Loader

Your browser is not up to date and may not be compatible with our website.

Please switch to a different browser e.g. Google Chrome or Mozilla Firefox.

Please follow the link to install Chrome:Chrome.

Please follow the link to instal Firefox:Firefox

Close

Je eigen, unieke, MINI, Klaar om af te spelen.

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

Vraag een offerte aan

Boek een proefrit

Oeps, dat is er eentje teveel!
MINI Clubman side profile

DE NIEUWE MINI CLUBMAN.

Eén blik op de nieuwe MINI Clubman volstaat om je hart te veroveren. Hij oogt gedurfd en uniek en werd ontworpen om opzien te baren. Toch is hij niet alleen een streling voor het oog. Hij werd ook veelzijdiger dan ooit tevoren en leent zich tot alle gelegenheden.

MINI Clubman front-diagonal profile

STRAK IN HET PAK.

Het iconische zeshoekige radiatorrooster en de grote ronde koplampen van de nieuwe MINI Clubman krijgen een frisse en funky toets, terwijl nieuwe designlijnen meer flair toevoegen in combinatie met de opvallende voor- en achterspoilers en de volledig nieuwe aerodynamische air breathers voor de voorwielen. Ontdek ook de volledig nieuwe, verlichte vinantenne op het dak.

MINI Clubman rear profile

EEN MEMORABELE ACHTERKANT.

Bewonder de opvallende en toch vlot toegankelijke split doors van de nieuwe MINI Clubman. Wanneer je de handen vol hebt, kun je ze dankzij de contactloze Easy Opener heel eenvoudig openen door een voet onder de achterbumper te bewegen (of met de afstandsbediening uiteraard). De nieuwe horizontale lichten, de brede schouders en de atletisch gelijnde achterkant dwingen respect af.

MINI Clubman open body profile

RUIMTE HERUITGEVONDEN.

De nieuwe MINI Clubman is langer en breder dan zijn voorganger en de winst werd oordeelkundig benut. De extra ruimte maakte het mogelijk om vijf plaatsen, vier zijdeuren en de opvallende split doors achteraan aan te bieden voor een maximum aan comfort en functionaliteit.

ALLE SYSTEMEN ACTIEF.

Net als jij is de nieuwe MINI Clubman een sociaal dier. Hij houdt je steeds op de hoogte door verbonden te blijven. Het optionele MINI Connected-pakket biedt je sociale feeds, online muziek, rij-informatie, auto-apps en nog veel meer, zoals enkel MINI dat kan.

MINI Clubman MINI Connected display

ALLE SYSTEMEN ACTIEF.

Het MINI Centre Instrument geeft je toegang tot een wereld van hoogtechnologische voorzieningen en online diensten. Het werd ondergebracht in een iconische ronde interface met een fabelachtig hogeresolutiescherm in kleur. Dit kristalheldere scherm bedient elk aspect van het entertainment- en navigatiesysteem en van de geavanceerde MINI Connected-technologie. Denk aan persoonlijke mobiliteitsbijstand, muziek, audioboeken en nog veel meer.

MINI Clubman head-up display

BEHOUD JE VOORSPRONG.

Houd je blik steeds op de weg gericht met het MINI Head-Up Display. Een transparant paneel rijst op voor de voorruit en projecteert rijgegevens net onder je gezichtsveld. Nooit eerder waren gegevens zoals je snelheid of navigatieaanwijzingen zo vlot afleesbaar.

MINI Clubman glow in the dark MINI Centre Instrument display

VOLG DE GLOED.

De led-ring rond het MINI Centre Instrument verandert van kleur in functie van verschillende gebeurtenissen, zoals het volume van de muziek, het toerental van de motor, telefoonoproepen en navigatieaanwijzingen.

Apple CarPlay® voorbereiding

Koppel je iPhone aan de auto en gebruik populaire apps via het scherm van jouw MINI. Dankzij de Apple CarPlay® voorbereiding zijn apps voor muziek, telefoneren, berichten (inclusief voorleesfunctie) en navigatie via de auto te gebruiken. Ga naar MINI Connected, kies Apple CarPlay® en volg de aanwijzingen. De bediening werkt eenvoudig via Siri.

MINI NAVIGATIESYSTEEM PROFESSIONAL.

