MINI

Ontdek je favoriete MINI’s op de Dreamcar&bike Showroom.

Onze vrienden van BMW nodigen je mee uit.

Geen autosalon dit jaar? Geen probleem. Vergeet de Heizel en trek naar Bornem. Daar opent tijdelijk de Dreamcar&bike Showroom. Een buitenkans om ook het nieuwste van het nieuwste over MINI te ontdekken, want één van de ruimtes in de showroom is helemaal voor ons.

Wat valt er te zien?

We geven alvast hét hoogtepunt mee. Want jawel, de nieuwe MINI’s zijn gearriveerd. In de Dreamcar&bike Showroom aanschouw je de nieuwe MINI 3-deurs en MINI Electric. Die hebben nog steeds hun eigen identiteit. Maar krijgen tal van nieuwigheden.

MINI

De legendarische MINI 3-deurs is een origineel icoon dat nu geremasterd is. Hij is dynamischer en leuker dan ooit. Met het intense go-kart gevoel en lage zwaartepunt beleef je maximaal plezier. En dankzij de 3- en 4-cilinder TWIN Power Turbo motoren schiet je meteen uit de startblokken. Maak hem helemaal de jouwe met allerlei nieuwe bekledingen, kleuren en customisation opties.

Zin in een coup de foudre? Die ervaar je meteen na de eerste rit met de nieuwe MINI Electric. Dankzij de plaatsing van de batterij geniet je van een nóg indrukwekkender go-kart gevoel. En de nieuwe side cuttles en designaccenten geven hem nóg meer individualiteit. Met deze volledig elektrische MINI beleef je een geheel nieuwe rijervaring. Klaar om emissievrij te rijden?

MINI
MINI

En da’s niet alles. Want de MINI Clubman staat er ook. Met vijf zitplaatsen en zes deuren biedt de meest verfijnde, veelzijdige en ruime MINI ooit gemaakt je de gelegenheid gepakt en gezakt op reis te gaan. De royale bagageruimte kan je uitbreiden tot 1250 liter. Terwijl de sublieme ALL4 vierwielaandrijving ervoor zorgt dat je de auto onder alle omstandigheden onder controle houdt. Daardoor is dit de perfecte auto voor alle seizoenen.

Nog meer nieuws? Check de MINI Countryman Plug-In Hybride. Met zijn doordachte ontwerp en nauwkeurige engineering is hij in staat alles wat je dacht te weten over hybride rijden in twijfel te trekken. Hij zorgt voor de perfecte verdeling tussen kracht en efficiëntie. Zo geniet jij van alle voordelen van beide aandrijvingen. Dit model is trouwens 100% fiscaal aftrekbaar.

MINI

Benieuwd wat we nog allemaal in petto hebben? We verwelkomen je graag in Bornem.

Waar en wanneer?

De unieke Dreamcar&bike Showroom met aanwezigheid van MINI is open van 18 januari tot en met 28 februari 2021 in Bornem. Het enige wat je moet doen, is je persoonlijk toegangsticket reserveren, want de plaatsen zijn beperkt.


Hoe schrijf ik me in?

Je registreert je hieronder en kiest het moment dat je het beste past. Vervolgens krijg je een persoonlijke toegangscode. Het bezoek duurt maximaal twee uur en je inschrijving geldt voor 1 persoon.

De Dreamcar&bike Showroom voldoet volledig aan alle geldende Corona-voorwaarden. Let wel: omwille van de Corona-veiligheidsmaatregelen is het aantal bezoekers beperkt. Schrijf je dus snel in.