COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI

#seenfromaMINI

5 fotografen op zoek naar de schoonheid van de stad.

Hoe je ook draait of keert, wij, MINI-rijders, bekijken de stad anders. Positief, met een open blik, vol energie en onbevooroordeeld. Want er is geen fijnere plek om in rond te dwalen dan die heerlijke smeltkroes van energie, indrukken en culturen. Die kijk leggen we vast door de ogen van 5 fotografen.
MINI

Big Love op de gevoelige plaat.

5 fotografen, zelf even divers als onze steden, doorkruisen de stad met een MINI, op zoek naar opvallende contrasten en verrassende overeenkomsten. Op zoek naar die momenten en plaatsen waar alles bij elkaar lijkt te komen in een zinderend geheel. Dat noemen wij Big Love.

Dani Oshi

Daniel Osorio heeft roots in Venezuela, maar woont vandaag in Brussel. Al sinds z’n 11de gepassioneerd door fotografie, en nu bezieler van het Brussels Street Photography Festival. Daniel gaat niet alleen op pad als fotograaf, maar is ook curator van #seenfromaMINI. Hij speelde daarom een grote rol in de selectie van de foto’s.
MINI
MINI

Ximena Echague

Ze werd geboren in Buenos Aires en groeide daar ook op, maar vandaag woont en werkt Ximena in Brussel en New York. Ze staat mee aan de wieg van het internationale collectief Women Street Photographers, en haar foto’s werden al over de hele wereld gelauwerd.

Igor van de Poel

De Gentse fotograaf Igor van de Poel is al jaren actief als street photographer. In 2019 werd hij zelfs Photographer of the Year op het International Color Awards festival. Ondanks zijn vaak donkerdere stijl gaat ook hij nu op zoek naar de kleuren van de stad.
MINI
MINI

Hakan Simsek

De Brusselse fotograaf Hakan Simsek is eigenlijk een computerwetenschapper die eerder toevallig met fotografie begon. Zijn reeksen ‘Out of Breath’ en ‘Paysage d'intérieur’ werden veelvuldig bekroond op verschillende festivals.

Alexander Daems

De Antwerpse fotograaf Alexander Daems is gepassioneerd door mensen en verhalen. Of hoe een eenvoudig beeld een heel verhaal kan vertellen. Ook hij doorkruiste de stad op zoek naar verhalen.
MINI

Welkom op de #seenfromaMINI Expo.

Deze zomer gaat #seenfromaMINI de straat op, met een vrij toegankelijke expo van 16 tot 29 augustus in Tour & Taxis Brussel.


Win een weekendje weg met een MINI Electric.

Word zelf even #seenfromaMINI-fotograaf en maak een foto met de Instagramfilter of in je eigen MINI. Laad hier je beeld op en vertel ons waar en waarom je het maakte. Wie weet rij jij deze zomer een volledig weekend rond in een MINI Electric. Succes.

Big Love, #seenfromaMINI

MINI, da’s Big Love. En Big Love, da’s geloven dat het goed komt. Da’s houden van je stad, met z’n mooie en soms iets minder mooie kanten. Da’s houden van je buren, ook al maken ze soms wat veel lawaai. Da’s houden van onderweg zijn, ook al duurt het soms wat langer. Big Love is gewoon de MINI-manier om naar het leven te kijken. En geloof ons, het ziet er geweldig uit.