Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Test title Test title emphasis

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

JE FAVORIETE DEALER

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Countryman Northwood Edition MINI Countryman Northwood Edition

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN NORTHWOOD EDITION.

RIJ AL MET EEN COUNTRYMAN NORTHWOOD EDITION VANAF € 34.670 (2) incl. BTW

EEN EXCLUSIEVE UITGAVE GEÏNSPIREERD OP DE ENGELSE STAD NORTHWOOD DIE DOET DROMEN VAN VERRE REIZEN

Ontdek deze speciale MINI editie die doet dromen dankzij zijn mooie afwerking. Nu al beschikbaar bij je concessiehouder.

MINI Countryman Northwood Edition

VANBUITEN: GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR.

Een exclusief design die stoere looks combineert met een avontuurlijke geest:

 • Metaalkleur inbegrepen
 • Panoramisch schuifdak
 • Dakrails
 • Zwarte 17’ velgen Channel Spoke (One – Cooper) of zwarte 18’ velgen Pin Spoke (vanaf Cooper S).
 • Antraciet dakhemel
 • Groter reservoir
 • Ruitenwissers Pack
 • Side Scuttles Northwood Edition
 • Northwood Edition dakstickers

BINNENIN: VOLLEDIG UITGERUST, BOORDEVOL COMFORT.

Ook de binnenkant ademt Northwood uit:

 • Zetels met kunstleder Carbon Black (One – Cooper) of Chester leder (vanaf Cooper S).
 • GPS met 8,8’ touchscreen compatibel met Apple Car Play
 • Elektronische airconditioning en zetelverwarming vooraan
 • Comforttoegang en elektrische bediening kofferklep
 • Achteruitrijcamera, parkingsensoren voor- en achteraan en Park Assist.
 • Sfeerverlichting
 • Northwoord Edition Sticker op decoratieve binnenlijst
 • Northwood Edition deurdrempels
 • Northwood Edition sticker bestuurdersportier
MINI Countryman Northwood Edition

Klaar om op reis te vertrekken?

MINI Countryman Northwood Edition
MINI Countryman Northwood Edition

(1) Inclusief individuele optieprijzen en waarde van bijkomende uitrusting.
(2) Actie geldig tot 31/01/2022. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.

MINI FINANCIAL SERVICES HELPT JE OP WEG MET JOUW MINI

In dit ruime aanbod van services voor particulieren en professionelen vind je vast een financiële formule en verzekering die past bij jouw MINI.

MINI

MINI Financiële Renting

De meest flexibele huurformule voor professionelen? Dat is Financiële Renting! Je bepaalt zelf het voorschot en de restwaarde van je MINI. Zo heb je de keuze om op het einde van je contract de restwaarde te betalen en je MINI te houden, of je wagen terug te brengen en een gloednieuw model te kiezen. Je kiest of je onderhoud en verzekering wil toevoegen aan de formule. Bovendien beschik je met deze formule over je MINI zonder je bedrijfskapitaal te investeren.

(3) Maandelijkse huurprijs van een MINI Financiële Renting berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een MINI Countryman Plug-in HYBRIDE Northwood Edition een verkoopprijs van € 37.727,27 excl. BTW (€ 45.650 incl. BTW), mits een voorschot van € 5.700 excl. BTW en een restwaarde van € 14.859,26 excl. BTW. Dit salonaanbod richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem. Restwaarde: minimum 15,11% van de aankoopprijs. Deze salondeal is geldig vanaf vrijdag 3 december 2021 tot en met maandag 31 januari 2022. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen.

Om je goed te informeren over onze maandprijzen tonen wij je graag een representatief voorbeeld van een financieel product. Op die manier krijg je een beeld van hoe de financiering van je MINI verloopt.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

MINI
MINI

MINI Select.

De meest voordelige formule voor particulieren? Dat is MINI Select. Hiermee betaal je een maandelijkse aflossing. En dat op basis van een formule die rekening houdt met de waarde van je MINI op het einde van je contract. De prijs van deze MINI Select is zonder voorschot. Het betalen van een voorschot verlaagt het maandelijkse bedrag. Is je contract afgelopen? Dan betaal je ofwel het openstaande saldo en hou je je MINI ofwel breng je je wagen terug en kies je een gloednieuw model.

(4) MINI Countryman Plug-in HYBRIDE Northwood Edition - prijs: € 45.650 Voorschot: € 0. Kredietbedrag: € 45.650. Duurtijd van 48 maanden. Maandelijks termijnbedrag: € 605,00. Laatste verhoogde termijnbedrag: € 17.877,16. Totaal door de consument te betalen bedrag, excl. voorschot: € 45.650,00. Maximum 60.000 km. MINI Select is een verkoop op afbetaling met een laatste verhoogd termijnbedrag voorbehouden aan particulieren en met, indien individueel bedongen en onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheid tot overname van het voertuig door uw MINI concessiehouder, bemiddelaar in consumentenkrediet (agent in nevenfunctie). Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door het kredietcomité van MINI Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, kredietgever (BE 0451.453.242 – RPR Mechelen). Het verstrekken van bijkomende waarborgen of het sluiten van andere overeenkomsten kan vereist worden. Alle prijzen en jaarlijks kostenpercentage zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen.

- Externe Details -

- Interieurdetails -

Beschikbare versies

MINI Countryman Northwood Edition MINI Countryman Northwood Edition

OP ZOEK NAAR EEN HYBRIDE?

SPECIALE NORTHWOOD EDITIE OOK BESCHIKBAAR IN COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE.

MINI Countryman Electric Northwood Edition

MINI COUNTRYMAN PLUG IN HYBRIDE NORTHWOOD EDITION

Geniet van de voordelen van de krachtige electromotor terwijl je je volgende bestemming tegemoet rijdt. 220 pk en gemengd verbruik tussen 1,7 en 2,1 L/100 km. Een korte rit? Je beschikt over 51 km elektrisch rijbereik. 100% aftrekbaar en altijd 100% MINI.

HUIDIGE SPECIALS.

MINI Countryman Northwood Edition - Salondeals 2022

ONTDEK SALONDEALS