MINI Clubman – rood en zwart – vooraanzicht MINI Clubman – rood en zwart – vooraanzicht

OPEN MEER DEUREN MET DE NIEUWE MINI CLUBMAN.

Ze zeggen dat je niet alles kunt hebben. Maar dat is niet aan ons besteed.

Het wachten is voorbij. Sta ons toe de meest verfijnde, veelzijdige – en ruime – MINI ooit gemaakt aan jou voor te stellen. Zodra je achter het stuur zit, opent de nieuwe MINI Clubman meer deuren naar spannende nieuwe horizonten.


Met vijf zitplaatsen en zes deuren biedt de MINI Clubman u de gelegenheid bepakt en bezakt op reis te gaan. De royale bagageruimte kan worden uitgebreid tot 1250 liter, wat nog meer ruimte oplevert om al uw plannen uit te kunnen voeren. Terwijl de (optionele) sublieme ALL4 vierwielaandrijving ervoor zorgt dat je de auto onder alle omstandigheden onder controle kunt houden – waardoor dit de perfecte auto is voor alle behoeften en alle seizoenen.

MINI Clubman – rood en zwart – achteraanzicht met Union Jack achterlicht MINI Clubman – rood en zwart – achteraanzicht met Union Jack achterlicht

Zelfbewust, verfijnd exterieur.

Het krachtige exterieurdesign van de nieuwe MINI Clubman biedt een stijl en inhoud als nooit tevoren. Heldere lijnen en zelfverzekerde contouren worden gecombineerd tot een subtiel en expressief design, gecombineerd met een vleugje ingehouden autoriteit. Zijn zijdeachtige silhouet wordt perfect aangevuld door zijn atletische houding en brede heupen.


De golvende schouderlijnen trekken de aandacht naar zijn unieke splitdoors, die eindeloze mogelijkheden bieden. Het design van de nieuwe LED-koplampen en de Union Jack achterlichten stralen bij alle gelegenheden zelfvertrouwen en stijl uit. En met de nieuwe, in het oog springende frontgrille, carrosseriekleuren, wielen, interieurbekleding en oppervlakken vertoont hij een imponerende individualiteit als nooit tevoren.

MINI Clubman – rood en zwart – zijaanzicht
MINI Clubman – rood en zwart – zes deuren open, bovenaanzicht MINI Clubman – rood en zwart – zes deuren open, bovenaanzicht

Comfort staat voorop.

Als het op ruimte aankomt, biedt de MINI Clubman deze in overvloed – wat voor een indrukwekkend comfort en flexibiliteit zorgt. Zijn ruime interieur biedt comfortabel plaats aan vijf volwassenen. En hij biedt bovendien een royale, en uitbreidbare, bagageruimte die aan alle reisbestemmingen voldoet.


Het interieur van de MINI Clubman biedt verfijnd, uitnodigend comfort met premium interieurmaterialen, zoals de luxueuze top-grain lederen zetels. Dit wordt aangevuld met diverse rijke kleuropties – van het klassieke Carbon Black en Malt Brown tot Indigo Blue en een licht Satellite Grey – die allemaal voor een unieke en karakteristieke atmosfeer zorgen. Vanaf de achterzijde verlichte portierlijsten en de diverse opties voor het interieuroppervlak zorgen voor een prachtig design voor de juiste stemming.

MINI Clubman – interieur – vanaf de achterzijde verlichte portierlijst
MINI Clubman – interieur – middenconsole met touchscreen

Intelligente connectiviteit.

Het middelpunt en het kloppende hart van het interieur van de MINI Clubman wordt gevormd door de middenconsole met zijn verfijnde 6,5" of (als optie leverbare) 8,8" touchscreen met hoge resolutie. Dit intuïtieve bedieningscentrum opent de deuren naar een wereld van informatie en entertainment dankzij MINI Connected. Het past zich naadloos aan jouw eigen apparatuur aan en stelt je in staat om je online navigatie in te stellen, te genieten van Apple CarPlay, contact op te nemen met de MINI servicedienst en van nog veel meer connectiviteitsopties te profiteren.

Perfect voor elke gelegenheid.

De MINI Clubman combineert veelzijdigheid, ruimte-aanbod, vakmanschap en prestaties tot een fascinerend geheel, dat aan al je behoeften voldoet. Premium materialen en inspirerende designkenmerken zorgen ervoor dat je altijd stijlvol en comfortabel op jouw bestemming aankomt – waar dan ook. Zodra je bent ingestapt zal je niet meer willen uitstappen.