Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

JE FAVORIETE DEALER

The all-electric MINI side view
MINI ELECTRIC
MINI 3-door Hatch side view
MINI 3-deurs
MINI 5-door Hatch side view
MINI 5-deurs
MINI Convertible side view
MINI Cabrio
MINI Clubman side view
MINI Clubman
MINI Countryman side view
MINI Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRIDE
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN – groen en zwart – zijaanzichta DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN – groen en zwart – zijaanzichta

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN.

RAAK GEÏNSPIREERD.
VANAF € 27.050,00 *

BESCHIKBARE MINI COUNTRYMAN MOTORISATIES.

ONE D* Vanaf € 28.600 (i) 116 pk
85 kW
DIESEL
Verbruik en emissies (i)
COOPER Vanaf € 28.650 (i) 136 pk
100 kW
BENZINE, DIESEL
Verbruik en emissies (i)
COOPER S Vanaf € 33.400 (i) 178 - 190 pk
131 - 140 kW
BENZINE, DIESEL
Verbruik en emissies (i)
PLUG-IN HYBRIDE Vanaf € 40.650 (i) 220 pk
162 kW
ELEKTRISCH, BENZINE
Verbruik en emissies (i)

(i) WLTP. De vermelde waarden van brandstofverbruik, CO2 uitstoot en energieverbruik zijn al gebaseerd op de nieuwe WLTP testcyclus en vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening (EC) 715/2007. De waarden hebben betrekking op een voertuig met een standaard configuratie en de getoonde variaties geven verschillende maten van de geselecteerde wielen en banden aan evenals optionele uitrustingsmogelijkheden en kunnen verschillen gedurende de configuratie. Meer info over de overgang van NEDC naar WLTP testprocedures is hier te vinden: https://www.mini.be/nl_BE/home/footer/consumptionandemissions.html. Met betrekking tot deze voertuigen, voor voertuig gerelateerde belastingen of andere heffingen gebaseerd op (onder andere) CO2 uitstoot, de CO2 waarden kunnen verschillen ten opzichte van de vermelde waarden afhankelijk van lokale wet- en regelgeving. Ze verwijzen niet naar een specifiek voertuig, noch zijn ze onderdeel van enig gedaan aanbod, maar ze zijn bedoeld om verschillende soorten voertuigen te vergelijken.Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot, het energieverbruik en de brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de Gids CO2, die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel) en op de website www.schoneauto.be.

*De MINI One Countryman & de MINI John Cooper Works Countryman zijn beschikbaar vanaf november 2020. 

MAAK RUIMTE VOOR MEER AVONTUREN.

De zeer veelzijdige MINI Countryman heeft plaats voor vijf, is comfortabeler dan ooit en ontworpen om alles aan te kunnen wat je bij je rit tegenkomt. Van naar de stad tot de bergen in gaan, zijn krachtige motoren en optionele ALL4 vierwielaandrijvingssysteem zorgen dat alles moeiteloos verloopt. Haal alles uit het leven met de grootste en ruimste MINI die klaar is voor alle avonturen. Kijk hoe alle wegen opengaan – in je hoofd, op de weg en verder. Waar leidt je inspiratie je heen?

GA NIET ERGENS HEEN. GA OVERAL HEEN.

GROTE REIZEN.

Geen compromis noodzakelijk. Je kunt alles wat je nodig hebt met je meenemen. De nieuwe MINI Countryman is een onverschrokken avonturier met het vertrouwen overal naar toe te gaan. Hij heeft alle ruimte voor vijf mensen, bagage en alle herinneringen die je onderweg wilt opdoen. Perfect voor een actieve levensstijl met je vrienden en familie.

EEN LEVENSGROTE BAGAGERUIMTE.

TOT 1.390 L BAGAGERUIMTE.

Wat neem je dit weekend mee? De meest robuuste MINI trekt altijd publiek. Dan is het maar goed dat het publiek er ook in kan – met ook meer dan genoeg been-, hoofd- en elleboogruimte voor je passagiers achterin.

