Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI

MINI Electric. Voor de goede zaak. Jouw zaak.

100% elektrisch. 100% aftrekbaar. Nu voor € 330/maand (excl. btw, huur voor professionelen).

Geef het imago van je zaak en je rijplezier een powerboost.

De MINI Electric is het beste professionele excuus ooit om over te schakelen op elektrisch rijden. Geniet van adembenemende acceleraties, baanvast bochtenwerk en tot 253 km autonomie (WLTP).

Zoef comfortabel door alle seizoenen.

Zelfs al rij je met de MINI Electric voor je plezier, het is ook een werkpaard dat je zomer en winter comfortabel op je bestemming brengt. Stijl inbegrepen.
MINI

Om je een idee te geven van het uitrustingsniveau:

 • 16” lichtmetalen velgen
 • Interieur stof/kunstleder
 • Comforttoegang
 • Verwarmd stuur & verwarmde zetels vooraan
 • Navigatiesysteem met touchscreen
 • Automatische airco
 • LED-lichten
 • Regen- en lichtsensor

Een goede zaak voor jouw zaak.

Wie een neus heeft voor zaken, ruikt meteen zijn kans. Reken maar na. En vergeet niet mee te tellen dat de MINI Electric 100% fiscaal aftrekbaar is.

MINI
MINI

(1) Inclusief individuele optieprijzen en waarde van bijkomende uitrusting.
(2) Actie geldig tot 15/10/2021. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.

MINI Financial Services maakt meer mogelijk.

In ons ruime aanbod van services voor professionelen vind je vast de financiële formule en verzekering die past bij jouw budget.

MINI

MINI Financiële Renting

De meest flexibele huurformule voor professionelen? Dat is Financiële Renting! Je bepaalt zelf het voorschot en de restwaarde van je MINI. Zo heb je de keuze om op het einde van je contract de restwaarde te betalen en je MINI te houden, of je wagen terug te brengen en een gloednieuw model te kiezen. Je kiest of je onderhoud en verzekering wil toevoegen aan de formule. Bovendien beschik je met deze formule over je MINI zonder je bedrijfskapitaal te investeren.

(3) Maandelijkse huurprijs van een MINI Financiële Renting berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een MINI Electric SE met een verkoopprijs van € 28037,19 excl. BTW (€ 33925 incl. BTW), mits een voorschot van € 4250 excl. BTW en een restwaarde van € 10134,56 excl. BTW. Deze publiciteit richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem. Restwaarde: minimum 15% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/09/2021 tot en met 15/10/2021. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen.

Je eigen laadpunt thuis of op de zaak? Slimme zet.

Laden terwijl je parkeert? Ontdek verschillende MINI-laadoplossingen bij je MINI-verdeler. Bovendien profiteer je ook weer van fiscale voordelen en werken we samen met Luminus, een betrouwbare professionele partner. Je verdeler vertelt er je alles over.

Wat houdt de service in?

 • Inspectie van de aansluitvereisten.
 • Aanbeveling van de geschikte installatieplek.
 • Installatie, aansluiting en inbedrijfstelling.
 • Alle uitleg over het laadproces.
 • 24 maanden garantie.
MINI
MINI

Elektrisch wordt de norm. Stekkerplekken ook.

Je ziet ze nu al verschijnen op parkings en publieke plaatsen: de laadpaal wordt het nieuwe normaal. Net als in de buurlanden. En je MINI Electric brengt alle stekkerplekken in kaart via MINI Charging, zodat je rustig rond kan toeren.

Wat je zeker moet weten:

 • Je MINI Charging-kaart geeft je toegang tot een groeiend netwerk van laadpunten in binnen- en buitenland.
 • Je hebt maar liefst 8 jaar garantie op de batterij.
 • De Belg legt gemiddeld 43 km per dag af. Daarmee verbruik je maar 17% van je batterij.
 • Met elektrisch rijden bespaar je niet alleen enorm in verbruiks- maar ook in onderhoudskosten.
 • Vanaf 2026 zijn alleen nog 100% elektrische firmawagens fiscaal aftrekbaar.
 • Elektrisch rijden is in alle opzichten beter voor het klimaat.

Meer details over de voordelen van elektrisch rijden? Ontdek ze hier.

mosaert zet de MINI Electric onder creatieve stroom.

Wil je het absolute neusje van de designzalm? Ga dan voor de MINI Electric mosaert Edition, exclusief ontworpen voor MINI door Paul Van Haver (Stromae), Coralie Barbier en Luc Van Haver. Fashionista’s herkennen meteen het typische tartanmotief, met als pallet het iconische British Racing Green en het Energetic Yellow van de MINI Electric.

Er werden maar 400 exemplaren van uitgevoerd, dus je moet er als de bliksem bij zijn!

De op deze website vermelde uitzonderlijke voorwaarden zijn niet cumuleerbaar met andere acties of promoties van MINI Belux of met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een MINI ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. De aanbiedingen zijn aanbevolen en geldig op elke nieuwe MINI besteld en gekocht van 07/06/2021 tot en met 15/10/2021 bij de deelnemende MINI concessiehouders in België en geleverd en gefactureerd voor 31/12/2021. De getoonde wagens zijn afgebeeld met opties en vormen geen contractueel engagement. Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve indien anders vermeld, en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen of vergissingen.

MINI