mini electric header

BIG LOVE FOR THE PLANET.

Alle MINI's zullen in 2030 volledig elektrisch zijn. Naast deze doelstelling streeft de BMW Group, en dus ook MINI Belux, naar een vermindering van de CO2-uitstoot over de hele levenscyclus, van de bevoorradingsketen (-20% per voertuig tegen 2030) tot het gebruik van het voertuig (-40%) en de productie (-80%). 

De fabriek in Oxford heeft bijvoorbeeld een 360°-duurzaamheidsstrategie, die ook bewustmaking van de werknemers inhoudt, zodat ook zij zich inzetten om deze duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Concreet is dit productiecentrum al uitgerust met een zonnedak, een warmteregeneratiesysteem en milieuvriendelijke verlichting. 

Bovendien wordt er bijzondere aandacht besteed aan de productie van batterijcellen. De BMW Group, en dus ook MINI Belux, streeft naar een gesloten en duurzame materialenkringloop, van selectie tot samenstelling, ontwerp, productie en recyclage van de batterijcellen.

MINI ELECTRIC

MAAK JE WAGENPARK ELEKTRISCH.

MINI ELECTRIC

Laten we eerlijk zijn: de MINI Electric kiezen voor je bedrijf is niet alleen duurzaam voor het milieu, het is ook goed voor je budget. Dat komt omdat hij op lange termijn economisch voordeliger is, dankzij de lagere onderhouds- en bedrijfskosten. 

Laten we het leuk houden: de MINI Electric is net zo opwindend om mee te rijden als het originele icoon, met een ongelooflijk intens kartgevoel. Het uiterst lage zwaartepunt verbetert niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag, maar maakt ook het nemen van bochten leuker dan ooit. De auto kleeft letterlijk aan de weg, en je snijdt elke bocht aan met absolute precisie. 

Kortom, de MINI Electric is een verbluffende samensmelting van legendarische wendbaarheid, topkwaliteit, emissievrije mobiliteit en budgetbeheersing.

UITGERUST TOT IN DE PUNTJES.

 • Carrosseriekleur: Melting Silver III (andere kleuren beschikbaar)  
 • 16” Velgen Victory Spoke Black       
 • Dak in wagenkleur                            
 • Stof/Kunstleder Black Pearl Carbon Black

  Experience pack:   
          
 • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar           
 • Automatisch dimmende binnenspiegel  
 • Opbergpakket                       
 • Verwarmde zetels vooraan                          
 • Sfeerverlichting 
 • Park Distance Control (PDC) achteraan                               
 • Lichtpakket               
 • Apple CarPlay voorbereiding           
 • MINI Navigatiesysteem
MINI
MINI

MINI FINANCIËLE RENTING.

De meest flexibele huurformule voor professionelen? Dat is Financiële Renting! Je bepaalt zelf het voorschot en de restwaarde van je MINI. Zo heb je de keuze om op het einde van je contract de restwaarde te betalen en je MINI te houden, of je wagen terug te brengen en een gloednieuw model te kiezen. Je kiest of je onderhoud en verzekering wil toevoegen aan de formule. Bovendien beschik je met deze formule over je MINI zonder je bedrijfskapitaal te investeren.

(1) Maandelijkse huurprijs van een MINI Financiële Renting berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een MINI Electric een verkoopprijs van € 31.157,02 excl. BTW (€ 37.700,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 4.750 excl. BTW en een restwaarde van €  10.115,67 excl. BTW. Dit aanbod richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem. Restwaarde: minimum 15,2% van de aankoopprijs. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen. 

OP WEG NAAR INTENSE EMOTIES.

Rijden met een MINI Electric koppelt elektriserend rijplezier aan adembenemende prestaties. Een voorbeeld? Wanneer het licht op groen springt en je het gaspedaal intrapt, komt het koppel onmiddellijk vrij voor een opwindende wendbaarheid en een sensationele acceleratie. Je krijgt ook het typische MINI kartgevoel, dat bochten nemen opmerkelijk precies en oneindig plezierig maakt, dankzij een laag zwaartepunt en een stevige vering. 

Naast zijn pittiger rijgedrag heeft de MINI Electric nog vele andere kwaliteiten. Zo is de oplaadtijd een van de kortste in zijn segment: het duurt bij 11 kW slechts 3,5 uur om de batterij van 0 naar 100 % op te laden. En met een stroomverbruik van 15,2 kWh/100 km heeft hij een comfortabel rijbereik van 232 km (WLTP).

mini electric

Om je goed te informeren over onze maandprijzen tonen wij je graag een representatief voorbeeld van een financieel product. Op die manier krijg je een beeld van hoe de financiering van je MINI verloopt. Het voorbeeld hieronder is zonder voorschot, je betaalt enkel het maandelijks termijnbedrag en het laatste verhoogde termijnbedrag.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

MINI
MINI

MINI Select.

De meest voordelige formule voor particulieren? Dat is MINI Select. Hiermee betaal je een maandelijkse aflossing. En dat op basis van een formule die rekening houdt met de waarde van je MINI op het einde van je contract. De prijs van deze MINI Select is zonder voorschot. Het betalen van een voorschot verlaagt het maandelijkse bedrag. Is je contract afgelopen? Dan betaal je ofwel het openstaande saldo en hou je je MINI ofwel breng je je wagen terug en kies je een gloednieuw model.

(2) MINI Electric prijs: € 37.700,00 Voorschot: € 7.636,85. Kredietbedrag: € 26.407,02. Duurtijd van 48 maanden. Maandelijks termijnbedrag: € 475,00. Laatste verhoogde termijnbedrag: € 12.805,81. Totaal door de consument te betalen bedrag, excl. voorschot: € 35.130,81. Maximum 60.000 km. MINI Select is een verkoop op afbetaling met een laatste verhoogd termijnbedrag voorbehouden aan particulieren en met, indien individueel bedongen en onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheid tot overname van het voertuig door uw MINI concessiehouder, bemiddelaar in consumentenkrediet (agent in nevenfunctie). Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, kredietgever (BE 0451.453.242 – RPR Mechelen). Het verstrekken van bijkomende waarborgen of het sluiten van andere overeenkomsten kan vereist worden. Alle prijzen en jaarlijks kostenpercentage zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. 

ONTDEK DE MINI ELECTRIC.

MINI Electric

ONTDEK DE MINI ELECTRIC.

MINI Resolute edition - Electric

ONTDEK DE MINI RESOLUTE EDITION.

De op deze website vermelde uitzonderlijke voorwaarden zijn niet cumuleerbaar met andere acties of promoties van MINI Belux of met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een MINI ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. De aanbiedingen zijn aanbevolen en geldig op elke nieuwe MINI besteld en gekocht van 05/09/2022 tot en met 30/09/2022 bij de deelnemende MINI concessiehouders in België. Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve indien anders vermeld, en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen of vergissingen.