Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

JE FAVORIETE DEALER

motion

MINI John Cooper Works Track Experience.

Samen met Petrolhead organiseert MINI Belux de MINI John Cooper Works Track Experience op het circuit van Zolder. De ideale gelegenheid om onder professionele begeleiding de MINI JCW wagens te ontdekken gedurende een halve dag.

Aangezien het om een exclusief event gaat, zijn de plaatsen per sessie beperkt.

Hieronder vind je alle data voor 2020:

  • Donderdag 5 maart
  • Zondag 14 juni - Petrolhead Sunday
  • Donderdag 6 augustus – After work edition
  • Donderdag 24 september
  • Donderdag 22 oktober
  • Donderdag 5 november

Programma

Vanaf 08u00 ontvangen wij je in de MINI Pitbox waar je je kan registreren en kennismaken met de overige deelnemers. Om 08u30 start de security briefing waarna je onder begeleiding van Danny Janssens, chief-instructor MINI & BMW Driving Experience, de mogelijkheid krijgt om de JCW producten te testrijden op het circuit. 2 keer 20 minuten als bestuurder en 2 keer 20 minuten als passagier. Deze timings zijn onderhevig aan wijzigingen.

Volgende MINI-modellen staan ter beschikking: MINI John Cooper Works 3-deurs, MINI John Cooper Works Clubman, MINI John Cooper Works Countryman & MINI John Cooper Works Cabrio. Deze lijst is onderhevig aan wijzigingen.

Tijdens de pauzes kom je alles te weten over deze JCW-wagens en kan je even afkicken in de exclusieve lounge bar. Na de testritten volgt er een debriefing en staat er een lunch buffet voor je klaar om rustig na te kaarten over deze onvergetelijke ervaring.

 

Vanaf 11.00 uur ontvangen wij je in de MINI Pitbox waar je je kan registreren en kennismaken met de overige deelnemers. Wij voorzien onmiddellijk een lunch buffet voor je waarna we starten met de security briefing. Hierna is het tijd om onder begeleiding van Danny Janssens, chief-instructor MINI & BMW Driving Experience, de JCW producten te testrijden op het circuit. Je zal 2 keer 20 minuten als bestuurder en 2 keer 20 minuten als passagier de sportiviteit van onze JCW modellen ervaren. Deze timings zijn onderhevig aan wijzigingen.

Volgende MINI-modellen staan ter beschikking: MINI John Cooper Works 3-deurs, MINI John Cooper Works Clubman, MINI John Cooper Works Countryman & MINI John Cooper Works Cabrio. Deze lijst is onderhevig aan wijzigingen.

Tijdens de pauzes kom je alles te weten over deze JCW-wagens en kan je even afkicken in de exclusieve lounge bar. Na de testritten volgt er een debriefing en een afsluitende drink in de Petrolhead Lounge om rustig na te kaarten over deze onvergetelijke ervaring.

 

Praktische informatie

Je beleeft de John Cooper Works Track Experience als bestuurder en als passagier. Af en toe rijd je dus mee met een andere deelnemer.

Alle deelnemers zijn verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (minimum 3 jaar) en identiteitskaart. Het volgen van de security briefing is een vereiste om deel te nemen. Sportieve kledij en sportief schoeisel is aangeraden. Op het circuit is rijden met de helm verplicht. Je kan je eigen helm meebrengen, maar indien je hier niet over beschikt, voorzien wij vanuit MINI ook helmen.

Je krijgt tijdens het programma sowieso de kans om de kracht van een 231 PK sterke JCW (3-deurs of Cabrio) als die van een 306 PK sterke JCW (Clubman of Countryman) te ervaren.

Indien je graag met je eigen MINI JCW op het circuit wenst te rijden, kan je steeds rechtstreeks contact opnemen met Petrolhead. Zij zullen je dan verder helpen voor de registratie en inschrijving voor het event. Petrolhead is telefonisch bereikbaar op het nummer +32 11 85 88 88 of per mail via info@petrolheaddays.com.

Verklaring van afstand van verhaal

Een ‘verklaring van afstand’ is een wettelijk document dat je tekent waardoor je erin toestemt iemand niet te vervolgen in geval van schade. Indien deze afstandsverklaring niet ondertekend wordt, vervalt ook het recht op deelname. Lees deze informatie aandachtig alvorens te tekenen.

De verklaringen van afstand worden getekend bij de registratie van de aanwezigheid en/of deelname aan het event. Dit betreft dus iedereen aanwezig op het circuit: bestuurders, passagiers en gasten. Kinderen onder de 16jaar zijn niet toegelaten in de voertuigen op het circuit.

Andere deelnemers op het circuit

Het circuit is geprivatiseerd voor het event maar er zijn hier ook nog andere deelnemers aanwezig. Om reden van veiligheid gaat een minimale snelheid vereist zijn, te grote snelheidsverschillen tussen auto’s onderling kan aanleiding geven tot zéér ernstige ongevallen. De MINI Trainers zullen erover waken dat er een minimale rijsnelheid wordt behouden.

MINI John Cooper Works Track Experience 2019

INSCHRIJVING & TARIEVEN

Kostprijs: €295 BTWi

Inbegrepen: Voertuigen zijn omnium verzekerd met een franchise van €1250. Alle dranken en maaltijd inbegrepen. Gebruik van helm indien geen eigen materiaal. Begeleiding en coaching door MINI gecertifieerde trainers. De inschrijvingen zijn op basis van first come, first served.

Neem je graag een vriend(in) mee als toeschouwer? Dat kan én is volledig gratis! Iemand extra inschrijven om mee te lunchen kan voor €75 BTWi.

Schrijf je in voor een van de MINI John Cooper Works Track Experience momenten in 2020.