COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI

WELCOME TO THE FAMILY.

IS JE MINI 5 JAAR OF OUDER?

Je trouwe MINI? Die staat garant voor dat typische MINI plezier, onderweg met vrienden of op vakantie met de familie, je MINI laat je nooit in de steek. Hij verdient dan ook de beste zorgen. Het beste nieuws: bij MINI is zorg dragen gelijk aan kosten sparen.

Nu je de eigenaar bent van een MINI die minstens 5 jaar oud is, komt het MINI 5 Year Plus Service forfait als geroepen. Het tarief is dé garantie om ook de volgende jaren blindelings te kunnen vertrouwen op je MINI. Het is volledig transparant en komt de levensduur van je geliefde MINI ten goede.

We zetten graag de 4 grootste voordelen op een rijtje:

  • Voordelige onderhoudsforfaits* voor scherpe prijzen met 20% korting op, batterij vervanging, olieservice en remmenservice.
  • Gratis MINI Road Assist 24/7, de unieke bijstandsformule die je levenslang verder helpt bij pech of ongeval in Europa**.
  • Je MINI wordt verzorgd door een erkend MINI Service Partner, zo ben je écht deel van de MINI Family.
  • Je MINI krijgt uitsluitend originele MINI onderdelen.
Resultaat: een langere levensduur en hogere restwaarde voor je MINI.

Veilig onderweg, altijd en overal, vertrouwend op je MINI? Zoek niet verder!

Ontdek hier de voordelige onderhoudsforfaits voor je MINI.

* Het MINI 5 Year Plus Service forfait wordt enkel aangeboden bij de deelnemende MINI Service Partners en is geldig op alle MINI modellen ouder dan 5 jaar met uitzondering van MINI John Cooper Works en MINI Classic wagens.
** Enige voorwaarde is dat je het onderhoud van je wagen binnen de vooropgestelde onderhoudstermijnen door een erkend MINI Service Partner laat uitvoeren.

MINI