Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

JE FAVORIETE DEALER

motion

MINI John Cooper Works Track Experience.

Samen met Petrolhead organiseert MINI Belux de MINI John Cooper Works Track Experience op het circuit van Zolder. De ideale gelegenheid om onder professionele begeleiding de MINI JCW wagens te ontdekken gedurende een halve dag.

Deze events zijn erg exclusief en daarom zijn de plaatsen per sessie beperkt.

Alle sessies voor 2020 zijn volzet.
Wil je op de hoogte blijven voor 2021?

Laat dan je zeker gegevens achter. We mailen je zodra de data van de MINI JCW Track Experience 2021 bekend zijn.

Om het veilig te houden voor iedereen namen we een aantal voorzorgsmaatregelen. Zowel op het circuit als tijdens de lunch. Er is voldoende ontsmettende handgel aanwezig en onze medewerkers dragen en mondmasker. Ook ontsmetten we alle wagens na elk gebruik.

Programma

Door de extra Corona-maatregelen die we nemen, kan het programma wat afwijken.

Vanaf 08u00 ontvangen wij je in de MINI Pitbox waar je je kan registreren en kennismaken met de overige deelnemers. Om 08u30 start de security briefing waarna je onder begeleiding van Danny Janssens, chief-instructor MINI & BMW Driving Experience, de mogelijkheid krijgt om de JCW producten te testrijden op het circuit. 2 keer 20 minuten als bestuurder en 2 keer 20 minuten als passagier. Deze timings zijn onderhevig aan wijzigingen.

Volgende MINI-modellen staan ter beschikking: MINI John Cooper Works 3-deurs, MINI John Cooper Works Clubman, MINI John Cooper Works Countryman & MINI John Cooper Works Cabrio. Deze lijst is onderhevig aan wijzigingen.

Tijdens de pauzes kom je alles te weten over deze JCW-wagens en kan je even afkicken in de exclusieve lounge bar. Na de testritten volgt er een debriefing en staat er een lunch buffet voor je klaar om rustig na te kaarten over deze onvergetelijke ervaring.

 

Vanaf 11.00 uur ontvangen wij je in de MINI Pitbox waar je je kan registreren en kennismaken met de overige deelnemers. Wij voorzien onmiddellijk een lunch buffet voor je waarna we starten met de security briefing. Hierna is het tijd om onder begeleiding van Danny Janssens, chief-instructor MINI & BMW Driving Experience, de JCW producten te testrijden op het circuit. Je zal 2 keer 20 minuten als bestuurder en 2 keer 20 minuten als passagier de sportiviteit van onze JCW modellen ervaren. Deze timings zijn onderhevig aan wijzigingen.

Volgende MINI-modellen staan ter beschikking: MINI John Cooper Works 3-deurs, MINI John Cooper Works Clubman, MINI John Cooper Works Countryman & MINI John Cooper Works Cabrio. Deze lijst is onderhevig aan wijzigingen.

Tijdens de pauzes kom je alles te weten over deze JCW-wagens en kan je even afkicken in de exclusieve lounge bar. Na de testritten volgt er een debriefing en een afsluitende drink in de Petrolhead Lounge om rustig na te kaarten over deze onvergetelijke ervaring.

 

Praktische informatie

Je beleeft de John Cooper Works Track Experience als bestuurder. Eén sessie rij jij, de volgende pauzeer je terwijl een andere deelnemer rijdt.

Alle deelnemers zijn verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (minimum 3 jaar) en identiteitskaart. Het volgen van de security briefing is een vereiste om deel te nemen. Sportieve kledij en sportief schoeisel is aangeraden. Op het circuit is rijden met de helm verplicht. Vanwege Corona-maatregelen vragen we om een eigen helm mee te nemen.

Je krijgt tijdens het programma sowieso de kans om de kracht van een 231 pk sterke JCW (3-deurs of Cabrio) als die van een 306 pk sterke JCW (Clubman of Countryman) te ervaren.

Indien je graag met je eigen MINI JCW op het circuit wenst te rijden, kan je steeds rechtstreeks contact opnemen met Petrolhead. Zij zullen je dan verder helpen voor de registratie en inschrijving voor het event. Petrolhead is telefonisch bereikbaar op het nummer +32 11 85 88 88 of per mail via info@petrolheaddays.com.

MINI John Cooper Works Track Experience 2019

INSCHRIJVING & TARIEVEN

Kostprijs: €295 BTWi

Inbegrepen: Voertuigen zijn omnium verzekerd met een franchise van €1250. Alle dranken en maaltijd inbegrepen. Begeleiding en coaching door MINI gecertifieerde trainers. De inschrijvingen zijn op basis van first come, first served.

Neem je graag een vriend(in) mee? Dat kan voor €75 BTWi. Deze persoon mag uiteraard mee genieten van onze lekkere lunch.
Opgelet: het evenement vindt plaats achter gesloten deuren. Enkel een ingeschreven toeschouwer mag mee binnen.

SCHENK EEN ONVERGETELIJKE RIJEVARING.

Tijdens de MINI JCW Track Experience leer je onder professionele begeleiding de MINI JCW wagens te ontdekken gedurende een halve dag. Je krijgt tijdens het programma sowieso de kans om de kracht van een 231 pk sterke JCW (3-Deurs of Cabrio) als die van een 306 pk sterke JCW (Clubman of Countryman) te ervaren. Het is dan ook het ideale geschenk om een vriend of familielid mee te verrassen.

De prijs voor een MINI JCW Track Experience bedraagt € 295 maar we bieden ook geschenkbonnen aan voor een lager bedrag.