Loader

Je eigen, unieke, MINI, Klaar om af te spelen.

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

Vraag een offerte aan

Boek een proefrit

Oeps, dat is er eentje teveel!

Geïnspireerd door een legende.

De samenwerking met racelegende John Cooper ontstond ruim vijftig jaar geleden, toen de racewagenproducent de nieuwe Mini uitbouwde tot de snelle en sportieve Mini Cooper. Met zijn krachtige nieuwe motor en opgewaardeerde remmen wierp hij zich op als een echte snelheidsduivel, die zowel bij het grote publiek als bij rallypiloten op heel wat bijval kon rekenen. Hij schreef tal van races op zijn naam, waaronder drie zeges in de prestigieuze Rally van Monte Carlo. Ook vandaag nog leeft de legende voort: de naam John Cooper Works staat nog steeds garant voor topkwaliteit en prestaties.

John Cooper Works

hmclight.intro.text

John Cooper Works
Vermogen
Emissie
g/km CO2 disclaimer
Brandstof
l/100 km disclaimer
Acceleratie
s 0-62 mph (0-100 km) disclaimer
JCW 3-deurs Vanaf € 31.510
231
6.3, 6.3,
Countryman Vanaf € 37.090
218
7.1, 7.1,
Paceman Vanaf € 37.090
218
7.1, 7.1,
JCW Cabrio Vanaf € 35.780
231
6.5, 6.5,
Clubman Vanaf € 36.650
231
7.4, 7.4,

Born to be wild.

Pure kracht, met race-erfgoed. Elk John Cooper Works-model wordt gebouwd voor verpletterende prestaties, met een exclusieve, gedurfde stijl en een turbomotor met maar liefst 170 kW aan vuurkracht. Dit is de MINI in zijn meest extreme vorm.

Simpelweg verbluffend.

De prestatiegerichte afstelling en onderdelen geven de John Cooper Works zijn ontzagwekkende vuurkracht. Dan is het goed om te weten dat de TwinScroll-turbo tot 320 Nm aan koppel produceert, genoeg om je knoken grondig door elkaar te schudden. Het robuuste en wendbare onderstel verzekert een perfecte wegligging en een uitstekende tractie op elke ondergrond. En de ruige grom van de motor is genoeg om je kippenvel te bezorgen nog voor je het gaspedaal hebt gevloerd.

Power dressing.

Een blik op het John Cooper Works-model volstaat om zijn autosportgenen te zien. Binnenin geniet je van een echt cockpitgevoel, met sportzetels en details in Chili Red die exclusief zijn voorbehouden aan John Cooper Works. Aan de buitenkant werpt hij zich op als de essentie van de autosport, met exclusieve grote lichtmetalen velgen, een opvallend contrasterend dak en buitenspiegelbehuizingen in het optionele Chili Red. Met prestaties op het niveau van zijn ongebreidelde looks lok je niet gewoon nieuwsgierige blikken, maar breng je hoofden op hol.