MINI CLUBMAN FINAL EDITION
MINI CLUBMAN FINAL EDITION
MINI CABRIO ELECTRIC
MINI CABRIO ELECTRIC
De allereerste MINI Cabrio Electric - main stage teaser De allereerste MINI Cabrio Electric - main stage teaser

De allereerste MINI Cabrio Electric.

605€/MAAND EXCL. BTW, HUUR VOOR PROFESSIONELEN.* disclaimer

FEEL THE FLOW.

De tijd van volledig elektrisch rijden is aangebroken. Om de 30ste verjaardag van de meest succesvolle cabriolet aller tijden te vieren, lanceren we de allereerste volledig elektrische MINI Cabrio. Rijden in de exclusieve MINI Cabrio Electric is een unieke ervaring. Maximaal rijplezier in open lucht, zonder lawaai en zonder uitstoot - het is een compleet nieuw avontuur voor de zintuigen.

ONTDEK DE DETAILS.

DE TOEKOMST VAN VOLLEDIG ELEKTRISCH RIJDEN VERKENNEN.

Gezien het beperkte aantal, wil je deze exclusieve, volledig elektrische MINI Cabrio zeker niet missen. Terwijl je geniet van de geluidsloze rit, geniet je van een nieuwe ervaring voor alle zintuigen, want deze emissievrije MINI Cabrio verhoogt het rijplezier in de open lucht tot het maximum. 

Exclusieve accenten van de kofferbak tot de motorkap zorgen voor een unieke stijl en natuurlijk zorgt het MINI kart gevoel voor een spannende rit.

De allereerste MINI Cabrio Electric - teaser Financial Services

BEPERKTE EDITIE.

HEB JE INTERESSE IN DE MINI CABRIO ELECTRIC? 

MINI COOPER SE 3-TÜRER

MINI Electric.

De gesloten versie van de MINI Electric.
De allereerste MINI Cabrio Electric - teaser De allereerste MINI Cabrio Electric - teaser

Disclaimer:

De getoonde waarden voor brandstofverbruik, CO2-emissies en energieverbruik zijn vastgesteld volgens de Europese Verordening (EG) 715/2007 in de versie die van toepassing was op het moment van de typegoedkeuring. De cijfers hebben betrekking op een voertuig met basisconfiguratie in Duitsland en het getoonde bereik houdt rekening met de optionele uitrusting en de verschillende maten wielen en banden die op het geselecteerde model beschikbaar zijn. De waarden van de voertuigen zijn reeds gebaseerd op de nieuwe WLTP-regelgeving en worden terugvertaald naar NEDC-equivalente waarden om de vergelijking tussen de voertuigen te waarborgen. [Met betrekking tot deze voertuigen kunnen de CO2-waarden voor voertuiggerelateerde belastingen of andere heffingen die (ten minste onder meer) op CO2-emissies zijn gebaseerd, afwijken van de hier vermelde waarden]. De CO2-efficiëntiespecificaties worden bepaald overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG en de Europese verordening in haar huidige versie. De vermelde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, de CO2-waarden en het energieverbruik volgens de NEDC-cyclus voor de classificatie. Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenauto's kan je vinden in het Handboek brandstofverbruik, CO2-uitstoot en energieverbruik van nieuwe personenauto's", dat verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en op https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html. De prijs is een niet-bindend advies van de fabrikant (inclusief BTW, exclusief transportkosten). Je MINI concessiehouder geef je graag bindende prijsinformatie. "