Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Je eigen, unieke, MINI, Klaar om af te spelen.

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

Vraag een offerte aan

Boek een proefrit

Oeps, dat is er eentje teveel!

DE NIEUWE KLASSIEKER.

Bezit een waar stijlicoon – geremixt voor het leven in de stad. De exclusieve MINI Seven brengt onze meest kenmerkende elementen samen in één model. Met een combinatie van een uniek designconcept en de geest van een echte pionier tilt de 3-deurs Hatch stijl en inhoud naar een volkomen nieuw niveau. Stap in en geniet van het rijden.

VOORBESTEMD OM TE PRESTEREN.

Onder de buitenkant draait alles om het rijden. De MINI 3-deurs Hatch Seven Edition wordt aangedreven door een TwinPower Turbo motor die al even snel als zuinig is. De stugge ophanging en het lage zwaartepunt garanderen een echt kartgevoel waardoor de MINI in bochten als een pro op de weg plakt.

DESIGN IN DETAIL.

Bekijk de MINI 3-deurs Seven van dichtbij. Kijken mag. Aanraken ook.

LAPIS HEEFT DE LOOKS.

Creëer meer diepgang met de koetswerkkleur MINI Yours Lapisluxury Blue. Geïnspireerd door de azuurblauwe pigmenten die in het gesteente lapis lazuli worden aangetroffen, hebben wij de meest intense blauwe tint die ooit voor het koetswerk van een MINI werd gecreëerd, nog geperfectioneerd. Verkies je het klassieke palet voor je Seven, kies dan Pepper White, Midnight Black of British Racing Green. Het dak en de spiegelkappen in Melting Silver vormen een smaakvol contrast met de koetswerkkleuren.

LICHTMETALEN VELGEN.

Combineer stijl met inhoud, met je keuze uit twee al even verleidelijke opties. De gepolijste 17"-velg Seven Spoke in Spectre Grey geeft een geraffineerde draai aan je designmodel, terwijl je MINI met de 18"-velg Vanity Spoke een persoonlijke toets krijgt. De beide tweekleurige evenknieën vormen een opmerkelijk geheel met andere opvallende exterieurdetails.

ONGEBRUIKELIJKE CONTRASTEN.

De als optie verkrijgbare strepen op de motorkap in Melting Silver passen wonderwel bij het dak en de spiegelkappen. Het uniek gevormde design, omzoomd met subtiele streepjes in Malt Brown, brengt je Seven meteen in polepositie.

DE HAND VAN DE STIJLMEESTER.

Subtiele toetsen verraden de hand van de designer van de MINI Seven. Het MINI Seven embleem accentueert de Side Scuttles en verwelkomt al wie instapt. Het logo is ook binnenin boven de instaplijst terug te vinden en geeft je Design Model een sportief cachet.

MAATWERK.

Zink weg in het exclusieve design van de sportzetels van de Seven in Diamond Malt Brown terwijl je de bruisende stadswijken verkent. Het gedistingeerde zwarte leder wordt gecombineerd met zijpanelen in stof Chequered en is afgewerkt met klassieke stiksels in Malt Brown. Val op met je keuze van optionele lederbekledingen, waaronder leder Cross Punch Carbon Black, MINI Yours leder Lounge Carbon Black en leder Lounge Satellite Grey.

RING ROND HET CENTRE INSTRUMENT.

Het kloppende hart van je MINI Seven is het summum van oogstrelende elegantie. Het stijlvolle trio van de Seven badge en de fijne streepjes in Malt Brown en Silver verlenen je instrumentenbord de bekoorlijke designstatus.

CABIN CLASS.

De strakke instaplijsten, versierd met de Seven badge, verwelkomen elke avonturier die instapt.

COLOUR LINE MALT BROWN.

The Colour Line Malt Brown determines the perfect colour of the door armrests and knee rolls to complete the unmistakeable Seven.

SURFACE PIANO BLACK.

Piano Black interior surfaces are the ideal complement to the Seven exclusive design elements.

MINI 3-DEURS SEVEN EDITION

MEET THE FAMILY.

MINI 3-DEURS SEVEN EDITION
Vermogen
Emissie
g/km CO2 disclaimer
Brandstof
l/100 km disclaimer
Acceleratie
s 0-62 mph (0-100 km) disclaimer
Cooper Vanaf € 22.810
136
4.6, 4.6,
Cooper D Vanaf € 24.610
116
3.6, 3.6,
Cooper S Vanaf € 27.210
192
5.8, 5.8,
Cooper SD Vanaf € 28.760
170
4.1, 4.1,