Exclusief voor het Wired-pakket: het 22,4 cm/8,8" grote aanraakscherm kreeg een hele make-over. Het toont zich erg gebruiksvriendelijk en geeft tal van gegevens op overzichtelijke wijze weer. Ook de splitscreen-functie is van de partij.

VEILIGHEID VOOR ALLES.

Het voornaamste aspect in de MINI Clubman ben jij. Dat spreekt voor zich. De functies van Intelligent Driving Assist reageren onmiddellijk bij een impact, en maken veiligheid tot de absolute topprioriteit. Zo voel je je steeds veilig, waar je ook terechtkomt.

MINI Clubman parking assistant

PARK ASSIST.

In de nieuwe MINI Clubman wil je steeds de perfecte entree maken. Daarom meet Park Assist de beschikbare parkeerplaatsen alvorens het stuur van je over te nemen. Zo wordt parkeren zelfs in kleine plaatsjes kinderspel. Het enige wat je nog moet doen, is gas geven en remmen.

MINI Clubman electric parking brake

ELEKTRISCHE PARKEERREM.

De nieuwe MINI Clubman breekt graag met conventies, dus de nederige maar plaatsrovende handrem behoort definitief tot het verleden. Met de elektrische parkeerrem volstaat een druk op de knop om alle remmen te activeren wanneer je stopt, parkeert of vertrekt op een helling.

MINI Clubman luggage compartment

BAGAGENET.

Soms maken de kleinste dingen het grootste verschil. En als je hard moet remmen, beschermen de waardevolle netten de inzittenden achterin tegen voorwerpen die uit de koffer worden gekatapulteerd.

DESIGN IN DETAIL.

Bekijk de nieuwe MINI Clubman van dichtbij.

MINI Clubman interior dashboard and steering wheel

NIEUW COCKPITDESIGN.

Met zoveel baanbrekende voorzieningen komt het goed uit dat de cockpit van de nieuwe MINI Clubman een volledig nieuw design kreeg, dat even innovatief is als de technologie die erachter schuilt. De nieuwe middenconsole maakt heel wat ruimte vrij door de klassieke handrem overboord te gooien. De bedieningselementen komen dan weer beter tot hun recht dankzij de gekleurde ringen rond het dashboard.

MINI Clubman Colour and Trim

KLEUREN EN BEKLEDINGEN.

Het gamma luxueuze bekledingen en hoogwaardige materialen omvat onder meer gloednieuwe zetels in leder Chester met ruitvormige stiknaden. Bovendien zijn de kleuren beter op elkaar afgestemd dan in een designstudio, met bijpassende kleuren op alle oppervlakken, inclusief de deurframes.

MINI Clubman MINI Yours interior design

MINI YOURS.

De nieuwe MINI Clubman zal heel wat aandacht krijgen, maar met het MINI Yours designprogramma maak je hem pas helemaal tot je oogappel, door hem op jouw manier te personaliseren met onafhankelijke stijlaccenten aan de binnen- en de buitenkant.

John Cooper Works

Laat je gaan.

Meer vermogen. Nog meer exclusieve details. En meer rijplezier. De John Cooper Works modellen stammen rechtstreeks af van de legendarische rallywagens van John Cooper en tonen zich nog steeds even indrukwekkend als de circuitkampioenen van weleer. Als je de sensaties en exclusiviteit van jouw MINI naar een hoger niveau wilt tillen, ben je hier aan het juiste adres.

MINI Clubman

MEET THE FAMILY

MINI Clubman family
MINI Clubman
Vermogen
Emissie
g/km CO2 disclaimer
Brandstof
l/100 km disclaimer
Acceleratie
s 0-62 mph (0-100 km) disclaimer
One Vanaf € 22.750
102
5.1, 5.1,
One D Vanaf € 24.500
116
3.8, 3.8,
Cooper Vanaf € 24.650
136
5.1, 5.1,
Cooper D Vanaf € 26.600
150
4.1, 4.1,
Cooper S Vanaf € 29.100
192
6.2, 6.2,
Cooper SD Vanaf € 30.680
190
4.5, 4.5,
Cooper SD ALL4 Vanaf € 34.750
190
4.8, 4.8,
Cooper S ALL4 Vanaf € 31.100
192
6.9, 6.9,
John Cooper Works Vanaf € 37.600
231
7.4, 7.4,