Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

Test RFO

Test TDA

Download brochure

DISCOVER

MINI 3-deurs Cooper S GT Limited Edition.

MINI 3-deurs Cooper S GT Limited Edition.

Unlimited (go-kart) thrills.

Snel zijn is voor één keer de boodschap. Er zijn namelijk maar 100 exemplaren van deze limited edition beschikbaar voor de Belgische en Luxemburgse markt.

MINI NEWS

MINI Fan & Track Day 2018 MINI Fan & Track Day 2018

#minifanday

MINI Fan & Track Day 2018.

De MINI Fan & Track Day was weer een succes! Met dit fotoverslag hopen we je natuurlijk te overtuigen om volgend jaar ook te komen.

MINI A/D/O + UVA MINI A/D/O + UVA

SPIRIT OF THE CITY

MINI A/D/O + UVA. KRUISBESTUIVEND TOPDESIGN.

In de creatieve hub 'ADO by MINI' in Brooklyn NY, hebben topdesigners Universal Visual Artists met ‘Spirit Of The City’ een exclusief ontworpen installatie neergeplant die de interactie tussen bezoekers en de stedelijke omgeving onderzoekt. Nog te bezoeken tot 2 september.

Teasers

NAADLOZE INNOVATIE

MINI Connected.

NAADLOZE INNOVATIE. OVERAL.

Met de slimme functies en apps van MINI Connected haal je informatie en entertainment naar jouw MINI. Handig voor interactie met jouw MINI en om diverse toepassingen te gebruiken, zowel in de auto als erbuiten. Kom meer te weten over hoe MINI Connected jou dichter tot je MINI en de wereld om je heen brengt.