkosten). Je MINI dealer geeft je graag meer informatie over de daadwerkelijke prijzen.