MINI SUV – bagageruimte – binnenruimte
MINI SUV - seats - variable seats

FLEXIBELE AANTREKKINGSKRACHT.

VERSTELBARE ZETELS.

De overvloedige bagageruimte geeft je alle ruimte voor je plannen. En met de achterste zetels omgeklapt in de 40/20/40 configuratie kan de nieuwe MINI Countryman lange, hoge, brede en gewoon grote bagage meenemen.

HALLO TERREIN.

ALL4 VIERWIELAANDRIJVING.

Groter, stoerder en gebouwd voor avonturen. Het optionele vierwielaandrijvingssysteem van de nieuwe MINI Countryman verdeelt het vermogen op dynamische wijze over de voor- en achteras. Dat betekent dat de weg kan zijn wat je maar wilt en je altijd, ongeacht de omstandigheden, de controle behoudt. Het is de ultieme allrounder. Klaar voor een ritje?

NIEUWE MINI Countryman – ALL4 vierwielaandrijving – onverharde weg NIEUWE MINI Countryman – ALL4 vierwielaandrijving – onverharde weg NIEUWE MINI Countryman – ALL4 vierwielaandrijving – onverharde weg

COMMUNICEER MET JE DIGITALE WERELD.

MINI CONNECTED.

MINI Connected brengt connectiviteit op het hoogste niveau naar je MINI met een breed scala aan intelligente services en apps. Geniet van het gemak van notificaties van de vertrektijd en van de 24/7 conciergeservice. MINI Connected wordt geleverd met Natural Language Understanding, je kunt dus met je MINI praten alsof het een goede vriend van je is. MINI Connected biedt ook vele opties voor navigeren, communiceren en het afspelen van muziek – dat alles met een schitterend display en intelligente, handenvrije stemaansturing. Er zijn twee pakketten leverbaar. Bekijk welke het beste bij je past.

MINI Countryman F60 – cockpitschermen – connectiviteit en infotainment in de auto MINI Countryman F60 – cockpitschermen – connectiviteit en infotainment in de auto

MINI COUNTRYMAN INTERIEURDESIGN.

INSPIRERENDE BINNENZIJDE.

De nieuwe MINI Countryman zit vol slimme details die het rijden nog plezieriger maken. Wanneer je voor een MINI kiest, kies je voor keuze. Kom binnen, kijk rond – en word geïnspireerd.

MINI Countryman – 360 interieuraanzicht – bekleding cockpit en stuurwiel MINI Countryman – 360 interieuraanzicht – bekleding cockpit en stuurwiel

ZOVEEL TE ONTDEKKEN.

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN.
EIGENSCHAPPEN. PAKKETTEN. ACCESSOIRES.

UITRUSTINGSNIVEAUPAKKETTEN.

We hebben enkele opwindende uitrustingsniveaus samengesteld waarmee je je MINI kan verpersoonlijken. Dit zijn speciale uitrustingen en functieconfiguraties die je reis aanzienlijk opwaarderen – evenals de waarde van je MINI.
MINI Countryman – originele onderdelen – accessoires

MINI ORIGINELE ONDERDELEN & ACCESSOIRES.

Ontdek het ruime aanbod originele onderdelen en accessoires om je MINI nog verder te verpersoonlijken – van lichtmetalen wielen van hoge kwaliteit, unieke exterieuruitrusting tot ons aanbod van coole stickers en strepen.

MINI Countryman – configurator – aanbod
The all-electric MINI side view
MINI ELECTRIC
MINI 3-door Hatch side view
MINI 3-deurs
MINI 5-door Hatch side view
MINI 5-deurs
MINI Convertible side view
MINI Cabrio
MINI Clubman side view
MINI Clubman
MINI Countryman side view
MINI Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI COUNTRYMAN
PLUG-IN HYBRIDE
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo