MINI Cooper 3 portes
MINI COOPER 3-DEURS
MINI COOPER 5 PORTES
MINI COOPER 5-DEURS
MINI ELECTRIC
MINI ELECTRIC
MINI COOPER CABRIO
MINI COOPER CABRIO
MINI COOPER CLUBMAN
MINI COOPER CLUBMAN
MINI COOPER COUNTRYMAN
MINI COOPER coUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID
MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE
MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID
MINI JOHN COOPER WORKS

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Countryman

MINI COOPER COUNTRYMAN.

€ 355/maand excl. BTW ** HUUR VOOR PROFESSIONELEN

JOUW MINI COOPER COUNTRYMAN SALONDEAL.

MINI COOPER COUNTRYMAN MET BIG LOVE PACK.

MINI COUNTRYMAN.
MINI COUNTRYMAN.

UITGERUST TOT IN DE PUNTJES MET BIG LOVE PACK. 

 • Metaalkleur Melting Silver III 
 • Stof/kunstleder Black Pearl Carbon Black
 • 17" Lichtmetalen velgen Channel Spoke Black
 • Dak en buitenspiegels in Black
 • Decoratieve lijsten Piano Black
 • Buitenspiegels pakket
 • Comfort access
 • Achteruitrijcamera
 • Binnenspiegel met automatische antiverblindingsfunctie
 • Opbergpakket
 • Verwarmde voorzetels
 • MINI Excitement Package
 • MINI Driving Modes
 • Park Distance Control (PDC) achteraan
 • Piano Black Exterior
 • Hemelbekleding in anthrazit
 • Dakrails in zwart
 • MINI Navigatiesysteem
 • Cruise Control
 • Driving Assistant 
 • Comforttelefonie - Draadloos laden
MINI COUNTRYMAN

Om je goed te informeren over onze maandprijzen tonen wij je graag een representatief voorbeeld van een financieel product. Op die manier krijg je een beeld van hoe de financiering van je MINI verloopt.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

MINI MINI
MINI

MINI Select.

MINI Cooper Countryman Contante prijs: € 36.200,01 Voorschot: € 5.439,79. Kredietbedrag: € 30.760,21. Duurtijd van 48 maanden. Maandelijks termijnbedrag: € 390. Laatste verhoogde termijnbedrag: € 15.154,14. Totaal door de consument te betalen bedrag, excl. voorschot: € 33.484,14. Maximum 60.000 km. MINI Select is een verkoop op afbetaling met een laatste verhoogde termijnbedrag voorbehouden aan particulieren en met, indien individueel bedongen en onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheid tot overname van het voertuig door uw MINI concessiehouder, bemiddelaar in consumentenkrediet (agent in nevenfunctie). Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, kredietgever (BE 0451.453.242 – RPR Mechelen). Het verstrekken van bijkomende waarborgen of het sluiten van andere overeenkomsten kan vereist worden. Alle prijzen en jaarlijks kostenpercentage zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen.

(3) De meest voordelige formule voor particulieren? Dat is MINI Select. Hiermee betaal je een maandelijkse aflossing. En dat op basis van een formule die rekening houdt met de waarde van je MINI op het einde van je contract. Door een voorschot te betalen, verlaag je het maandelijkse bedrag. Contract afgelopen? Dan betaal je ofwel het openstaande saldo en hou je je MINI, ofwel breng je je wagen terug en kies je een nieuw model.

MINI

MINI SWITCH.

Maandelijkse huurprijs van een MINI SWITCH berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een MINI Cooper Countryman met een verkoopprijs van € 29.917,36 excl. BTW (€ 36.200,01 incl. BTW), mits een voorschot van € 4.500 excl. BTW en een restwaarde van € 12.092,66 excl. BTW.

(4) MINI Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/12/2022 tot en met 28/02/2023. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door MINI Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden MINI Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe MINI wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

VRAGEN?

Een vraag over jouw MINI Cooper Countryman? Wil je jouw MINI op afstand configureren of een testrit boeken? Neem dan nu contact op met jouw MINI Dealer in jouw buurt.

MINI

MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW MINI COOPER COUNTRYMAN.

text Content table image Content table image
MOTORISATIE :  CO2 : VERBRUIK :

-Benzine-
COOPER (136 pk)

COOPER S ALL4 AT (178 pk)

JOHN COOPER WORKS ALL4 AT (306 pk)


-Diesel-

COOPER D (150 pk)

COOPER SD AT (190 pk)

 

-Hybride-

COOPER SE ALL4 AT (220 pk)

40 – 188 g/100 km (WLTP)

 

1,7 – 8,2 l/100 km (WLTP)

 

MINI

MINI SALONCONDITIES.

Kijk je graag nog even rond bij de andere MINI modellen? Ontdek dan hier alle saloncondities.

MINI

JOUW nieuwe MINI is al beschikbaar.

De op deze website vermelde uitzonderlijke voorwaarden zijn niet cumuleerbaar met andere acties of promoties van MINI Belux of met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een MINI ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. De aanbiedingen zijn aanbevolen en geldig op elke nieuwe MINI besteld en gekocht van 01/12/2022 tot en met 28/02/2023 bij de deelnemende MINI concessiehouders in België en geleverd en gefactureerd voor 30/09/2023. De getoonde wagens zijn afgebeeld met opties en vormen geen contractueel engagement. Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve indien anders vermeld, en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen of vergissingen.  

(1) Inclusief individuele optieprijzen en waarde van bijkomende uitrusting.
(2) Deze salondeal is verlengd tot 28/02/2023. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.

MINI Cooper 3 portes
MINI COOPER 3-DEURS
MINI COOPER 5 PORTES
MINI COOPER 5-DEURS
MINI ELECTRIC
MINI ELECTRIC
MINI COOPER CABRIO
MINI COOPER CABRIO
MINI COOPER CLUBMAN
MINI COOPER CLUBMAN
MINI COOPER COUNTRYMAN
MINI COOPER coUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID
MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE
MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID
MINI JOHN COOPER WORKS