5 redenen om de nieuwe MINI app meteen te downloaden.

5 redenen om de nieuwe MINI app meteen te downloaden.

Jep, de nieuwe gratis MINI app is er eindelijk.

Het is zover. Jij kan nu de gloednieuwe MINI app downloaden. Met z’n schitterende design en nieuwe features zijn jij en je MINI meer dan ooit verbonden. Met elkaar én met de digitale wereld. En dat volledig naadloos. We geven je alvast een paar highlights mee.

 

5 highlights van de nieuwe MINI app.

 1. Altijd voorbereid op een roadtrip.
  Vanuit je luie zetel een tripje plannen? Dat kan. Geef je bestemming thuis in je MINI app in en hij zet het rechtstreeks over naar het navigatiesysteem. Je kan ook je bestemming makkelijk importeren vanuit andere apps.
 2. Gedaan met lange zoektochten.
  Is je tank bijna leeg? Of moet je je auto ergens in de buurt parkeren? Met de kaartfunctie van je MINI app zoek je in je omgeving naar parkeerplaatsen, tankstations, verdelers, oplaadpunten … Daarna vul je het meteen in je routeplanning in. Weet je trouwens niet meer waar je je MINI parkeerde? De app vertelt je waar hij staat.
 3. Vergeet-me-nietje.
  De nieuwe MINI app is er ook als geheugensteuntje. Hij herinnert je aan je geplande onderhoudsdata. Moet je nog een afspraak maken? Die boek je ook makkelijk in de app.
 4. Pech onderweg?
  Geen zorgen. MINI Roadside Assistance zit standaard in de nieuwe MINI app. Die stuurt je locatie en de gegevens van je voertuig naar het MINI Roadside Assistance team. Zo kunnen zij je optimaal ondersteunen.
 5. Easy peasy.
  Naast al deze (en nog veel meer) features, is het ook supermakkelijk om de nieuwe MINI app te downloaden. Dat gaat in 3 stappen:
  1. Download de nieuwe MINI app, maak een MINI Connected account of log in met je bestaande account.
  2. Geef je chassisnummer in de MINI app in en verbind je account met je MINI.
  3. Je krijgt een bevestigingscode in het menu van je MINI bij ‘MINI Connected’ en ‘MINI Messages’.

Klaar om nóg meer verbonden te zijn met je MINI? Download hier gratis de nieuwe app.