Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur
The all-electric MINI side view
MINI ELECTRIC
MINI Cooper 3-Door Hatch
MINI 3-DEURS
MINI Cooper 5-Door Hatch
MINI 5-DEURS
MINI Cooper Convertible
MINI CABRIO
MINI Cooper Clubman
MINI CLUBMAN
MINI Countryman side view
MINI COUNTRYMAN
MINI Countryman SE side view
MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRIDE
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI John Cooper Works GP – grijs en rood – achterspoiler MINI John Cooper Works GP – grijs en rood – achterspoiler

DE NIEUWE MINI JOHN COOPER WORKS GP.

0% LIMIETEN. 100% MINI.
VANAF € 45.000

DE SNELSTE MINI OOIT.

MINI John Cooper Works GP – rood accent MINI John Cooper Works GP – rood accent

MAXIMUMSNELHEID 265 KM/H.

MINI John Cooper Works GP – rood accent MINI John Cooper Works GP – rood accent

0-100 KM/H IN 5,2 SECONDEN.

MINI John Cooper Works GP – rood accent MINI John Cooper Works GP – rood accent

MOTORVERMOGEN VAN 225 KW/306 PK.

MINI John Cooper Works GP – voor- en zij-aanzicht – dakspoiler

VOOR DE ULTIEME SENSATIEZOEKER.

Geen overtollige zaken. Geen extra gewicht. De MINI John Cooper Works GP is ontdaan van al het overbodige, voor een maximale acceleratie en wendbaarheid. Dempers, stabilisatorstangen en veren zijn speciaal ontwikkeld en afgestemd op de rijeigenschappen van de auto. En met zijn grotere spoorbreedte en 10 mm verlaagd onderstel straalt hij pure kracht en prestaties uit. Het is een rebel. Maar met een zeer specifiek doel voor ogen.


Onze designers zijn tot het uiterste gegaan. Uitgevoerd in luisterrijk Racing Grey, met het dak en de spiegelkappen uitgevoerd in contrasterend Melting Silver, straalt de MINI John Cooper Works GP een en al zelfvertrouwen uit. De randen en lijnen zijn precies en scherp. Terwijl krachtige designelementen zoals de grote voorpaneelverbreder, zijskirts en dakspoiler de buitenzijde accentueren en voor een formidabele aanwezigheid zorgen.

MINI John Cooper Works GP – 2,0 liter – 306 pk 4-cilindermotor MINI John Cooper Works GP – 2,0 liter – 306 pk 4-cilindermotor

MINI BIEDT MAXIMALE SENSATIE. TURBOCHARGED.

De snelste, krachtigste MINI ooit komt natuurlijk niet uit niets vallen. Want onze ingenieurs houden van een uitdaging. Ze verlaten hun comfortzones. De MINI John Cooper Works GP vertegenwoordigt een racegeschiedenis die meer dan vijf decennia teruggaat. Zijn 2,0 liter 4-cilindermotor met turbocompressor met een vermogen van 306 pk en een buitengewoon koppel van 450 Nm biedt indrukwekkende prestaties. Want genoeg is nooit genoeg.


Gecombineerd met de automatische transmissie met 8 versnellingen en een differentieelsper zorgt dit voor maximale acceleratie, grip en wendbaarheid. En met de sportieve, 3D-geprinte metalen schakelpaddels kun je in stijl schakelen. Het op prestaties gerichte inlaatluchtsysteem zorgt ervoor dat de motor gemakkelijker kan ademhalen. En bovendien is er nog een tweede externe koeler om de motorkoeling en het uitgangsvermogen te optimaliseren. En dankzij de gewijzigde geluidsisolatie konden we het gewicht nog verder terugbrengen, voor nog betere prestaties. Geniet van de uitstekende rijeigenschappen en pure sensatie – direct onder handbereik.

MINI John Cooper Works GP – rood accent MINI John Cooper Works GP – rood accent

BIJZONDERE HIGHLIGHTS VAN HET EXTERIEUR.

MINI John Cooper Works GP – stuurwiel – cockpit MINI John Cooper Works GP – stuurwiel – cockpit

BIJZONDERE HIGHLIGHTS VAN HET INTERIEUR.

MINI John Cooper Works GP – interieur – 360° aanzicht MINI John Cooper Works GP – interieur – 360° aanzicht
MINI John Cooper Works GP – circuit MINI John Cooper Works GP – circuit

DOE MEE AAN DE RACE.

De MINI John Cooper Works GP is wereldwijd gelimiteerd op slechts 3000 modellen. Als je zijn opvallende dubbele uitlaat op de straat ziet. Ben je waarschijnlijk al te laat. Levering vanaf maart 2020.
MINI John Cooper Works GP – Wallpapers - Beltoon MINI John Cooper Works GP – Wallpapers - Beltoon

EXCLUSIEVE DOWNLOADS.

Met deze fantastische MINI John Cooper Works GP wallpapers heb je het circuit elke dag onder handbereik. Android gebruikers kunnen ook het geluid van hun telefoon veranderen met een speciale MINI John Cooper Works GP beltoon.
MINI John Cooper Works GP – zij- en achteraanzicht – circuit MINI John Cooper Works GP – zij- en achteraanzicht – circuit